Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 11. 13.     Ninaa    teszt     20 komment

PreVital Tetra Nagykövet lett a cicumból.

Sikeresen bekerültünk Nyaffival a trnd legújabb projektjébe, amiben a PreVital Tetra visszazárható alutasakos finomságait tesztelhetjük. Nagyon örültem, amikor kaptam az értesítést a jelentkezés elfogadásáról. Sosem volt még lehetőségem hasonlóhoz, szóval ez az első és igyekszem ügyesen teljesíteni.

Nyaffiról egy korábbi posztban megtudhattatok egy s mást.

A PreVital Tetra tesztcsomag

A csomag kedden délután érkezett meg hozzánk, aznap csak kibontottam és megnéztük Nyaffival, hogy milyen ínyencségeket kaptunk. Aminek szintén örülök, az az, hogy környezetbarát csomagolással rendelkezik, gabonamentes, nem tartalmaznak hozzáadott cukrot és az is nagyon fontos, hogy természetes összetevőkből állnak.

A finom falatok lazacos, csirkemájas és marhahúsos ízben érkezett meg hozzánk, kaptunk még egy nyakba akasztható kulcstartót és egy mini csirke ízesítésű tápot, ami a kedvence Nyaffinak.

Köszöni szépen, elégedett a csomaggal.

https://www.instagram.com/p/CWHFtURIXmp/

A kóstolás, a tesztelés

A csütörtöki napon megkóstoltattam vele a csirkemájas ízű kajcsit, amit nagyon finomnak talált, ugyanis a felét odaadtam neki és mindet befalta. Még a tányérkáját is körbe nyalta. Arra rájöttem, hogy a felnél is kevesebbel kell kezdenem, mert sokkal nagyobb kiszerelésű ez a PreVital Tetra alutasakos, mint a többi és szegénykém túl sokat evett belőle első körben.

A tasakot kicsit nehézkesen bontottam fel, de a vissza zárhatósága miatt ezer köszönet, végre nem érzem azt a bizonyos bűzt, ami a macskáknak a mennyei manna. Én viszont hányni tudnék tőle. Ki van még így vele?

Plusz pont a vissza zárhatóság mellett, hogy ha felborul a tasak, akkor sem ömlik ki belőle a cucc.

Később felbontottam a csirkés tápot, amiből csak pár falatkát adtam neki, kézből, nagyon cuki volt és ezt is nagyon szerette. Rendesen kereste, hogy hol a többi. Valamit tudhatnak a készítők, mert odáig van érte Nyaffi, aki egyébként egy elég finnyás cicu.

A pénteki délután folyamán pedig a lazacos tasakot bontottuk fel, ami szintén ízletes volt. A felbontásában már jártasabb voltam, mint elsőre, így sikeresebben ki tudtam nyitni.

A mai, szombati reggelen került elő a marha ízesítésű, amit sajnos nem igazán szeretett. Mint említettem, elég finnyás Nyaffi, a marha pedig sosem volt a kedvence. Így az egy ismerősünknek lesz átpasszolva.

DE! Ezzel nincs semmi gond. A PreVital Tetra visszazárható verzióját, ötletét csak isteníteni tudom. Csodás, hogy szagmentes. Könnyű kibontani és még könnyebb lezárni, nem dől össze-vissza, mint a “zacskós” változata és végre előnye, hogy nem kell letakarni semmivel. Egyszerűen fenomenális ez a megoldás. Minden elismerésem.

Hátránya talán annyi, hogy nekem kicsit nehéz kiönteni belőle a kaját, ugyanis nem tudom az egészet odaadni a cicónak. Sok lenne neki és csak kárba veszne. Úgyhogy a kiskanál a segítségemre van ilyenkor.

Imádjuk a #prevital adta #previtalpillanatokat. Már csak használható képet kéne lőni Nyaffiról!

Ki próbálná ki a PreVital Tetra visszazárható termékeit, akár nagyobb kiszerelésben is? A másik kérdésem pedig, ki az, aki bekerült a trnd tesztelők csapatába?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

20 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Virág Virgínia

Erre én most nem jelentkeztem, mert nincs cicám, de neked gratulálok, hogy tesztelheted 😍

Bernadette

Szívből gratulálok neked és Nyaffinak is 🙂 Amikor nekünk volt még cicánk, akkor ő sem szerette az összes ízesítést. Úgy látszik, mindegyik válogatós kicsit 🙂

Renisa

Ez de jó érzés lehet! Gratulálok, és ezt most úgy írom hogy Totoro ne lássa mert féltékeny lenne. 😅 mi erről lemaradtunk.

Wikka

Gratulálok, hogy részt vehettel ilyen termék tesztelesen. Ez biztos új élmény a számodra 🙂

Klaudi

Mikor nekem volt cicám, maszat akkor nem volt a tasak visszazárható a csomagolása, de emlékeim szerint akkor könnyebb volt a kaját kiszedni.De ő is nagyon válogatós macsek volt, kis finnyás 😀 Örülök, hogy bevált ez a termék. ^^

Klaudi

Ja és Gratulálok! 😀 Lemaradt, sorry 😀

Amy

Gratulálok neked és Nyaffinak! 😀
Tapasztalat, hogy mennyire válogatósak tudnak lenni a macskák. Hárommal a lakásban legalább elmondhatom magamról, hogy ha az egyik nem eszi pl. a halas kajákat, akkor a másik kettő közül valamelyik biztos fogja xD.
Kipróbáltatnám ezt a fajta csomagot velük, mindenképpen 🙂
Puszi,
Amy

Eszter

Hát ez nagyon szupi, gratulálok, látom azért a cicus is örült neki <3

Kitti

Gratulálok, hogy bekerültél. Nagyon cuki a cicád 🥰

Jakó Judit

Szuper poszt lett. Én nem jelentkeztem, mert nincs cicám. Gratulálok hozzá.