Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 10. 15.     Ninaa    unboxing     0 komment

VUCH pénztárca

A VUCH pénztárca története

Tudjátok, nagyon sok nyereményjátékra jelentkezem facebookon és igazából instagramon is. Azonban nagyon kevésszer nyerek valamit. Ez az alkalom most nem ilyen volt. A VUCH facebook oldalán volt egy nyereményjáték, amivel egy gyönyörű pénztárcát lehetett szerezni. Az esélytelenek nyugalmával neveztem, majd a sorsolás napján néztem egy nagyot, amikor az én nevem volt a posztjukban, mint “az új pénztárca tulajdonosa”. El sem tudom mondani, hogy mennyire örültem, mert már eleve akartam egy pénztárcát (névnapomra tuti kaptam volna), szóval nagyon jókor jött a szerencse. Plusz végre történt valami jó is velem azon a héten, ugyanis elég szerencsétlen napjaim voltak.

VUCH pénztárca

Hogy milyen a VUCH pénztárca?

Aztán a mai napon meg is érkezett a csinos kis pénztárca. Bár bíztam benne, hogy figyelembe veszik, hogy a nyereményjátékon még a színt is odaírtam milyet szeretnék, de nem így lett. Persze a szín eleve nem is volt kérdés, csak a pénztatyó márkája, így valahol éreztem is, hogy nem feketében érkezik ez a csoda.

VUCH pénztárca

Rózsaszín, kék és egy-két helyen még narancssárga színben pompázik, rengeteg zseb van a belsejében, tehát tele tudom pakolni az irataimmal, kártyáimmal. Bár nem kéne, mert kicsit szerencsétlen vagyok és ha elhagyom, nem biztos, hogy nem kapok idegbajt. Szóval majd meglátom mit rakok bele. Emellett van aprópénz része is, ami szintén kell, amellett pedig két papírpénzes rész. A nagy pénztárcák ilyenek, mondhatjátok most magatokba. Igen, igazatok van. Ez peidg egyszóval: #egyszerűennagyszerű. (Na milyen sorozatot nézek? Aki elárulja, kap egy virtuális ölelést)

VUCH pénztárca

Hogy még mi volt az első gondolatom, amikor kibontottam a kis csomagocskám? Tuti problémát fog okozni, hogy körülbelül semmilyen ruhámhoz nem fog illeni (OMG, mekkora probléma…), továbbá hamar koszos lesz és tisztíthatom feszt, dehát ezt is ki lehet bírni. Ezen kívül pedig nincs semmi egyéb. Imádom, attól függetlenül, hogy most pár negatív dolgot felsoroltam. Nagyon tetszik a külseje, a belseje, a VUCH márkája, tehát az egész. Amikor megláttam ölelgettem, mint egy plüssmackót. Aranyos, nőies és strapabírónak tűnik, aztán meglátjuk meddig visel el.

Látogassatok el egyébként a VUCH oldalára, mert gyönyörű pénztárcák, ékszerek, táskák és sok-sok finomság található náluk. (Nem, ez nem fizetett hirdetés, egyszerűen csak szeretném meghálálni a pénztárcát, ha már ingyen volt)

Nektek egyébként milyen pénztárcátok van? A kissebbet vagy nagyobbat kedvelitek jobban?

Puszi,
Ninaa

Szeretnél még #haul posztot olvasni? Itt megteheted.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments