Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 12. 08.     Ninaa    tag     14 komment

Annyi helyen olvastam már ezt a taget, amit Eszter, a Lélek Terápia bloggere indított el, hogy már alig vártam, hogy én is kitölthessem. Nagyon szuper kérdéseket tett fel Eszter és most erre én is szeretnék válaszolni. Remélem Ti is örömmel fogjátok olvasni.

Lássuk hát.

1. Ha a horoszkópod alapján mutatkoznál be, mit lehet tudni rólad?

Ha a horoszkópom határozna meg, akkor egy munkamániás, komoly és megfontolt ember lennék, akinek a felelősség és a szabályok betartása fontos. Ehelyett én egy komolytalan, vidám, a fantázia világába menekülő egyén vagyok, aki bár felelősséget vállal, de a szabályok szerinte azért vannak, hogy megszegjük őket. Na nem lopni, csalni, ölni, de azért vannak olyan szabályok, amiket bármikor megszeg az ember. Azt is írja, hogy magabiztos vagyok és türelmes, na ennek aztán a totális ellenkezője vonatkozik rám. Tehát, ha a bak horoszkópommal mutatkoznék be, akkor szembe köpném magam és hazudnék mindenkinek. Szóval, sajnos a horoszkópom nagyon nem én vagyok, elég furcsa, és ezért sem hiszek ebben az egészben. A kínai horoszkóp szerint viszont kecske vagyok, aminek jellemzői nagyon is igazak rám, csak hogy egyet említsek:

Békés, higgadt természetű, viszont könnyen befolyásolható. Rengeteg barát veszi körül. A kemény, monoton munka nem neki való. Félénksége, határozatlansága miatt időnként segítségre szorul, s néha elesettnek, elveszetnek érzi magát, s képes napokig mély önsajnálatba merülni. Másik, hibája még, hogy időnként görcsösen túl aggódja magát. (Forrás)

2. Ki volt és jelenleg ki a példaképed?

Anyukámat és a testvéremet tekintem példaképnek, még ha utóbbi néha az őrületbe is kerget. Viszont, ha egy hírességről van szó, akkor mindenképp Sandara Park, mint a dél-koreai énekesnő, színész. Nagyon szeretem a munkásságát, vidámságát, erősségét, magát az egész nőt.

3. Milyen jövőről álmodoztál gyermekkorodban? Mi érdekelt és mi az ami a mai napig is megmaradt?

Gyerekként mindig is a tánc volt az én fő irányágam. A mai napig imádok mozogni, táncolni, de ezt sajnos “fiatalabb koromban” nem tudtam előrébb vinni. Mazsoretteztem, előtte rövid ideig modern táncoltam, de a mazsorett maradt meg sokáig az életemben. Szerettem volna tánctanár lenni, de végül más mellett döntöttem, a másik szenvedélyemnek élek, még ha nem is dolgozhatom egyelőre abban. A web világa, a webdesign, a rajzolás, a kreativitás vonzott még és azt hiszem ez a mai napig is így van. Szerettem volna 24 évesen gyermekeket, házasság és miegyéb, de ahogy teltek az évek, ezek teljesen eltávolodtak tőlem. Bár már 10 éve van párkapcsolatom, boldogság van meg minden, de úgy érzem, nem vagyok kész még a gyermekvállalásra és igazából a világ, amiben most élünk, kissé elriaszt ettől az egésztől. Szóval a gyermeki gondolkozásom majdhogynem ellenkezője történt velem.

4. Hogyan kezdődött a bloggerkedés iránti szenvedélyed?

Anno 2007-ben kezdtem az egész bloggerkedést, akkoriban ez még nagyon menőnek számított. Szerettem írni, ahhoz képest, hogy például a magyar nyelvtant és az irodalmat is gyűlöltem. Talán a tanárok voltak ennek az oka, nem tudom. Viszont nem hagytam sosem magam eltántorítani a bloggerkedéstől, mert rájöttem, hogy ez engem is fejleszt és sok új embert ismerhetek meg és rengeteg boldogságot ad, bár azért vannak negatívumai is.

5. Milyen témákkal kezdtél az első blogodban? Milyen terveid voltak akkor?

Amikor kezdtem igazából semmilyen tervem nem volt vele, mint mindenki a saját kis világomról, napjaimról írtam, bár már akkor is írtam ajánlókat, de elég gyerekcipőben jártam. Mondjuk ez mostanra sem változott, szeretek írni és ez a lényege az egésznek. Ha jár vele valami plusz, azt csak ajándéknak veszem és köszönöm szépen, elfogadom. ^^.

