Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2023. 07. 23.     Ninaa    tag     9 komment

Ördög és pokol (imádtam a Lucifert : D), jövök egy horrorfilmes tag bejegyzéssel. Hogy milyen rég hoztam már ehhez hasonlót. Viszont most Amynek hála egy nekem való taget tudok kitölteni. A kérdéssor adott, a válaszaim meg most érkeznek. Remélem tetszeni fog nektek is, a horror énem imádta!

Amelyik kérdésnél olvassátok az “#imádtam a filmet” hashtaget, azokat mind-mind láttam és akárhányszor megnézném, valamint nagy kedvenc. Van olyan, amit még láttam itt, de azok nem nagyon jöttek be.

Halloween: Hogyan birkóznál meg egy invázióval? Hogyan védenéd meg magad? #imádtam a filmet

Vagyok olyan jófej, hogy befogadnának maguk közé. Ha pedig nem? Elfogadnám saranyú sorsom és behódolnék :’D Sajnos a védekezés nem az én műfajom… azt hiszem.

Nightmare On Elm Street: Vannak rémálmaid? Melyik volt a legrosszabb rémálmod? #so-so kedvelem

Huhh, ha álmodok, akkor csak rémálmok vannak. Kiskoromban volt több visszatérő rémálmom:

1. Michael Myers betört hozzánk és meg akart ölni. Mindig a szekrénybe bújtam előle az álmomban.

2. Egy erdőben voltam, valaki kergetett, majd egy szakadékba zuhantam.

Ami pedig nem visszatérő, épp azelőtt álmodtam, mielőtt ezt a posztot elkezdtem írni. Egy cicába beleszállt egy démon és csak a fényben tudtam életben maradni. Kicsit vicces, de picit para is volt :’D Nem az én cicám volt szóval nem tudom, hogy honnan jött meg miért, de fura volt.

Child’s Play: Gondolatok a babákról? Gyűjtesz valamit?

Hmm, babákkal rosszban vagyok, pont a horrorfilmek miatt. Semmilyen baba nem maradhat meg a lakásunkban. Gyűjteni plüssállatokat szoktam, de azok közt is csak olyan, amit szeretek (Pokémon, Minion, Cicák stb). Bevallom őszintén, félek a babáktól.

Friday the 13th: Voltál valaha nyári táborban? Milyen volt? #imádtam a filmet

Ha jól emlékszem, akkor általános iskolás koromban voltam.. dehát az régen is volt, meg fiatal is voltam, meg nem volt úgy buli, mintha 15-18 évesen mentem volna. Szóval ja, elment egynek.

Fright Night: Könnyen esel szerelembe?

Ez igazából egy fogós kérdés, mert világ életemben kerestem a szerelmet, viszont amikor megtaláltam, mindig sokáig tartott. Nagyon ritka volt az, amikor 1-2 hónapos kapcsolatom lett volna. Nálam meg vannak a szerelem első látásra pillanatok.

Dracula: Ha egy természetfeletti lény lennél, mi lenne a gyengeséged?

Huhh, ismét egy fogós kérdés. Boszorkány lennék, ha természetfelettiről beszélünk, a gyengeségem meg a szerelem lenne szerintem.

A Quiet Place: Megalkottad valaha a saját nyelvedet? #so-so kedvelem

Nem. Elég furán beszélek így is xD

Get Out: Melyik volt a legkényelmetlenebb szituáció, amiben valaha voltál? #imádtam a filmet

Húú, nem is tudom. Pedig volt pár, de most egy sem ugrik be igazán.

Hereditary: Harapott meg valaha kullancs? Hogy küzdötted le?

Szerintem még bennem nem volt kullancs. Kopp, kopp, kopp.

Saw: Mi a legnagyobb bűnöd? Megváltható? #so-so kedvelem

Huhh, az az egy megcsalás. Még ha számomra jó vége is lett, de azt a bűnöm sosem csinálnám újra.

IT: Mit gondolsz a bohócokról?

Nem vagyok nagy bohóc párti. Sosem szerettem őket, van bennük valami para. Nem a horrorfilmek miatt, mert pl. az Az című filmem inkább nevettem, mint hogy féltem volna. Viszont a Terrifier című horror bohócával MondoCon-on találkoztam és az nagyon tetszett. Bár, ha a filmet láttam volna lehet parásabb lett volna.

