Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 03. 07.     Ninaa    személyes     16 komment

Felkészültetek a téli összefoglaló bejegyzésemre?

Hogy mi történt velem mostanában? Elárulom, semmi jó. Bár a mosolygás elmaradhatatlan az életemben és az önfeledt boldogság, a 2021/2022 téli beszámolóban nem sok ilyesmivel kecsegtethetek. Ha esetleg kíváncsiak vagytok, mi történt velem 2021. őszén, akkor tessék ide visszamenni, valamint volt egy évösszegzőm is, ha érdekel!

Decemberi-januári összefoglaló

Először is kezdjük azzal, hogy az egy éves Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonom teljesen meggajdult. Tudjátok, a feloldó “gombja” egyben ujjlenyomatolvasó és ez problémát okozott sokszor. Egyik pillanatról a másikra olyan érzékennyé vált, hogy ha egy kicsit is megérintettem, újra akart indulni. Pedig még az ujjlenyomatolvasó sem volt soha bekapcsolva. Elvittük szervízbe, de mivel náluk nem jelentkezett a hiba, így visszaküldték. Január vége óta újra nálam van, egyelőre működőképes, nem jött újra elő a probléma, remélem így is marad. Elég idegesítő volt.
A másik gond vele a töltővel van, mert ha csatlakoztatom a géphez, egyszerűen nem érzékeli. Viszont lehet ott a számítógépemben van a hiba. Ez amúgy annyira nem zavar.
Volt még egy apróság, amit megemlítettem a vodafone üzletben, amit ezen a linket tudtok megnézni. Nektek volt már ehhez hasonló gondotok a telefonotokkal? Ez is egy olyan probléma, ami elég ritkán fordul elő, de legutóbb magától kirakott egy instaposztot ^^” Félelmetes volt, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Persze utána azonnal töröltem.

A decemberi hónapban még volt egy karácsony, illetve szilveszter, amiről az évösszegzőmben írtam többet. Előbbi nagyon jól sikerült, míg utóbbi talán az egyik legrosszabb volt. Előjött az ibs, egyszerűen mostanában a kezelhetetlen kategóriába sorolom, sajnos és így nem volt túl élvezetes.

Aztán jött a születésnapom, amivel kapcsolatban csak pozitívat tudok mondani, kedves kis ajándékokkal, tortával, lufikkal ünnepeltük meg családdal és utána barátokkal együtt. Nagyon jól éreztem magam és bár 30 éves lettem, még mindig nem érzem magam annyinak :3

Mindezek után elég rosszul viseltem a napokat, rengetegszer fájt a fejem, még többször előjött az ibs, így nagyon nem éltem a 2022-es év első hónapjának boldogságával. Ez egészen február elejéig tartott, az instagramot is elhanyagoltam emiatt, valamint a blogra is inkább régebbi posztok kerültek ki (van egy pár >.<), próbáltam pihenni. Nagyon fáradtnak éreztem magam egész hónapban, mint aki szédelgett, fájt mindenem, fáradt voltam, valószínűleg az tett be, hogy pár éve csak 5-6 órákat alszok, azok is megszakítva, mert éjszaka kétszer is felkelek. Valamiért mindig jár az agyam valamin és nehezen alszom el, kipihentnek sem érzem magam sose. Ezen változtatnom kell.

Februári összefoglaló

A februári hónap sem lett jobb, igazából az első fele szintén szerencsétlenül telt, de ezt hagyjuk is, már nem akarok róla se beszélni, se emlékezni rá. Az IBS-sel kapcsolatos legutóbbi posztomban mindent megtudhattok. A Valentin-nap most átlagos napként telt, nem nagyon csöppentünk bele a romantikába, megünnepeltük egyik ismerősünk születésnapját (igen, február 14-én született ^^”), ami először tök jól telt, de végül az is elbaszódott számomra. Helló IBS.. ismét! -.-‘

Utána pedig még a koronát is elkaptam, ami még rátett egy lapáttal erre az átkozott téli időszakra. Gyengébb tünetekkel vészeltem át, igazából megfázásnak tűnt az egész, torokfájás, láz (bár már nagyon rég nem voltam lázas), fáradtság, orrfolyás. Egyedül a láz volt az, ami leterített, de két napig feküdtem, pihentem, a harmadik és negyedik nap már jól voltam, ötödik naptól pedig minden tünetem megszűnt.

