ŐSZI TAG | 10+1 KÉRDÉS AZ ÉVSZAKRÓL

Sziasztok! Mára egy őszi tag bejegyzéssel érkeztem, ami 10 + 1 kérdésből áll, remélem tetszeni fog. Szeretném, ha minél többen kitöltenénk. Tudom, hogy a legtöbb blogger, vlogger kedvenc évszaka ez, szóval biztosan érdekes lesz számotokra is. Jöhetnek a kérdések?

1. Kedvenc őszi illat?
Az eső illata. Szeretem, ha esik. Nem tudom miért, ne kérdezzétek, de tök jól érzem magam olyankor. Kicsit álmosító, kicsit lehangoló, de mégis mámorító, boldogsággal teli számomra. Mint említettem, ne kérdezzétek a miértjét. (Plusz pont az ilyen időjárásnak, ha dörög is hozzá)

2. Hogyan töltenél el egy esős napot?
A párommal tölteném, egy pohár bort szürcsölve, egymást átkarolva, valami romi filmet nézve és közben boldog pillanatokat átélve.

3. Kedvenc őszi ital?
Forró csoki, vagy tea. Én nagyon odavagyok a forró csokiért, még nyáron is képes vagyok inni, ha olyan kedvem van. A teát pedig csak a hűvösebb évszakokra tartogatom. Egyáltalán nem vagyok teamániás, de a tél közelében szívesen iszom melegen is.

4. Milyen outfitet viselsz legtöbbször az ősszel? Melyik a kedvenced?
Nagyon szeretem a fekete nadrágomat, a wishről megnyert bakancsommal és ezt egy bőrkabival vagy ha jobb az idő, akkor egy fari kabáttal párosítani. A táska pedig mindegy, csak legyen ^^. Mostanában pedig szeretem a nőiesebb darabokat is, így a cicamintás rucimat szívesen felveszem, ha jobb az idő. Vagy a terepmintás szexi ruhámat és még van pár ilyen. Ahh és már van egy bomberdzsekim is, amit szintén imádok.

5. Mi a kedvenc őszi recepted?
Nem nagyon van. Gondolkozok, és tényleg nem találok semmit a fejemben, amire azt mondhatnám “kedvenc őszi recept”. Nem igazán kedvelem az almát vagy a sütőtököt… Szóval nincs.

6. Szoktál sütőtököt faragni? Képet, ha van!
Nem szokás, de majd ha lesz gyerkőckém, akkor vele fogok. Vagy még ebben az évben elkezdjük ezt a hagyományt ápolni.. kitudja mit hoz a jövő. Kép lesz, ha lesz.

7. Szeretsz őszi dekorációt készíteni és/vagy kidekorálni a szobád/lakásod?
Ezt sem. Én nem nagyon kedveltem eddig az őszt és most sem vagyok oda érte teljesen, szóval még barátkozok vele. Lehet, hogy jövőre már felkészültebb leszek, főleg ha megszeretteti velem magát és találok valami jó kis díszítést.

8. Öltöztél már be halloweenkor?
Igen, boszorkány voltam és az évben is ezt tervezem, ha valóban elmegyünk a halloweeni buliba vagy csinálunk egyet. Kép biztosan lesz, így valószínűleg poszt is. Még ha csak fotókból fog állni, akkor is.

9. Kedvenc film, ami az őszhöz kapcsolódik?
Hókusz pókusz. Én nagyon szeretem ezt a filmet, és szeretem minden évben újranézni. Az egyik legjobb film. Ha újranézem, biztosan fogok hozni róla bejegyzést is. Ha horrorfilmet kéne mondanom, akkor természetesen a Halloween-t írnám. Emellett pedig alap mű a Harry Potter.

10. Mit szeretsz a legjobban ebben az évszakban?
Ezt az 5+1 dolog, amiért szeretjük az őszt (vagy nem) posztomban már elég bőven kifejtettem, ha valakit érdekel, akkor nyugodtan olvassa el (újra).

10 + 1. Valami személyes kedvenc, amit még fentebb nem említettél meg.
Egy AMV, a Soul Eater című animéhez. Az egész anime halloweeni hangulatú, iszonyatosan jó (sokadjára fogom újranézni, csak hogy írhassak egy ajánlót belőle), és ezt minden halloweenkor meghallgatom, megosztom, éneklem. Amy drága biztos értékeli a zenét! ^^.

Ha kitöltötted ezt az őszi taget, akkor kérlek oszd meg velem kommentben a linket, ahol el tudom olvasni a Te válaszaidat is.
Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

You may also like these