6. Miben látod az erősségeid, mi az amire büszke vagy?

Hogy kitartó vagyok és nem adom fel az anno’ ért negativitások miatt sem. A segítőkészségem miatt vagyok még büszke magamra. Pozitív vagyok egyébként és próbálom mindennek a jó oldalát nézni és nem szeretem a negativitást. Kerülöm a konfliktusokat, a békét sokkal jobban szeretem. Nehéz ezeket így összeszedni, a pozitív dolgokban sosem voltam túl jó.

7. Mik a gyengeségeid, amelyeket bátran vállalsz?

Türelmetlen vagyok és figyelmetlen. Emellett hamar elfelejtek fontos dolgokat. Kéne szednem rá valami gyógyszert. Határozatlan is vagyok és a konfliktuskerülőt is ide sorolnám, mert pozitív és negatív is egyben ez a tulajdonság szerintem.

8. Mit jelent számodra a blog? Mi az ami változott az elmúlt években a blogolásodban?

Fejlődtem, nagyon sokat fejlődtem, ami a blognak köszönhető. Az írásom, a gondolkodásmódom, több dolgot megismertem, barátokat szereztem, a blog csak jó hatással volt rám. Bár néha elfelejtem, hogy más is létezik ezen kívül és azzal is foglalkozni kell.

9. Mi az amit jelenleg szívesen megosztasz az olvasóiddal? Miért?

Mindig úgy voltam vele, hogy azt osztom meg, ami engem érdekel és ezáltal olyan egyénekre bukkanjak, akiket szintén érdekel a téma. Legyen az kpop, horror, anime vagy maga a blogolás, weboldal szerkesztés. Ezek az életemhez tartoznak, ilyen emberekkel szeretem magam körülvenni.

10. Melyek a kedvenc filmjeid:
Hűha, tudjátok, hogy nagy horror fan vagyok: Boncolás, Oculus, Pokolba taszítva, Démonok Között univerzum és a Paranormal Activity filmek örök kedvencek. Más műfajban: Demóna, Aranyhaj és a nagygubanc. Fantasy: Marvel univerzum, DC univerzum,  Nagyon sok kedvencem van >,..,<

  • sorozataid

Sorozatokban is ezeket a műfajokat keresem, amiket fentebb említettem. Nagy kedvenceim, amikről az oldalon is olvashattaok: TVD univerzum és még a Született feleségek. Emellett nagyon kedvencem még a Lucifer, a Bűbájos boszorkák, az Intikam, Két pasi meg egy kicsi, The 100, A nagy pénzrablás, Squid Game és még sok-sok. Ajánlók majd biztosan lesznek.

  • könyveid

Nem vagyok nagy könyvmoly, szóval erre nem igazán tudok még most sem válaszolni. Igyekszem megszeretni az olvasást. Az ami nagyon megfogott anno’ az Böszörményi Gyulától a 9,8,7 trilógia.

  • zenéid

Tudjátok, hogy hatalmas kpop van vagyok. ATEEZ Ailee, BLACKPINK, BIGBANG, iKON? PIXY és még sorolhatnám. Mellettük a rap zenét szeretem, inkább a magyarokat (MISSH, BSW, RICO & MISS MOOD páros), nagyon szeretem még az Azahriah & Desh kollabot, VALMAR, ESSEM, AK26, ALEE.. mindig is az efféle zenék felé hajlottam. Lehet fujjolni. Hogy még soroljak párat, imádom a latin zenét, az oroszt, a franciát, a spanyolt, a románt, szóval tényleg mondhatni minden evő vagyok. Egyedül a rock, metál, punk és a hozzájuk kapcsolódó stílusok nem az én világom. Viszont olykor ezeket is meghallgatom, de szigorúan csak a régieket: System Of a Down, Depresszió, Tankcsapda, Limp Bizkit, Linkin Park, Good Charlotte, Green Day és ehhez hasonlókat. Hmm.. anno’ a d’n’b és a dupstem is az én stílusom közé tartozott. Na és a reggae, de ezek közül is szigorúan a régeik: Copy COn, Ladánybene27, Marley fivérek. Nem is tudom vannak-e újak, de Novak viszont nagyon királyul nyomja. Ő az egyetlen, akit még követek. Az én zenei ízlésem vegyes és erről már írtam posztot, szóval ha van kedvetek, olvassátok el ^^.

