Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 02. 14.     Ninaa    személyes, tag     0 komment

Sziasztok! Először is Boldog Valentin napot kívánunk mindenkinek! Ma egy remek kis Valentin napi taget hoztunk nektek Klaudival, a klaudiblog.hu bloggerével. Közösen írtuk össze a kérdéseket és kitöltöttük azt, természetesen külön-külön! Reméljük, hogy kedvet kaptok hozzá és ti is kitöltitek a saját blogotokon (linket nyugodtan osszátok meg velünk) vagy nálunk, kommentben.

Vágjunk is bele.

1. Mi a kedvenc Valentin napi süteményed?
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én szinte minden süteményt imádok (kivéve a mazsolásat… bármibe, amibe mazsola van, az nekem nem gyere be). Viszont Valentin napon mindig valami szíves finomságot kóstolunk meg a párommal.

2. Megszoktad lepni a párodat valami aprósággal?
Nálunk szokássá vált, hogy együtt ünneplünk, nagyon ritkán veszünk egymásnak valamit. Egy üveg pezsgő, szíves süti, egy forró fürdő, fürdőbombával (néha maszkokkal) társítva és élvezzük egymás társaságát. Néha beülünk egy cukrászdába és ott eszünk valami finomságot, esetleg étterembe megyünk, mikor hogy alakul. Viszont vannak bökkenők, ugyanis haverunk ezen a csodás napon született.. hát néha el kell dobni a szerelmes napot és bulit kell csapni.

3. Megszoktátok tartani ezt a napot, illetve mit gondolsz erről a ünnepről? Mi a véleményed?
A Valentin nap is ugyanolyan nap, mint a többi, szokta mondani a párom. Viszont én mégis mindig valahogy különlegessé szeretem tenni, hiszen szerintem NEM egy átlagos nap. Abban viszont egyet értek, hogy nem csak ezen a napon kell szeretnünk egymást és többször meg kell lepni a másikat, hogy lángoljon a tűz. Ez ugyanolyan, mint amikor a Halottak napján szinte már kötelezővé vált az aznapi sírlátogatás. Mert milyen már, ha nem teszed meg?!

4. Kedvenc filmed?
Nem vagyok egy romantikus alkat, szóval… Szürke ötven árnyalata? Most ezt kell írnom erre a kérdésre.

5. Mi a kedvenc időtöltésetek együtt?
Télen sorozatozás, bekuckózás. Jobb időkben séta, bicózás és a husky kutyinkkal való foglalkozás. Amúgy meg.. bármi, amit együtt csinálunk kedvenc.

6. Mennyire fontos kifejezni az érzelmeinket a párunk felé? Mit gondolsz erről?
Én szeretem kimutatni, kifejezni, a párom már nem annyira érzelgős vagy szeretetéhes vagy nem is tudom, hogy hogy írjam. Tudom, hogy szeret, de persze csak óvatosan bánik a szavakkal, a kifejezésekkel és a romantikát is csak csepegtetni^^” Nem vagyok én sem romantikus alkat, de azért na, én jobban vágyok az ilyenekre, mint ő.

7. Mit tartasz a legfontosabbnak egy kapcsolatban?
Az őszinteséget, a szeretetet és a törődést, egymás tiszteletét.

8. Mit jelent számotokra a szerelem?
A szivárvány, a gyomrunkban lévő lepkék szálldogálását, a rózsaszín felhőt a fejünk felett, amitől az ember nem gondolkozik tisztán. A mámort, ami szintén csak elvakít. Végül pedig a boldogságot.

9. Szingliként hogyan vélekedtél/vélekedsz a Valentin napról?
Akik régebb óta ismernek, tudják, hogy sosem volt rövid párkapcsolatom. Ritkán voltam szingli (értsd: 5 éves volt az előző kapcsolatom, a mostani pedig több, mint 8). Tiniként, általános iskolásként pedig pont nem érdekelt a Valentin nap, persze álmodoztam, hogy később milyennek kéne lennie (mára már nevetségesnek tartom azt az álmot), de ennyi.

10. Mi az a három szó, ami egy kapcsolatot jellemez?
Szeretet, bizalom, törődés.

11. Mi a legemlékezetesebb Valentin napod?
Mindegyik valamilyen szinten emlékezetes, de mindig az aktuális.

12. Melyik a ti közös dalotok?

+1: Horváth Tamás x Raul x MISSH

13. Mi a ti lovestorytok?
Ismeritek azt az érzést, amikor egy játékban megismertek és megkedveltek valakit, majd találkoztok a való életben és ott is ez történik? Mi igen, ez a mi lovestorynk eleje. Aztán egy hétig szívtuk egymás vérét, majd beadtuk a derekunkat. Azóta pedig… néha kisebb nagyobb összekapással, de boldogok vagyunk és szeretjük egymást.

14. Ha írnod kellene egy rövid levelet (most azonnal) a párodnak, mi állna benne?
Szeress még ezernyi éven keresztül, még akkor is, ha néha sok vagyok.

Ez lett volna a közös Valentin napi tagünk. Reméljük, hogy érdekesnek találjátok ahhoz, hogy kitöltsétek és természetesen azt meg is osszátok velünk.

Szeretnétek még több ilyen közösen megírt taget?

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments