TOPTEN: Márciusi kpop kedvencek

Elérkeztünk egy újabb kpop bejegyzéshez, amiben a márciusi kedvenc kpop zenéimet szeretném megmutatni és természetesen egy kis vélemény is társul majd hozzájuk. Az év első legnehezebb topten posztom írtam meg, ugyanis annyi kedvenc zene volt márciusban, hogy lehetetlen volt választani.

márciusi kpop

Szóval ez most egy kicsit különlegesebb kpop topten “epizód” lesz, mert, mint fentebb említettem, rengetegen jöttek a múlt hónapban és csak kapkodtam a fejem. Szóval összeszedtem a kedvenc férfi és nőci előadókat, bandákat, akiket imádtam. Továbbá írni fogok azokról is, akikre múlt hónapban bukkantam rá és/vagy akkor debütáltak.

A legnagyobb kedvencek:

Először is a három hatalmas kedvencemet említeném meg. Az első legyen Rosé, aki ugye a BLACKPINK oszlopos tagja, a márciusi hónap az övé volt teljes mértékben az On The Ground dalával és -R- címet viselő albumával (ami egyébként angol nyelvű). Egyszerűen mindenkit levett a lábáról a remek zenéjével, dalszövegével és videóklipjével. Sok-sok díjat bezsebelt a műsorokban (amik rajongók nélkül, beidőzített újongó hangtól volt hangos), amit természetesen teljes mértékben megérdemelt. A következő a sorban az iKON és a Why Why Why, valamint az ATEEZ és az I’m The One zenéje, őket így egyben kell megemlítenem, mert az ő számukat hallgattam a legtöbbször a múlt hónapban és egyszerűen megunhatatlannak tartom. Talán még Rosé dalát is kevesebbszer hallgattam, ami csoda, hiszen imádom őt. ATEEZ hatalmasat robbant ezzel az új dalával, San és a haspóló, na meg az a tánc… ♥ Az iKON pedig egy érzelmes zenével érkezett, ami egyszerűen fenomenális lett. DK a végén… OMG az a srác. ♥

Imádtam őket:

Hogy kik voltak még a kedvenceim? Gemini, aki egy Jay Park kollabbal lepett meg minket, szóval abszolút favorite volt a múlt hónapban, mellette még B.I. (ex iKON tag) okozott örömöt elég érzelmes dalával és persze azt egy kis raprésszel meg is fűszerezte. Ha már rap, akkor kénytelen vagyok megemlíteni Jessi legújabb dalát a What Type of X, ami első hallásra még talán nem is vált a kedvencemmé, majd jött harmadszorra, negyedszerre és már nyomtam itthon a refrénre a táncot. Imádom ezt a nőt (is). Végül pedig az MCND rookie bandát kell felhoznom, akik az előző daluk után újra lázba tudtak hozni és a Not overrel a kedvencemmé váltak ebben a hónapban. Ismét a csúcson a fiatal csapat.

Hó végi kedvencek:

Hó végén érkezett még két hatalmas kedvencemtől album és egy comeback. A korong KANG SEUNG YOON, a WINNER bandának oszlopos tagjától jött, aminek kislemeze az IYAH lett és egyszerűen gyönyörű lett, mind a klip, a dalszöveg és természetesen az az ének. Eszméletlen milyen hangja van ennek a srácnak. A másik pedig PARK BOM, aki szinte már a tavasz királynőjének számít, hiszen mindig ekkortájt tér vissza. Új dala a Do Re Mi Fa Sol lágy dallamokkal teli, fülbemászóan erős szám lett, amit már megszokhattunk az idoltól. Egyébként pár hónap alatt leadta kilóit, így most teljesen megújulva tért vissza hozzánk, rajongókhoz.

Plusz ők is itt voltak nekem:

Ott volt még SUPER JUNIOR és a House Party című daluk, bevallom őszintén, hogy egyébként nem szoktam hallgatni őket, de ez kivételesen tetszett, szóval be is került a kpop kedvenceim közé. Bár a PURPLE KISS lányok elég frissek a piacon, de a legújabb dalukkal ismét sikerült olyat alkotniuk, ami megfogott és sokszor felcsendült egy-egy photoshoppal teli estén.

Végezetül pedig egy spanyol kollabot kell, hogy megosszak veletek, hiszen CHUNG HA és Guaynaa összeállt, hogy a Demente című dalt az idol albumáról előadják egy videóklip mellett. Szóval őt se hagyjátok ki a listátokból, ha esetleg belehallgattok valamelyik dalba.

Ha ezt rangosorolnom kéne, akkor a következőképp nézne ki a márciusi kpop kedvencek topten listám:

10. Super Junior
9. Jay Park
8. Jessi
7. MCND
6. Purple Kiss
5. B.I.
4. CHUNG HA
3. Park Bom
2. Kang Seung Yoon
1. iKON, ATEEZ, Rosé (egyáltalán lehet dönteni?)

Ez lett volna a márciusi kpop listám, de még érkezem a későbbiekben egy felfedezések poszttal, ugyanis rengeteg újoncot találtam. Nektek mi volt múlt hónapban a kedvenc dalotok, illetve ha van egy toptizes listátok, szívesen látnám kommentben.

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

You may also like these