11. Mi tesz a leginkább boldoggá?

Ha a párommal lehetek, ha a barátaimmal lehetek, ha a photoshop és a blogger világban tevékenykedhetek. Nem kell sok nekem, csak ezek legyenek meg. Néha kell egy kis buli vagy mozi, romantikus esték, de a legkisebb dolgok miatt is boldog tudok lenni. Vidám lélek vagyok ^^.

12. Írj öt érdekességet magadról, amelyet szívesen megosztanál az olvasóiddal…

  1. Sosem tudtam magam igazán elképzelni felnőttként. Az, hogy egyszer öreg leszek, egyszerűen nem tudom elképzelni. A Született feleségekben volt egy rész, amiben Edie azt mondta, hogy ő tudja, hogy hamar meg fog halni, érzi, hogy nem fogja megélni az 50 éves kort. Vagy valami hasonló. Én is olykor ezt érzem.
  2. Tejre müzli és nem fordítva 😉
  3. A blogolás és weboldalszerkesztés mellett volt még egy nagy szenvedélyem, ez pedig a metin2 játék. Közel 15 évet játszottam vele.
  4. Horror mániás vagyok, de félek a sötétben egyedül.
  5. Többször megnézek egy filmet/sorozatot, ha tetszik. A többször úgy kell érteni, hogy akár 5-6x is egy évben. Így volt ez a kedvenc horrorjaimmal, a Született feleségekkel, a TVD univerzummal vagy akár a

13. Milyen pozitív és negatív tapasztalatok értek a blogod megnyitása óta?

Ohhoho, a pozitív az mindig az volt, hogy rengeteg embert megismertem és a barátaimnak mondhatom, tartom őket. A rossz mindig a trollok voltak, rengeteg dolog volt, ami megviselt anno’, hisz sokszor gúnyt űztek belőlem, a személyemből, a stílusomról és mindenről, ha valaki épp utált. Egy idő után azonban elkezdtem elengedni a beteg embereket, akik mindig is létezni fognak és nem foglalkoztam velük. Konfliktuskerülő vagyok, így ezekkel sem szabad foglalkoznom. A saját lelki békém mindenek felett.

14. Hogyan viseled általában a kritikát? Hogy tudsz belőle építkezni?

A negatívat, ahogy fentebb említettem tiltás-törlés az életemből is. Az építő kritikákat megpróbálom megfogadni, tanulni belőlük és építkezni, ahogy a kérdésben is benne van.

15. Van olyan, amelyet sosem osztanál meg az olvasóiddal? Mik a Te tabutémáid?

A családomról, a barátaimról, a munkámról nem igazán szoktam írni, ezek olyan dolgok, amikről próbálok nagyon óvatosan írni, vagy semmit sem megosztani.

16. Hogyan látod magad öt év múlva?

Remélhetőleg végre valahára megszerzem a webdesigner vagy ehhez hasonló szakot és otthon fogok dolgozni, talán az egyetlen gyermekem mellől (vagy egy sem, vagy esetleg ikrek, de az kizárt :D) és természetesen az élettársammal karöltve. Férjem nem tudom lesz-e egyszer, ez a házasság dolog drága is és lehet nem nekünk való. Szóval így képzelem el magam. Otthonról, gyermek mellől dolgozva és még mindig blogolva. Szeretem a blogom.

A másik válaszom a “sehogy” lett volna, mert épp olyan passzban voltam.

17. Milyen félelmeid vannak?

Szeretteim elvesztése, tűfóbia, pókokat sem szeretem, félek, hogy beragadok valahova. Van pár félelmem, de ezek nagy része szerencsére nem befolyásol semmiben. Igyekszem mindegyiken felülkerekedni.

18. Milyen tanácsot adnál a jelenlegi önmagadnak?

Ne félj, csak menj előre és csináld azt, amit szeretsz.
Légy önmagad és maradj mindig vidám.
A béke mindenek felett, ahogy eddig is.

A fiatalabb énemnek:
Bazdmeg! Arra a szakra menj, ami érdekel, ne másra, te idióta!

19. Mi jár mostanság a fejedben?

Hogyan tudnék multimilliárdos lenni a semmiből egy-kettőre. Viccet félretéve. Minden is jár a fejemben. Az albérletkutatás, a hogyan tovább, mit csináljak, merre menjek, mi lesz majd. Aztán rájövök, hogy úgyis lesz valahogy, hisz sosem volt még úgy, hogy nincs semmi. Szóval értitek. Vagy nem >_<

20. Miért vagy a leghálásabb?

A párom miatt. Az anyukám és a testvérem miatt. A barátaimért legyen az közeli, távoli, interneten megismert. Hogy élek, hogy itt vagyok, hogy dolgozhatok. A megannyi vidám pillanatért.

