Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 09. 26.     Ninaa    ajánló, sorozat     0 komment

Kicsi nosztalgiázásba fogtam múlt hónapban, mert a Palula és Paulinának kijött egy 25 részes rebootja, ami “Az új Paula és Paulina” címet kapta. Na, mivel ez annyira nem nyűgözött le és hiányoltam Gabriela Spanic remek alakítását, így elkezdtem a régit megnézni. Aztán pedig arcon csapott a valóság, hogy ez milyen gáz és mégis mennyire jó telenovella is volt.

Így felnőtt fejjel már sok mindent nem néztem jó szemmel, például azt, hogy folyamatos a megcsalás. Amikor még anno’ először láttam még kicsi voltam és nem tűnt fel, hogy nem csak Paula rossz ebben a sorozatban, hanem ugyan úgy a baromi helyes Carlos Daniel Bracho is, azaz Fernando Colunga. Mindketten fűvel-fával csalták a másikat csak annyi, hogy Paulát többen tették magukévá.

Imádtam Paulinát, ahogy Gabriela játszotta, de most, hogy újra néztem, kissé idegesítőnek tűnt. Főleg miután megtudta, hogy a “beteg” Paula a testvére és mindent megtett volna a boldogságáért, de a férjéről hiába akart, nem tudott lemondani. Persze nekik drukkoltam, hogy mindenképp összejöjjenek, de ettől függetlenül egyetértettem Paulával abban az egyben, hogy Paulina álszent.

Emellett imádtam a kettejük közti különbséget és azt, ahogyan egy ikerpárt alakította Gaby. Szerintem nagyszerű színésznő és még mindig nagyon szeretem őt, több sorozata is van, amit szívesen újranéznék, de lehet egy ideig elég volt a szappanoperákból.

Folytassuk a Paula és Paulina szétszedését.

A gyerekek, Carlitos és Lisette valami brutál idegesítőre lett megírva. Őket jobban szerettem a rebootban, eleve már felnőttek voltak és tudtak velük mit kezdeni és nem csak nyafogtak, de itt… Szóval tőlük nagyon herótom volt.

A Bracho famíliából Piedad nagymamát bírtam a legjobban meg persze Carlos Danielt, főleg, amikor Fernando Colunga az idegességet próbálta eljátszani.. nem tűnt mérgesnek, de ultraszexinek igen. Oda voltam érte régen is és most, hogy újranéztem még mindig azt mondom, hogy akkoriban nagyon helyes volt.

Na de elég a nyáladzásból.

Lalitát is nagyon kedveltem, a kis bolond, kotnyeles és pénzéhes, de mégis jóságos cseléd kislányt. Szerintem a színésznő nagyon jól játszotta a karaktert. A többiekkel sokat sajnos nem találkoztunk. Fidelina színésze is remek munkát végzett, bár a karakter számomra olyan semmilyen volt.

Estefania és Willy kapcsolata úgy gondolom, hogy elég tanulságosra sikeredett. Az, hogy mennyire meg tudja keseríteni egy szerelmes nő életét, ha megcsalja őt a párja. Kifordul teljesen magából, az utálatot mutatja vagy azt, hogy túlságosan ragaszkodik még a félrelépett férfihez. Sokan esünk ebbe a csapdába, de azt ne felejtsük el, hogy második esélyt még lehet adni, de nem szabad tűrni a további félrelépéseket.

A visszatérő szereplők és színészeik is jó munkát végeztek. Bár nem tudnék említeni kiemelkedőt közülük.

A sorozat egyébként épp jókor ért véget. Húzhatták volna még és rengeteg töltelékszállal megtoldhatták volna, de szerencsére amikor kellett, befejezték. A lezáráshoz készült egy film is, ami szintén egész jó lett. A sorozathoz hűen volt benne minden, szórakozás, butaság, szomorúság, ármány és szerelem természetesen. A szinkronhangok itt-ott cserélődtek és nagyon furcsa volt, de ettől függetlenül a színészek és alakításaik még mindig remekeltek. Örültem, hogy nem nagyon került képernyőre Carlitos és Lisette. Talán egy kicsit túl gyors volt és kevésnek tűnt a másfél óra. Esetleg megnéztem volna egy olyan befejező filmet, amiben mondjuk 10 évvel később történtek a dolgok, ahogy a reboot-ban is volt, hogy a gyerekek már felnőttek. Sokkal több témát tudtak volna azzal feldolgozni, de örülök, hogy volt még egy másfél órás lezárás a sorozathoz.

Én nem titkolom, de nagyon szeretem még mindig, remek sorozat volt, néha kicsit unalmas és vontatott, de nagy kedvencem és öröm volt újranézni. Itt van egy akkor és most videó róluk, vannak olyan színészek, akik már sajnos elhunytak és vannak olyanok, akiknek az idő nem tett túl jót, mások meg baromi helyesek és szépek lettek. Nézzétek csak:

Nektek is van olyan sorozat, amiről jobb lenne titkolni, hogy kedveled, de Te mégis büszkén vállalod? Írd meg nekem, hátha egyezik a stílusunk.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments