Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 07. 07.     Ninaa    személyes     5 komment

Felkészültetek a tavaszi-nyári összefoglaló bejegyzésemre?

Hogy mi történt velem mostanában? Azt nehéz lesz ismét összeszedni, de azt hiszem az instagram nagy segítségemre lesz ebben. >_< Remélem hiányoltátok már ezt a bejegyzést. Igyekszem visszatérni egy rövidebb intervallumra, hogy ne negyed évet kelljen erre a posztra is várni.

Ha érdekel a téli összefoglaló a mindenek előtt, akkor kattints a linkre!

Először is kezdjük azzal, hogy a tavasz beköszöntével rózsaszínbe borult az instám és egyébként nagyon szerettem azt az elrendezést. Viszont sokáig nem bírom a pink színt, így tavasz végén váltottam, bár azóta csak tengek-lengek megint a stíluskeresésben.

A tavaszi-nyári összefoglaló

Bevallom őszintén sok mindent a téli átváltás után nem csináltam. Az idei tavaszunk olyan volt, mintha még mindig tél lett volna. Hiányzott a napsütés nagyon sok alkalommal, de azért kihasználtuk a jobb időket és a haverokkal sokszor kiültünk szórakozni, napozni.

Volt egy húsvét is, amit mi nem igazán ünneplünk, általában menekülni szoktam a kölnik elől és a locsolkodás maga a borzalom számomra. Nagyon szép hagyománya van egyébként, tisztelem azokat, akik még megtartják, de én egyszerűen erre nem vagyok vevő. Szóval ez számomra a legutálatosabb ünnep. Viszont nagyon sok nyuszkót és nyári patternt kreáltam ezekben a hónapokban, így ha esetleg érdekel, akkor a NinaaHobbies instagram oldalon megtalálhatjátok őket.

Végre kis városunkban felcsendültek a vízijáték show fényei, vízcsóvái és zenéi, amit instagramon többször is megosztottam már veletek, de ebben a posztban csak erről van szó.

Sok idő elteltével végre elmentünk egy jó kis koncertre, mégpedig a Rico x Miss Mood formáció fellépésére, amire már évek óta el akartam jutni. Nagyon jól éreztük magunkat, a páros nagyon jó kis bulit csapott, az volt a gond az egésszel, hogy közel fél órás volt, ami elég kevés. De ingyenes volt, tehát nincs miért panaszkodni.

(Ideje jegyzetelni, hogy mizu van, mert nagyon nehezen szedem össze a gondolataimat. ^^”)

Az IBS gondjaim, amiről a téli összefoglalóban olvashattatok az szépen-lassan eltűnt az életemből, ennek nagyon-nagyon örülök. Remélem, hogy jó ideig nem jön vissza. Ahogy a korona és Amber Heard sem. Tudjátok, amikor a Johnny Depp vs Amber Heard tárgyalás ment én teljes mértékben rá voltam függve. Írtam is róla blogbejegyzést, mert valahol ki kellett adnom a hosszú véleményem erről az egész szituációról. Aztán most fellebbezne a kis pénzéhes asszonynak nem nevezhető valaki. Agyam eldobom.

Az a bizonyos Amber – Johnny ügy

Az új telefon miértje

Ami még újdonság lehet számotokra és szerintem instagramon se írtam róla, hogy leváltottam a Xiaomi Redmi Note 9 pro telefont. Májusban pedig megkaptam páromtól a Xiaomi Poco M3 nevezetű csodamobilt, ami azóta is tökéletesen működik (koppkoppkopp). A RN9P még csücsül az asztalomon és befogjuk vinni a vodafonehoz, hogy kezdjenek vele valamit, mert még fél évig van rá jótálás, szóval nem adjuk fel, de nem füzök hozzá sok reményt. Nem mondom, hogy nem hiányzik, mert ezalatt a másfél kínszenvedős év alatt teljesen a szívemhez nőtt, de azt hiszem a XPM3 is ilyet fog kiváltani kis időn belül. Az új tokokat már instagramon láthattátok, kettőt rendeltem, de szerintem hamarosan kinézem a következőt is, mert miért ne? ^^. Erről (és a beszerzett újdonságaimról) lesz a közeljövőben haul bejegyzés.

Hogy mi volt még?

Igazából nem sok, júniusban, azaz ebben a hónapban voltunk strandolni, tóparton sütögetni, koktélozni, volt tervben egy állatkert, de az eső elmosta. Viszont még mindig tervben van, szóval nem adom fel. Júliusban jön a mondocon, meg Kolorcity és Bikini Pool fesztivál (borsodi cuccok). Tehát vár rám még egy tökéletes nyár (remélem), emellett pedig a strand, a mozi és koktélozás veszi majd át a stafétabotot, csak legyen elég kesh.

Tavaszi-nyári összefoglaló a blog életével kapcsolatban

Volt egy posztom azzal kapcsolatban, hogy hogyan is lett a blog “from Ninaa”. Sokaknak egyértelmű, de számomra még mindig megkérdőjelezendő (van ilyen szó? O.o). Ha szeretnétek, akkor itt el is olvashatjátok a miértet, de van róla bejegyzés is az oldalon. Arról is volt szó az instagramon, hogy milyen fontos elhinnünk, hogy csodásak vagyunk úgy, ahogy vagyunk (az egészséges korlátok között). Ezt még egyszer meg kell erősítenem, mert tényleg fontos, hogy magabiztosabbá váljunk (már akinek szükséges). Márciusban indítottam útjára a “blogger interjú” sorozatom, hamarosan a harmadik kuncsaftról tudhattok meg érdekes/pikáns részleteket. Májusban pedig megvolt a blog második születésnapja, amit egy nyereményjátékkal ünnepeltünk meg, remélem élveztétek és részt vettetek benne. Végül pedig újabb posztsorozatok fognak érkezni, például rég volt már haul és zeneajánló poszt is, így ezekre számíthattok a közeljövőben.

Most azonban ennyi lenne a tavaszi-nyári összefoglaló, mert, mint említettem.. jegyzetelni kell, mert hamar felejtek és jelenleg ezek azok a dolgok, amik eszembe jutottak.

Nektek mi volt a legemlékezetesebb pillanat a 2022-es év tavaszából, illetve a nyár beköszöntével a júniusiból?

Kommentbe vele!

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

5 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Elég tartalmas és hosszú poszt lett. Ahhoz képest, hogy nem jegyzetelsz stb. 🙂 Én a nyárol, ha lehet nem nyilatkozok, se jót, se nem rosszat. 🤣

Eszter

Azért elég mozgalmas volt az év eleje, a tavasz. 🙂 Remélem az új telefon meghozta a hozzá fűzött reményeket. 🙂 Hmm, igazából most csak a regényemmel kapcsolatos pozitív üzenetet tudnám mondani a legjobbnak, mert egyszerűen hihetetlen, hogy átjutott egy előszűrésen 🙂 Szép nyarat <3

Vivi

Nagyon jó kis bejegyzés lett! ❤️ Én is voltam strandon! ☺️ Nekem is Xiaomi telefonom van, nagyon szeretem! ☺️

Jakó Judit

Szuper összefoglaló volt. Ilyenkor én is imádok strandolni, koktélozni, persze csak alkoholmentest. Nem volt kimagaslóan jó pillanatom, nem kedvelem a nyarat, minden más évszak jöhet, de nyarat semmiképpen sem.

Virgínia Virág

Szuper tartalmas poszt lett 😊😊