Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 06. 10.     Ninaa    review, road to kingdom     0 komment

A múlt heti versenyről nem hoztam semmit, de most mindenképpen bepótolom ezt és leírom a véleményem a páros csapatok harcáról.

A VERIVERY és a TOO banda kezdett, akik egy nagyon népszerű BTS számot hoztak, a legújabbat, azaz az ON című dalt.

Ez egy merész választás volt, hiszen a BTS az a csapat, akit ritkán lehet utánozni, de ettől függetlenül a srácok brutál jól rakták össze, a plusz részeket is nagyon szerettem, azt viszont még jobban, hogy az alap koncepció megmaradt és a híresebb táncjeleneteket is megtartották. A TOO erőssége még mindig ott van, valami eszméletlenül jók a fiúk. A két banda hangja pedig nagyon is passzolt ehhez a dalhoz. Bár tudom, hogy a BTS rajongók nem tartják annyira jónak, hiszen az eredeti felülmúlhatatlan, de úgy tűnt, hogy a többi csapat is egy kicsit megijedt ettől az előadástól, mert nagyon eltalálták. Energikus volt, hű a bandákhoz és az eredeti dalhoz, emellett pedig a koreográfia is baromi ütős volt.

A Pentagon és az ONF ment másodikként a színpadra és a srácok a Blackpink csapat Kill this love című dalát választották, amit nagyszerűen átalakítottak, ugyanis egy férfiasabb verzióban adták elő azt.

A lányok nagyot robbantottak ezzel a számmal, amikor kiadták, de a Pentagon és az ONF sem hazudtolta meg magát, egy nagyon durva előadást készítettek belőle. Ismét egy őrült koreográfiát és alapot hoztak össze, amiben a szerelem valóban egy gyilkos és ebben egy lány is segítségére volt, aki a srácokat folyamatosan kinyírta (remélem jól értelmeztem). Mindegyik rookie csapat körében ez az őrület határát feszegető stílus a nyerő, bár bevallom a ruhájukkal kezdhettek volna valamit, mert elég furcsa volt, de ez mellékes, mert ha jobban megnézem még illett is az előadáshoz. A vége szintén hatalmas kedvencem lett és ez a dal, ebben a formában, kell nekem audio verzióban! Fenomenális lett, imádtam, nem lehet egy rossz szót sem róluk ejteni.

A The Boyz és a ONEUS páros lépett utolsóként a Road To Kingdom színpadára, ők is női előadótól választottak egy remek dalt, ez pedig Sumni és az ő Heroine című száma volt.

Az elejét egy röpke rapszöveggel kezdték, aztán pedig jött Sumni dalszövege és egyszerűen csodálatos volt az, amit a srácoktól hallhattunk. Remekül megoldották a rap és a vokál részt is, utóbbiban a tudásuk nagyon erős. Viszont a koreográfia számomra elég unalmas volt, hiányzott belőle a The Boyz kreativitása, de ezt a páros így tervezte. Ugyanis ha jól értelmeztem, akkor a két banda most inkább az énekre helyezte a hangsúlyt, mint a táncra. Továbbá a dalt azzal a céllal választották, hogy teljesen más hangulatot teremtsenek, tele szeretettel és a többi csapat támogatásával, mondván: mindenkinek ragyognia kell. Ez egy nagyon szép gesztus volt tőlük, a bandák rajongóinak kántálástól mindenkinek könnybe lábadhatott a szeme és a végén, ahogy a kivetítőn ott volt minden Road To Kingdom banda neve, az is nagyon jól eshetett a többieknek. Az biztos, hogy elérték a céljukat, de mivel ez egy verseny és a többiek sokkal jobban oda tették magukat, így számomra ők alul maradtak most.

Magukra is haragudhatnak, ők tették magasra a mércét már az első előadástól kezdve! ^^” Most pedig jöjjön az, hogy hogyan állnak a versenyzők.

Az én végeredményem a következő lett:
1. Pentagon & ONF
2. TOO & VERIVERY
3. The Boyz & ONEUS

A verseny eredménye pedig:
1. Pentagon & ONF
2. TOO & VERIVERY
3. The Boyz & ONEUS

Csodák csodájára, most egyezett velük a véleményem.

Így pedig a következő a végső felállás:
1. ONF
2. PENTAGON
3. The Boyz
4. VERIVERY
5. TOO
6. ONEUS

A következő kör témája a “Your Song”, azaz a Te dalod. A srácok egymásnak választanak zenét (ahogy most csoportban voltak) és azt kell a saját stílusukra formálniuk majd előadniuk.

Tehát a TOO és a VERIVERY, Pentagon és az ONF végül pedig a The Boyz és a ONEUS választ egymásnak dalt.

Hogy ki mit kapott és mi lett a következő forduló sorrendje?
1. ONEUS: INFINITE – Be Mine
2. TOO: Got 7 – Hard carry
3. ONF: Rain – It’s Raining
4. PENTAGON: Monsta X – Follow
5. VERIVERY: MAMAMOO – Gogobebe
6. The Boyz: VIXX – Shangri-La

Nektek egyébként hogy tetszik a műsor? Én nagyon szeretem és ezáltal újabb kedvencekre tettem szert. Bár már a Golden Child kiesett, de őket is nagyon megkedveltem, mellettük a TOO és a The Boyz lett kedvenc. A Pentagon és az ONF még várat magára, a VERIVERY egyelőre egyáltalán nem tetszik. A ONEUS pedig eleve nagy favorite. Azonban még mindig a TOO-nak drukkolok, mekkora port kavarna, ha egy pár hónapja debütált csapat győzne… ♥ Sok sikert mindenkinek, várom a következő fordulót!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments