Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 05. 06.     Ninaa    blog     4 komment

Üdvözlök mindenkit az oldalon. Tudom, hova költözök még? Már csak annyit tudok erre írni, hogy sehová (na jó, későbbiekben a .hu domain esedékes, de akkor nem fogtok észrevenni semmit)! A .hu domain január 11-én meg lett!

Első bejegyzésként egy rövidke bemutatkozást hoztam magamról, hiszen mindig azt mondom, hogy egy bemutatkozásnak minimum kell lennie egy személyes, de igazából bármilyen blogos oldalon.

Szóval, Ninaa vagyok, közel a harminchoz. Fúú, ezt nagyon rossz leírni és kimondani is, de ettől függetlenül még mindig szeretem a szülinapokat. Világéletemben egy konfliktuskerülő, segítőkész, sokat beszélő, naiv és hős szerelmes csaj voltam. Hogy felnőttem-e? Félig, hiszen még mindig azt vallom, hogy örök gyerek maradok.

Szeretek mindent, ami kpop, emellett mindenevő vagyok, de régóta mondhatom magam kpoppernek. Mániákus photoshopper vagyok, kedvenc elfoglaltságom a dizájnkészítés, álmaim közé tartozik, hogy egyszer kijussak Japánba és az, hogy szabadúszó webdesigner legyek. IBS-em van, amiről a későbbiekben fogok írni, cicás-kutyás vagyok. Imádom a horrorfilmeket, az animéket és pár éve sorozatfüggővé is váltam.

Aztán pedig az oldalról: Valamikor 2007-ben kezdhettem el szerkeszteni a G-Portálon, akkor még egy elég idióta címem, de szerettem.. nehéz volt feladni, de változtam. Azóta viszont nem találom a helyem, sokszor változtattam és még többször éreztem azt, hogy nem hozzám való. Viszont most már itt ragadtam, a fromninaa az én szentélyem. Egyébként rengeteg helyen megfordultam már, mint blogger (ha nevezhetem magam annak), mert a G-Portál a kihalás szélére került és emiatt váltanom kellett. Ekkor jött a blogspot és a wordpress, mindkét helyet kipróbáltam, bár utóbbiban volt tapasztalatom a rajongói oldalaimnak hála, de nem igazán találtam a helyen így sem. Nagyon szerettem a g-protált és néha még most is visszavágyakozom, de tudom, hogy nem lenne értelme. Idő közben kiderült, hogy a blogspot nem az én világom, nem tudom kiélni a kinézetváltoztatásokat, mert a rendszere elég fura, de a wordpress, ahol most is vagyok, nagyszerű. A tárhelyet a flaunt szolgáltatja, míg a domainem a freenom.com oldalról származik. Később, mint említettem, szeretnék váltani és a rackhostra kerülni .hu végződéssel. Viszont ez még ráér úgy gondolom.

Hogy milyen témákkal találkozhatsz majd nálam?
Mindennel is! Hiszen arról fogok írni, ami érdekel, ami velem történik. Viszont nagy vonalakban a menüben szerepelnek: személyes, ajánló, tagek, vélemények, terméktesztek… stb.

A későbbiekben pedig megírom a “rólam” és az “oldal” menüpontokat is, de mára ennyit szerettem volna. Munkálkodom tovább a háttérben.

Csóközön,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna

Jaj de gyönyörűséges lett minden! És gratu a költözéshez! :3 Mindjárt át is linkellek, csak elvarázsoltak ezek a szép tavaszi színek itten. 😀

Nagyon szép lett! <3