Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 01. 01.     Ninaa    személyes     2 komment

Viszlát 2020, hello 2021

Igazán rég volt már “Mi történt veled, Ninaa?” bejegyzésem, de vártam egy kicsit, mert tudtam, hogy egy évösszegző félét szeretnék hozni majd 2020 utolsó napján. Tehát, hogy mi történt velem? Elröppent egy újabb év, elvesztettünk még egy borzalmas évet az életünkből. Mert ez valóban az volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

from Ninaa (@fromninaa) által megosztott bejegyzés

Először is kezdjük az év elejével, ami munka nélkül telt, mérges voltam, hogy nem találtam. Ideges voltam utána azért, mert bejött ez a buta vírus és még úgy sem találtam. Aztán történt egy röpke szünet a kapcsolatunkban, ami szintén borzalmas volt, szó szerint összetörtem. Az első félévem katasztrófa volt. Egyszerűen utáltam magam azért, amilyen szerencsétlen vagyok.  Viszont szép lassan rendeződtek a dolgok, lett munkám, aztán a kapcsolatunkat is helyre hoztuk, hogy mit hoz a jövő, hát remélem valami boldogabb időszakot.

A második félévem már egész jól telt, találkoztam a barátnőmmel, aki pest mellett lakik. Nagyon örültem, hogy lejöttek kicsit hozzánk, ellátogattunk a miskolci Tündérkertbe, jól szórakoztunk. A barátokkal is sokszor összefutottunk annak ellenére, hogy karantén meg kijárási tilalom van érvényben. Betartjuk a szabályokat, amennyire tudjuk, de az, hogy egész idő alatt a fenekünkön üljünk, egyszerűen lehetetlen. Eleve mi “csak” maximum 6-an vagyunk, ami még a megengedett társulás.

A bloggal nem haladtam sokat, viszont általa ismét megismerhettem pár remek embert, amiért nagyon hálás vagyok. Ahogy a rajongói oldalaim által is sikerült barátokra lelnem, tehát megéri néha ezekhez nyúlni. A design-garage pedig az idén el lett hanyagolva, a számítógépem hibája, aki cserben hagyott egy jó fél évre és a laptopom nem éppen volt kegyes hozzám. Viszont vannak terveim, vannak kész, elvihető dolgaim, amiket jövőre mindenképp fel fogok tölteni.

Webes terveim

A blogra visszatérve szeretném a .hu-s domaint a jövő hónapban megszerezni, mert tudom, hogy a rengeteg hirdetés, amit a tárhely szolgáltatóm miatt vagyok kénytelen kirakni, nem valami kecsegtető. Szeretnék emellett újévi nyereményjátékot is összedobni, hogy valamivel kedveskedjek nektek, olvasóimnak, követőimnek.

Továbbá mindenképp szeretném bővíteni a témáimat, például több főzős posztokkal, hogy inspiráljam saját magamat is. El kell felejtenem pár dolgot, hogy ezekre mind koncentrálni tudjak és hogy az életemmel is többet foglalkozzak, mert ha ennyi mindent fogok jövőre is csinálni (tudjátok, van legalább 6 oldal, ahol szerkesztek), akkor sosem fogok előre jutni egyikkel sem. Csak nehéz a hobbijaimat elengedni, de ideje.

Reménykedek abban, hogy a jövő év, a 2021 egy csodásabb év lesz. Boldogságban és egészségben teli legyen. Mindenkinek ezt kívánom. Szóval, helló 2021!

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nagyon tetszett, hogy így össze írtad a 2020-as éveidet, bár kicsit kevésnek tartottam. 😀 Azt hittem kicsit hasonló lesz, mint amit írtam a blogomon. 😀

A elengedésre pedig annyit, hogy nem fogod ezeket megbánni, legfeljebb egy kicsit leszel majd csalódott. Hidd el, hogy sokkal könnyebb lesz majd. Vagy csinálhatod azt is amit sokszor mondok neked, rakd egybe és egy helyre a hobbijaidat, mert nem fogod ezt megbánni! 😉 A másik, hogy feleslegesnek tartom és tartottam mindig is olyan sok oldalt csinálni mindegyiknek. ^^” Tudom, hogy nem igazán vagy elégedett a jelenlegi blogoddal kapcsolatban, mint név, de ha rám hallgatsz akkor sokkal többet ki tudsz hozni a mostani blogodból. ;)A többit inkább majd privátban beszéljük meg! 😀

Boldog Új Évet! 🙂

UI: Igyekszek majd gyakran kommentelni 😛