Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 11. 18.     Ninaa    ajánló     7 komment

Tudjátok, hogy a husky kutyákkal nem egyszerű az élet, de annál bolondosabb és izgalmasabb. Tudjuk azt is, hogy Roxy milyen rosszcsont és persze a fajtájához hűen, ha ő unatkozik vagy menni akar, akkor megtalálja a módját, hogy hogyan csesszen ki a gazdikkal. Leginkább a párommal. Hogy biztosan megtaláljuk Roxyt, a Pet Pass ID nyújthat ebben segítséget. Ugyanis immár nem csak chippel tudjuk ellenőrizni szökevényeinket, hanem egy csodás, cuki bilétával is, amivel a következőkben ismerkedhettek meg.

Pet Pass ID – Smart Kisállatbiléta

Akadt egy remek lehetőség a Pet Pass ID jóvoltából, ugyanis kipróbálhattuk az NFC chippel és QR kóddal ellátott bilétájukat, amivel bárhol és bármikor, ha van okostelefon (a kezünkben vagy a közelünkben), megtudhatjuk az elveszett állat gazdájának a nevét, lakhelyét, telefonszámát.

Azonosítás egy érintéssel okostelefonnal, bárhol.

Ingyenes biléta funkciók

Az ingyenes funkciók közt a Gazdi infó található meg, amiben beállíthatjuk a digitális névjegyet, telefonos vagy email elérhetőséget. Továbbá a Lakcím is ide sorolható, ahol tájékoztatni tudjuk a kiskedvencünk megtalálóját, hogy hol lakik a kóborlélek.

Prémium biléta funkciók

A prémium funkciók közt természetesen sokkal átláthatóbbá és információdússá tehetjük a kis bilétánkat, ugyanis rengeteg dolgot be tudunk állítani, ha előfizetünk rá. A következőkkel szolgálnak:

  • Social Media

Szerezz új követőket kutyasétáltatás közben. TikTok, Insta és társai? Hogy több helyen is el tudjanak érni, ha elveszett az állatkánk,

  • Oltási kiskönyv

Tölts fel hivatalos dokumentumokat vagy oltási igazolványt.

  • Allergiák

Allergia, speciális érzékenység, bármi egyéb? Ne habozz feltüntetni mindent ami fontos lehet.

  • Állatorvos

Tárold állatorvosod adatait a 100%-os biztonság érdekében.

  • Biztosítás (a termékre)

Elveszett vagy szétrágta? Díjmentesen pótoljuk kisállatbilétádat.

Hogy miért jó még a Pet Pass ID smart biléta?

– vízálló
– ütésálló
– UV álló

Van egy videójuk is, amit érdemes megnézni.

Most pedig jöhet a véleményem erről a csodabilétáról. Azt mindenképp le kell szögezni, hogy a chipet nem helyettesítheti, azonban nagyon jó megoldás, főleg ha cicánk is van, mert ugye nem csak kutyiknak ajánlott ez a kis cucc. Ha túl izgága a kiskedvencünk, mint nálunk Roxy, hogy minden bokorba be szeretne menni és minden is érdekli, akkor érdemes egy erősebb kapoccsal is ellátni a bilétát, hogy semmiképp se hagyja el útközben.

Egy igazi huskynál, egy igazán izgő-mozgó állattal elég nehéz volt videót készíteni, de azért sikerült. Nagyon gyorsan behozza a QR kód beolvasásával a kívánt oldalt és mindent is megtudhatunk a kiskedvencünkről. Csak jó dolgokat tudok róla írni, szerintem ez az a biléta, amit megéri megrendelni, előfizetői rá, hogy ha elveszne az állatkánk, ne csak chip beolvasásával, hanem ezzel is minél gyorsabban vissza tudjuk szolgáltatni az aggódó gazdinak az elkóborolt szerettét.

Ti hallottatok már róla? Mit gondoltok erről a bilétaról?

Köszönöm a tesztelési lehetőséget.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

7 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Bar nincs haziállatom, de a szüleimnek van.
Meg sosem hallottam erről, de tényleg elég hasznosnak tűnik, és egy szerető gazdi amúgy is minden jót szeretne megadni az állatkájanak,és ez akár karácsonyra is szuper lehet.

Kitti

Nem hallottam még róla, de tényleg hasznos kis eszköz. Sok gazdinak jó lenne egy ilyen 😊

Klaudi

Nem hallottam még róla, de szuper kis cucc lehet😊 De szerintem ajándékba is szuper ötlet😉 Nekünk nincs kutyusunk, de ha lenne akkor lehet kapna egy ilyet vagy más valamilyet😊

Amy

Bár emlékeznék, hogy mit írtam akkor, mikor azt megosztottad XD

Szuper cucc egyébként, ha lenne kutyám, biztos, hogy használnám. Tudom, lehet cicáknak is, de mivel az enyéim nem kijárósok, így nekik nem is feltétlenül szükséges. Köszönöm az ajánlót azért.

Vivi

Nagyon édes a kutyusod! 😍 Ez a biléta pedig nagyon hasznos. ☺️

Eszter

Kicsit deja vu-m van, nem írtam már ehhez kommentet? :O Na mindegy, szóval, nagyon jó kis dolog, ezt már elmondtam, szükséges lehet a kisállatoknak, hogy szökés esetén a kis cukik hazataláljanak. Mi is mindenre odafigyelünk, amire szükséges, még bilétájuk nincs 🙂

Jakó Judit

Nagyon hasznos kis darab. A kutyus pedig gyönyörű szép.