Remélem tetszett ez a tag, mert én imádtam Eszter kérdéseit kitölteni. Remélem hamarosan ő is megteszi :3 Szívesen olvasnám a saját válaszait.

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

14 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amy

Az enyémet már rég olvastad, ha minden igaz 😀 De tetszenek a válaszaid nagyon.
Mellesleg, a Depresszió évek óta nem változtatott sokat a stílusán, bár az új lemezt eddig csak kétszer hallottam, úgyhogy szerintem neked a mostaniak is tetszenének. A System of a Down miatt pedig megkaptad már azt a képet, amit mutatni akartam :DD

Várom a további tageket, és persze, a többiekét is! :*

Klaudi

Örülök, hogy te is kitöltötted a taget☺️ Mondjuk a kitartás dolgon kicsit meglepődtem, mert gyakran azt tapasztalom, hogy hamar feladod a dolgokat🙈🫣 Bár, ha a blogodról van szó, akkor persze nem☺️ Örülök hogy kitöltötted és megismerhetünk jobban😁 Igaz, eddig is ismertelek🤗❤️

Klaudi

Azt elfelejtettek, hogy sokban hasonlítunk♡♡♡♡

Lubna

Huh, tényleg van bennünk közös, kezdve a inverz bakságtól, a zenékig, játékokig, rajzig sokminden. ^^ örülök hogy végül te is kitöltötted, nagy kedvenc lett ez a tag azt hiszem. ❤️ Én úgy látom nem vagy határozatlan, nagyon is tudod mit szeretsz és abban magabiztos vagy. Mint például a blogolás, kreatívkodás meg bizonyos fontos élettel kapcsolatos kérdésekben. ^^

Nagyon jók voltak a válaszaid, és sokban úgy érzem hasonlóak is mint az enyémek lennének. Nekem is a nővérem az egyik példaképem, és én is félek a sötétbe. Örülök, hogy olvashattam.

Eszter

*Na most már szégyen, hogy én el vagyok maradva vele * de örülök nagyon, hogy kitöltötted. ❤️ Köszönöm szépen 🙂 Azt hiszem ez a kérdéssor mindenkiből kihozta mindazt, amiről egyébként ritkán beszél, ír – pl félelmek, gyengeségek. Azért látszik, hogy egy korosztály vagyunk, hasonló gondokkal, és persze kedvencekkel. 🙂 Remélem a terveid pedig sikerülni fognak 🙂

Virgínia Virág

Jó volt olvasni ezt a TAG bejegyzést, és kicsit jobban megismerni 😊
Tök fura volt olvasni az Aranyhaj és a nagy gubancot a sok horror között, azt a mesét én is nagyon szeretem, rengetegszer meg tudom nézni. 😍

Jakó Judit

Érdekes volt olvsni. Sok érdekességet új információt tuhattam meg rólad! A filmek nagyon jók. Én is kedvelem őket.

Vivi

Olyan jó ez a TAG, én is ki fogom tölteni. 😍 A zenei ízlésünk majdnem egyforma, én is szeretek néhány előadót a felsoroltak közül. ☺️ Nagyon jó válaszokat adtál. ☺️❤️

Kitti

Ami elsőre eszembe jutott az az volt, hogy ugyan ilyen voltam mint te. Hasonló gondolatok voltak a házasság terén, sőt addig amíg nem lettem feleség, én úgy voltam vele, na nekem nem lesz férjem 😁🤣 Aztán láss csodát már 7 éve leszünk házasok 😁🥰 Jó volt olvasni a válaszaid. Látni, hogy egy igazi blogger vagy, aki imádja azt amit csinál ✍️❤️

Anne D.

Érdekes volt olvasni a válaszaidat és nálad is találtam olyan dolgokat, amikben hasonlítunk. 😉
Például Nekem is 24 volt az az évszám, amikorra terveztem volna a házasságot és a babaprojektet, már most 23 és fél éves vagyok és egyáltalán nem tartok még ott. Illetve amit leírtál az erősségeidnél, azok mind rám is igazak.
Egyébként pedig apum is kecske, de rá pl. nem igaz az idézett szöveg. 😂