Train to Busan: Mit gondolsz a tömegközlekedésről? Hogy használod?

Amióta láttam a Végső Állomás című filmet, tartok a fahordó platós kocsiktól. A vonat/metró/busz viszont nem para, csak a szagok, amik néha vannak azok ki tudnak ütni. Hullámvasúton még nem ültem, de szeretnék. Repülőn sem, de azon is szívesen utaznék. Szóval nincs gond velük.

Insidious: Örököltél valamit a szüleidtől? Mennyire vagytok közeli kapcsolatban? #imádtam a filmet

Anyukámat imádom, apukámmal so-so kijövünk. Hogy mit örököltem tőlük? Apukámtól szerintem az egyetlen, amit örököltem, hogy bírom az alkoholt :’D Anyukámtól… hűűű, nála a hipochonder és gyűjtögető életmódot tuti, meg a lábmozgatást. Viszont nagyon sok mindenben különbözünk így sokszor említem azt, hogy engem a postás hozott. :’D

Sinister: Van valami felvétel, amit szeretnél végleg törölni? #imádtam a filmet

A fejemből? Kiskoromból vannak rémképeim, például az orr-fül-gégészeti látogatások, az orr és fülfelszúrások. Szívesen törölném őket. Valamint, amikor kivették a mandulámat, akkor az altatás után én azt álmodtam, hogy egy kukára ültettek az orvosok és vigyorogva szedték ki a manduláimat. Akkor még nem néztem horrorfilmeket, kicsi voltam hozzá. ^^”

Silence of the Lambs: Irigyelsz valamit? Mit változtatnál meg magadon?

Az emberek kitartását és merészségét/bátorságát nagyon irigylem. Ezeket magamon meg is változtatnám, igyekszem mostanában tenni is érte.

Paranormal Activity: Volt már tapasztalatod valamivel, ami „hirtelen felbukkant az éjszaka”? #imádtam a filmet

Voltak rémálmaim, sokszor van, hogy a “démoni időben” hajnal 2-3 között ébredtem fel. Általában 2:15 vagy ilyesmi, az elég para volt. Egyszer úgy éreztem, hogy suttognak a fülembe, vagy rámnehezednek. Volt, hogy kopogásokat hallottam, vagy hirtelen egy alakot a sötétben. Vannak hirtelen felbukkanó dolgok az éjszakában >_<

The Shining: Mennyire tudsz koncentrálni? Hogy merülsz el különböző projektekben? #so-so kedvelem

Van, amikor teljesen belemerülök egy-egy projektbe, akár egész nap el tudok pepecselni valamivel. Például, ha új designt tervezek, vagy új rajzon dolgozok. Ezek totálisan el tudják vonni a figyelmem és másra nem is szoktam ilyenkor koncentrálni.

Carrie: Milyen volt számodra a középiskola? Milyen volt a szalagvató? #imádtam a filmet

Utáltam. Kevés barát, a magamnakvaló énem felülkerekedett. A klikkesedés, egymás kibeszélése, utálkozások… egyszerűen szar volt. Biztos, hogy én sem voltam egy egyszerű eset és voltak rossz húzásaim, de nem jöttünk ki egymással az osztálytársakkal. Volt pár ember, akivel igen, de már velük sem tartjuk a kapcsolatot. Szomorú, de ez van. Örülök, hogy vége. A szalagavató amúgy nem volt rossz, de lehet azért, mert éreztem, hogy hamarosan elhagyom azt a helyet és ez nagyon tetszett.

The Exorcist: Mi a véleményed a vallásról? Miben hiszel? #imádtam a filmet

Ateistának mondom magam. A jó és a rossz bennünk él, saját magunk istenei és ördögei vagyunk. Talán a reinkarnációban, újjászületésben hiszek.

Psycho: Szeretsz hotelekbben lenni? Van valami furcsa történeted?

Huhh kevés alkalommal voltam hotelban, így erre nem tudok semmit sem írni.

Nosferatu: Mitől félsz a legjobban?

Hűha. Most jöttem rá, hogy kib*szott hipochonder vagyok. A tűtől egyenesen rettegek. Tériszonyom van, de ezt sok esetben próbálom legyőzni (óriáskerék, libegő). A halál és a szeretteim elvesztése is félelmet kelt bennem. Azt hiszem ezek a legfőbbek.

