Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 06. 26.     Ninaa    Egyéb kategória     8 komment

Létrejött a Támogasd a Bloggert facebook és instagram oldal!

Sok csoport van a facebook-on, ami azzal foglalkozik, hogy támogassuk egymást, támogassuk a bloggereket, vloggereket. Azonban úgy érzem, hogy ez kimerül annyiban, szinte minden csoportban, hogy hirdetjük a saját oldalainkat és nagyon ritkán nézünk be másokhoz. Még ritkább az, amikor kommentet is hagyunk a hirdetett poszt alatt.

NEM! Szerintem nem elég csak a facebookon kommentelni, hanem jó, ha a blogjára is kap valami reakciót, hogy tudja, értékes az, amit csinál. Érdemes perceket, órákat vagy akár napokat töltenie egy-egy bejegyzés megírásával, kutatásával, tesztelésével. Én ezért is írom meg minden hónap elején a kedvenc blogbejegyzéseimet, amit másoknál olvastam. Szerintem ezzel is kicsit kedveskedek nekik, mármint remélem így van és természetesen kommentelek is az adott posztok alá és magamat is úgymond kötelezem arra, hogy igen is, ha tetszik egy poszt szóljak hozzá.

Szóval azért hoztam, hoztuk létre a Támogasd a bloggert! facebook csoportot, hogy megkapjuk a kellő figyelmet, a hozzászólást és, hogy egy közösséget kialakítsunk. Ahol bár hirdetjük is a blogunkat, de mindenképpen a kommentelésre, a támogatásra fókuszálunk. Úgy vagyunk vele, hogy a minőség fontosabb, mint a mennyiség, de persze örülnénk újabb és újabb tagoknak. Szeretünk megismerni másokat, szeretjük más véleményét olvasni vagy történetét, személyes megnyilvánulásait. Igaz, hogy ezt úgy is megtehetnénk, ha a csoportokat járva megnéznénk a nekünk tetsző cikket és elolvasnánk, kommentelnénk, de ezzel az a baj, hogy visszafelé már nem biztos, hogy lenne válaszreakció. A csoportnak az a célja, hogy mindenki kommentel mindenkihez és lájkol, követ. Ezáltal jobban megismerjük egymást és egy valódi közösséggé alakulhatunk.

Tudom, létrehoztam, létrehoztunk már nem egy ilyen csoportot, legutóbb a blogzaholic volt az, ami becsődölt, de úgy érzem, a Támogasd a bloggert! egy másik szint és sokkal többet fogunk elérni vele. Már most egy kis társaság vagyunk és csak rád várunk, hogy te is közénk tartozz.

Van egyébként instagram oldalunk is, ahol szintén a csoporttagok blogjai kapnak főszerepet, de a későbbiekben szeretnénk több mindent is kitalálni arra a platformra is. Továbbá bármilyen kérdésre, kérdésre szívesen adunk választ vagy segítünk választ találni.

Ha van kedved csatlakozz.

Instagram oldalunk: @bloggerkozosseg

https://instagram.com/bloggerkozosseg?igshid=YmMyMTA2M2Y=

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

8 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kitti

Ez az írás nagyon szuper 😊 Igazad van! Kell a támogatás 👍

Jakó Judit

Nagyon jó csoport, én mindenkinek ajánlani tudom. En sem vagyok mindíg aktív, hetente 1-2 alkalommal max. Viszont szuper lehetőség nekünk a blogunknak. Szerintem még lehetne színesiteni, de mindenképpen hasznos. Kövessétek instaramon is. Kedves közösség, segítőkész emberekkel. 🙂

Nova-Time

Annyira örültem, mikor rátaláltam a csoportra Facebookon! Van sok blogolós csoport, de ez más. Különleges, csapatot épít, támogatást nyújt és megismertem általa olyan blogokat, bloggereket, akiket szívesen követek, holott előtte a létezősükről se tudtam.
Nagyon sokat köszönhetek ennek a szuper ötletnek, de főként neked, akinek fejéből kipattant az egész! 🙂 Szóval köszi! <3

Petra

Jól hangzik a kezdeményezés, csatlakoztam is a csoporthoz 🙂 Szükség is van rá, mert a legtöbb FB csoport tényleg csak a megosztásról szól és teljesen hiányzik a közösség.