Őszi összefoglaló: Mi történt veled, Ninaa?

Jöhet egy kis őszi összefoglaló? Mostanában úgy érzem több ajánlót és egyéb finomságot hoztam (ami remélem érdekes volt), viszont régen volt már személyesebb bejegyzés, így most azzal érkezem. Tudom, hogy páran az olvasóim közül hiányolják ezt a fajta bejegyzést is ^^. A legutóbbi ilyen posztomban egy nyári összegzővel érkeztem, most pedig jöhet egy őszi, ugye?

Szeptember

Szóval szeptemberben megvolt a tesómék esküvője, így mára már több, mint két hónapos házasok. Nagyon szép volt, a mennyasszony gyönyörűen nézett ki, tesóm elegáns volt, a zenék, amiket választottak tökéletesen passzolt a hangulathoz (Ed Sheeran-Perfect), egyébként is nagy kedvencem a dal. Egy szűk családi körben történt az egész, aztán lehet, hogy jövőre megrendezik a nagyobbat, hogy a barátok is részt vehessenek rajta, de ez tőlük függ, majd kiderül. Szeretnétek pár fotót róla? Instán lehet, hogy megosztok majd.

Volt szeptember közepe felé egy horgászós nap is, amikor még nagyon-nagyon jó idő volt, főleg a mostaniakhoz képest. Még rövidnadrágban flangáltunk, napsütésben süttettük a hasunkat, iszogattunk egy kis somersbyt és élveztük a meleget. Bár a halak nem kaptak rá a horogra, de ettől függetlenül egy remek kis napot zárhattunk. Ilyenkor mindig csinálok képeket, egyszerűen imádom a tópartot és annak a környezetét. Általában csak sztoriban osztogatom őket, viszont ha egyszer besikerül egy jó, azt fel szoktam tölteni a platformokra.

Szeptemberben még el kellett mennem egy szakmai workshopra a Digitális Jólét Program keretein belül, ami ahhoz képest, amire számítottam, kellemes meglepetést okozott. Kedves embereket ismerhettem meg és nagyon jól éreztem magam, remek programok voltak, finom ebéddel és jó kis látnivalóval. Erről írtam az egyik instagram bejegyzésemben, szóval ha gondoljátok, csemegézzetek, ha még nem tettétek. :3

Október

Az októberi hónap a halloween körül forgott, bár hó elején benyeltem valamit, amiről szintén írtam az instagramon, (így sokkal könnyebb visszaemlékezni, hogy instán megosztom veletek egy-egy pillanatomat). Szerencsére csak egy enyhe megfázás volt, ami el is tűnt egy héten belül. Ebben a posztban írtam arról, hogy aktívabb szeretnék lenni és részt vettem egy kihívásban is, aminek azt hiszem mind a négy hetét végig vittem több-kevesebb sikerrel, most volt egy hetes szünet, de pénteken ismét folytatódik, amit már alig várok.

Október közepén sikerült végre az egyik régóta dédelgetett álmomat valóra váltani (a kisebbiket), ugyanis vettem egy halloweeni tököt és kifaragtuk. Igen, ezt mindenképpen meg akartam csinálni már gyerekkorom óta, de egyedül annyira unalmasnak tartottam, hogy sosem vágtam bele. Most rávettem páromat és megfaragtuk.. természetesen erről is született isntagram bejegyzés.

A másik dolog, ami régóta nagy vágyam volt egy beöltözős halloweeni party, aminek szintén 2021-ben jött el az ideje. Összegyűltünk a barátainkkal és egy egész jó kis bulit hoztunk össze. Lényegében mindenki be volt öltözve, de én sikeresen meghazudtoltam önmagam, mert egy szexi boszorkányt kreáltam. Egyébként imádtam, de egyben szégyelltem is magam, mert mindig azt mondtam, hogy a halloween öltözék legyen félelmetes. A következő alkalommal viszont már meg van, hogy kit szeretnék leutánozni és az nem a szexiségre hajaz, az egyszer biztos.

Az elkészült képeket szintén instán nézhetitek meg.

November

Végül elérkeztünk az év utolsó előtti, valamint az ősz utolsó hónapjához. Jelenleg még nincs semmi tervben, talán egy mozi, mert az Örökkévalók nagyon érdekel, illetve a Venom is megy még, amit lehet jó lenne megnézni, de ennyivel le is tudnám. A spontanitásra bízom ezt a hónapot.

Hamarosan jön a karácsony és az ajándékok levadászása. Bár mostanában csak kis dolgokkal szoktuk meglepni egymást, mert már kifogytunk az ötletekből, majd meglátjuk mi lesz.

Tehát ez volt az őszi összefoglaló. Nem volt túl sok program, de azért minden hétre kijutott valami, ami miatt élvezhetővé vált kicsiny életem. Az őszi kedvencekkel majd hó végén érkezek, mert az még biztos, hogy változni fog.

Nektek milyen a 2021-es ősz? Meséljetek egy picit kommentben, merre jártatok és még mi van tervben?

Puszi,
Ninaa

Subscribe
Visszajelzés
2 hozzászólás
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
1 hónapja

Jó hosszú és egyben tartalmas bejegyzés olvashattam végre! 😊😜 Mostanában semmi ehhez fogható bejegyzéseket nem hoztál, inkább ajánló ajánlók hatán. 🤣 Azon kicsit mosolyogtam és nevettem is hogy írtad hogy tesódék 2 hónapos házassok, mintha valami kisbabák lennének. 😆 De jó volt olvasni, innen is gratulálok nekik! 😊 Ahogy érzed, megosztod a képeket, akkor megosztod 😀 Ha nem, akkor nem. Ez a te döntésed. 😊

Örülök hogy jól sikerült a hallooween, bár nekem nem nagy kedvencem. Sok újdonság nem volt mostanában nálam,de hisz ezeket tudod. 🙂

Puszillak és várom a következő bejegyzés😊

Klaudi