28 Days Later: Mit tennél, ha arra ébrednél, hogy senki sincs a közeledben? #so-so kedvelem

Megijednék, megőrülnék, keresnék. Túl sok ilyen filmet láttam, az esélyt megadnám, hogy mégis van valahol valaki, vagy valami. Aztán lehet egyedül pusztulnék el.

Scream: Jól oldasz meg problémákat? Meg tudnál oldani egy bűntényt? #imádtam a filmet

Nem. Nem. Én vagyok az a személy, aki imádja a horrorfilmeket, krimiket, pszichothrillereket, de a végére, a gyilkos kilétére nagyon ritkán jövök rá. Ebben nem vagyok túl jó, talán ezért is élvezem sokszor azokat a filmeket is, amiket mások rossznak írnak le.

Poltergeist: Nézel tévét? Van kedvenc tévéműsorod?

Hmm, ha tévéről van szó, akkor nagyon kevés adó van, amit kedvelek. Például ezek azok, amiket nézek: AXN, Discovery, NatGeo, TLC. Viszont csak estefelé kerül bekapcsolásra, amikor az ember aludni készül. Nem tudok csak úgy, a sötétben, a csendben elaludni. Nekem kell a tévé vagy egy sorozat.

Frankenstein: Érezted már kiközösítve magad? Hogy érzed, hogy „passzolnál” a többi emberhez?

Sokszor éreztem már magam kiközösítve és elég szar is az. Hogy passzolnék az emberekhez? A saját kis közegem, akikkel azonos az érdeklődési körünk, megtaláltuk egymást. Lásd: @bloggerközösség . A párom is itt van nekem, illetve pár közeli barát, akikért nagyon hálás vagyok. Szóval hogyan passzolnék a többi emberhez? Nem tudom, ezt így leírni nehéz. Mindig megadom az esélyt az ismerkedésre, a barátság szövődésre és vagy sikerül, vagy nem.

Night of the Living Dead: Ha tehetnéd, visszahoznál valakit a halálból? Kit?

Az első gondolatom a papóim voltak. Nagyon szerettem őket, de aztán Bob Marley-re gondoltam, és azt hiszem őt is hoznám vissza. Szerintem egy csodás elme volt. Szívesen láttam, hallottam volna. Meglepő?

The Omen: Mit gondolsz a gyerekekről? Szeretnél majd sajátot? #so-so kedvelem

Uhh, ez egy nagyon jó kérdés. Gyerekként álmodoztam családról, szép otthonról, kedves emberekről, jó munkahelyről. Ebből kettő már meg van. A gyerek 18 éves koromtól nincs a terveim közt. Nem érzem magam anyatípusnak. Türelmetlen vagyok és sokszor idegesítenek a gyerekek. Pedasszisztens a szakmám, ez így csodás jövő. :’D Aztán néha azt érzem, hogy már jó lenne egy saját kis bébibogyó. Hogy mi lesz? Még nem tudom, majd kialakul. Nem érzem magam elkésve, lekésve semmiről.

Split: Több oldalad van? Rejtesz el valamit magadból az emberek elől? #imádtam a filmet

Húha, talán a blogger énemet nem ismerik sokan, vagy az amatőr grafikai tudásomról sem tudnak sokan. Néha skizofrénnek gondolom magam, de ez általában csak poén. Több énem van, ahogy mindenki másnak, hisz több dolog vonz.

Pan’s Labyrinth: Van testvéred? Te vagy a kedvenc?

Van egy bátyám. Nem érzem azt, hogy engem vagy őt szeretnék jobban. Mindkettőnket ugyanúgy szeretnek a szüleink és azt hiszem, mi is szeretjük egymást, mint a testvérek. Tudjátok, az a legszívesebben kinyírnálak testvéri szeretet : D

Evil Dead: Felébresztettél, valaha valami ősi gonoszt? #imádtam a filmet

Még nem. Max a bennem rejlő ősi gonoszt.

The Babadook: Érezted már úgy valaha, hogy figyelnek téged?

Ohhohho, nem is egyszer. A horrorfilmek átka, amikor nem tudod ki van a hátad mögött vagy épp a lakásban, ilyesmi, nag,on para tud lenni.

