Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 10. 07.     Ninaa    blogtober, tag     1 komment

Sziasztok! Mára egy őszi tag bejegyzéssel érkeztem, ami 10 + 1 kérdésből áll, remélem tetszeni fog. Szeretném, ha minél többen kitöltenénk. Tudom, hogy a legtöbb blogger, vlogger kedvenc évszaka ez, szóval biztosan érdekes lesz számotokra is. Jöhetnek a kérdések?

1. Kedvenc őszi illat?
Az eső illata. Szeretem, ha esik. Nem tudom miért, ne kérdezzétek, de tök jól érzem magam olyankor. Kicsit álmosító, kicsit lehangoló, de mégis mámorító, boldogsággal teli számomra. Mint említettem, ne kérdezzétek a miértjét. (Plusz pont az ilyen időjárásnak, ha dörög is hozzá)

2. Hogyan töltenél el egy esős napot?
A párommal tölteném, egy pohár bort szürcsölve, egymást átkarolva, valami romi filmet nézve és közben boldog pillanatokat átélve.

3. Kedvenc őszi ital?
Forró csoki, vagy tea. Én nagyon odavagyok a forró csokiért, még nyáron is képes vagyok inni, ha olyan kedvem van. A teát pedig csak a hűvösebb évszakokra tartogatom. Egyáltalán nem vagyok teamániás, de a tél közelében szívesen iszom melegen is.

4. Milyen outfitet viselsz legtöbbször az ősszel? Melyik a kedvenced?
Nagyon szeretem a fekete nadrágomat, a wishről megnyert bakancsommal és ezt egy bőrkabival vagy ha jobb az idő, akkor egy fari kabáttal párosítani. A táska pedig mindegy, csak legyen ^^. Mostanában pedig szeretem a nőiesebb darabokat is, így a cicamintás rucimat szívesen felveszem, ha jobb az idő. Vagy a terepmintás szexi ruhámat és még van pár ilyen. Ahh és már van egy bomberdzsekim is, amit szintén imádok.

5. Mi a kedvenc őszi recepted?
Nem nagyon van. Gondolkozok, és tényleg nem találok semmit a fejemben, amire azt mondhatnám “kedvenc őszi recept”. Nem igazán kedvelem az almát vagy a sütőtököt… Szóval nincs.

6. Szoktál tököt faragni? Képet, ha van!
Nem szokás, de majd ha lesz gyerkőckém, akkor vele fogok. Eddig egyszer sikerült tököt faragnom, viszont minden évben tervben lesz. Aztán ahogy alakul :3

7. Szeretsz őszi dekorációt készíteni és/vagy kidekorálni a szobád/lakásod?
Van egy baglyos őszies kopogtatónk, valamint ledes világítást kap ilyenkor a lakás, ami télen is megmarad. Egyelőre ezek vannak beiktatva.

8. Öltöztél már be halloweenkor?
Igen, boszorkány voltam és az évben is ezt tervezem, ha valóban elmegyünk a halloweeni buliba vagy csinálunk egyet. Kép biztosan lesz, így valószínűleg poszt is. Még ha csak fotókból fog állni, akkor is.

9. Kedvenc film, ami az őszhöz kapcsolódik?
Hókusz pókusz. Én nagyon szeretem ezt a filmet, és szeretem minden évben újranézni. Az egyik legjobb film. Ha újranézem, biztosan fogok hozni róla bejegyzést is, úgyis van második része is. :3 Ha horrorfilmet kéne mondanom, akkor természetesen a Halloween-t írnám. Emellett pedig alap mű a Harry Potter.

10. Mit szeretsz a legjobban ebben az évszakban?
Ezt az 5+1 dolog, amiért szeretjük az őszt (vagy nem) posztomban már elég bőven kifejtettem, ha valakit érdekel, akkor nyugodtan olvassa el (újra).

10 + 1. Valami személyes kedvenc, amit még fentebb nem említettél meg.
Egy AMV, a Soul Eater című animéhez. Az egész anime halloweeni hangulatú, iszonyatosan jó (sokadjára fogom újranézni, csak hogy írhassak egy ajánlót belőle), és ezt minden halloweenkor meghallgatom, megosztom, éneklem. Amy drága biztos értékeli a zenét! ^^.

Ha kitöltötted ezt az őszi taget, akkor kérlek oszd meg velem kommentben a linket, ahol el tudom olvasni a Te válaszaidat is.
Puszi,
Ninaa
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Húh! Nagyon jó kérdések ezek! 😍❤️ Tuti kitöltöm 🤗❤️ Bár ismerlek, szóval sok újat nem hoztál 🙈❤️