Szóval jelentem, átéltem a vírust, egyelőre nincsenek szövődmények, ne is legyenek! Egyébként, Johnsson oltásom van, egy darab, nem akartam ezt sem, nem is akarok mást sem, bízzunk abban, hogy elvándorol jó messzire már ez a szerencsétlen vírus…….. Ugye?

Ennyi lett volna a téli összefoglaló. Fergetegesen szar évkezdésen vagyok túl, de bízom abban, hogy ezek után már csak jobb és jobb lehet (ha végre a háború is befejeződik!). Helló tavasz, remélem kegyes leszel hozzám.

Nektek egyébként hogy telt a tavasz?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

16 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Először is, nagyon jó kis bejegyzés hoztál nekünk! ^-^
Olvasva a bejegyzésedet, sok rossz történt mint jó, de szerintem csak voltak ezek között is valami jó is nem? Csak most nyilván az ember a rosszakat idézi elő, pedig minden rosszban van valami jó is, nemde? 😉 AZ IBS sajnálom, hogy ilyen gyakran előjött és hogy a betegség is leterített téged a lábadról, de az a lényeg hogy sikerült meggyógyulnod! 🙂

Mobil: Még nem tapasztaltam ilyesmit hál istennek, de nem is akarok! Örülök hogy most már jobb a mobilod is. 🙂

Remélem a következő hónapjaid jól fognak alakulni! 🙂

Amy

Innen már csak fölfelé Ninaa! <3
Lehet már mondtam, de minden tiszteletem a tiéd, hogy a betegséged mellett teljes életet élsz.
Én nem vagyok ennyire pozitív a covid távozásában, mert nagyon hallgatnak róla. Legalábbis tudom, hogy még az országban van, de ennyivel nem úsztuk meg. Most a háború mindenhol vezető hírré vált.

Wikka

Uhh örülök hogy jobban vagy. Anyum eskuvő előtti két hetben lett covidos de szerencsére esküvő napjára feloldották a karantént 🙂 a xiaomi telefonok bagyon ók. Nekem is olyanom van megmég párom egész családjában, nem tudom mi lehetett a hiba 😮 talan frissítés
Vagy újra inítás?

Jakó Judit

Sajnos nálam mindíg rosszul zárul az év, és így is kezdődik. Minden rossznak egyszer vége van. Illetve mindenben van valami jó is. Szuper összefoglaló lett.

Fekete-Virág Virgínia

Remélem az elkövetkezendő hónapokban minden jól fog alakulni ☺Puszi 😘

Bernadette

Örülök, hogy jobban vagy, és a covid sem ütött ki nagyon. Egy csodaszép tavaszt kívánok neked!!! 🙂

Vivi

Oh nagyon sajnálom ezt a sok rossz dolgot, ami Veled történt! 🙁
Nekem már a 2. Xiaomi telefonom van, de szerencsére soha nem volt nagyobb gondolom az előzővel sem. ☺️
Kívánom, hogy ettől soha ne legyen rosszabb!! ☺️

Kitti

Tetszik az összefoglalód 🙂 Sajnálom, hogy az IBS sok gondot okoz, de remélem idővel sikerül ezen is változtatni majd, szorítok nagyon, hogy így legyen 🙂 Örülök, hogy a covid gyengébb lefolyással ment át rajtad és hogy jól vagy. Mobil téren én samsung párti vagyok és imádom eddig semmi gond nem volt vele 🙂