Kapcsolat

Az oldalról:
Az oldal hivatalosan 2020. május 6-án nyitotta meg kapuit, de igazából már 2016 júliusában a gportálon kezdődött minden. A helyemet nem találva vándoroltam a blogspot, gportál és a wordpress világa és tárhelyei között, aztán három évembe telt, mire megtaláltam ténylegesen a helyem. Ez a wordpress.

Mivel sosem tudtam eldönteni, hogy milyen címen szeretnék blogolni, de a témában biztos voltam, hogy a személyes kategóriába szeretném, hogy tartozzak, ezért hiába agyaltam egy frappánsabb címen, nem sikerült, beletörődtem és igazából teljesen beleszerettem a from Ninaa névbe, ami az enyém, ami én vagyok és ez az én kis szentélyem.

Hogy mik a céljaim az oldallal? Szeretném kiírni magamból azokat a dolgokat, amik nyugtalanítanak. Szeretném megörökíteni azokat az emlékeket, élményeket, amelyek fontosak számomra és emellett mindenképp meg akarom mutatni, hogy miben vagyok jó. Aztán örülnék annak is, ha megmaradnának egy helyen a filmek, sorozatok, animék vagy akár zenék, amiket szeretek.

Ha bármiben a segítségedre lehetek vagy együttműködnél velem, akkor keress bizalommal az ninnalany@gmail.com email címen.

Akiket olvasok:

Eszter, Cassie, Amy, Nyx, Drea, Róka, Dienah, Manu, Andi, Fanni, Imolka, Anna, Klaudi, niel, NoreszWeb, Dóri, Catniptips, Vivi, Anne D., Viki, Tamás, Celia CelinKata, Fitt Életmód, NAGEASTORE, Vivi, Kitti, Judit, Wikka, Bernie, Petra

Ismerjük egymást? Kérlek írj a bármelyik bejegyzésem alá egy kommentet és mutasd magad! Ha nálad kint van a blogom, szeretném tudni, hogy ki az, aki szeretettel olvas engem és ezt viszonoznám is!

#ismerjükmegegymást