Bird Box: Mit tennél, ha megvakulnál? Hogyan élnél tovább?

Sötétségben. Rossz viccet félre téve. Én, aki imád sorozatot nézni és kockulni meg mindent, amit a szem eltud viselni.. szerintem depressziós lennék és a föld alól kéne összekaparni engem ┐⁠(⁠‘⁠~⁠`⁠;⁠)⁠┌

Cabin in the Woods: Hol töltöd a vakációt? A barátaid veled szoktak tartani? #so-so kedvelem

Hmm, a vakáció már rég nem jár nekem. Ha nyaralásra gondolunk, akkor inkább ilyen kisebb, egy naposak azok, amikre eljutok családdal vagy barátokkal.

The Purge: Ha egyetlen éjszakára minden bűn legális lenne, mit követnél el? #imádtam a filmet

Ez maradjon csak az én titkom. Viszont ebből talán sok mindenkinek lejön: La Casa De Papel.

Na jó, azt hiszem ez egy igazán hosszú kvízszerűség volt, de remélem érdekesnek találtátok a válaszaimat. Hamarosan érkezem egy kicsit más témával, mint amivel eddig találkozhattatok. Na meg persze olyanokkal is, amikről már sokszor olvashattatok. 

Legyen szép napotok.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

9 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka

En is hipohonder vagyok. Borzalmas. Mert ha nem hallgatok magamra hogy menjek el orvoshoz a véres vizelet miatt, akkor talán már nem is lennék az élők között 🙁 az a baj h en rettegek a sötétben és egyedül. Oedig mar felnőtt vagyok és nagyon felek a horror filmeken. Pedig szeretem oket 😀 érdekes volt olvasni a valaszaidat 😀 az anyasaggal en is hasonló keppen vagyok. Jo is lenne d felek is tőle.

Amy

Köszönöm, hogy kitöltötted a taget, mikor én is válaszoltam, gondoltam rád, hogy olvasni akarom a válaszaidat, mert ismerlek annyira, hogy kell ez neked :D.

Az orvossal valóban nem szabad várni, akármennyire is félsz tőle. Emlékezz vissza, mikor be volt gyulladva a fogam, még Te is bátorítottál, hogy menjek el, és tényleg jó lett a vége. Elvileg lehet kezeltetni a hipohonderséget is, úgyhogy, ha szeretnéd kordában tartani azt is, mindenképpen érdemes lenne utánajárnod.

Klaudi

Nagyon jó kis válaszaid, kérdések voltak🥰 Imádtam olvasni❤️ Hipohonder hál isten nem vagyok, de annak idején SAJNOS AZ VOLTAM😅 Azóta a párom igyekezett lebeszélni róla, kezelni stb. 🤣 A gyerekről én is hasonlóan vagyok, jó lenne, ugyanakkor félek is tőle 😅

Eszter

Hallod, most szentül hittem, hogy olyan sztori lesz itt, amitől éjszaka nem alszom 😀 Na viccet félretéve, nagyon jó válaszok lettek, amiket a TAG-ra hoztál nekünk, és tetszettek is, mert hasonlóan gondolom egy-egy kérdésben: pl én is tuti boszi lennék, illetve hipochonder vagyok én is. Köszii a posztodat :*

Jakó Judit

Szuper Tag, valóban nagyon érdekesek voltak a válaszaid! Legalább én is ismertem belőle néhányat. Én inkább az izgalmas, parázósokat kedvelem.

Fekete-Virág V

Szuper volt olvasni a válaszaid ☺️ Én mindentől felek ami horror 😂

Vivi

Köszi, hogy megmutattad ezt a TAG-et és ki is töltötted! Szuper válaszokat adtál. ☺️ Én nem vagyok egy horrorrajongó, nagy ívben kerülöm az ilyen filmeket. 😬 De legalább több jut Neked! 😁❤️

Manó

Egyszer majd èn is megcsinálom ezt a tag-et😅 de jó igy is megismerni ☺️
Viszont nálam is volt olyan érzés, mintha figyelnének😅

Kitti

Ez nagyon jó lett 😊 imádom a horror filmeket 😁😁😁 most mégjobban megismertelek 😉