Nyugodj békében, Sulli! #egyéve

Sulli

Már jó pár éve ismertem az f(x) nevű koreai bandát, mindig vártam arra, hogy visszatérjenek. Bár a kedvenc tagom Sulli, már 2015-ben el hagyta a csapatot, hogy a színészkedésre koncentráljon. A fiatal énekes-színésznő életét mindig próbáltam nyomon követni, sajnos rengeteg támadás érte.. és meg is lett az eredménye. Sulli egy éve már a mennyben énekel és színészkedik. Sajnos felakasztotta magát. Annyira szomorú mindig ilyenről olvasni, aztán pedig valahogy könnyítenünk kell nekünk is, fanoknak a lelkünkön. Amellett, hogy az f(x) dalait hallgatom és az örök mosolygó leányzót nézem, muszáj írnom róla. Összeszorul a szívem. Egy ilyen fiatal és gyönyörű és tehetséges lánynak nem szabadott volna feladnia, hogy tudta ennyire elrejteni fájdalmait, miért nem kért segítséget? Szomorú és tragikus ez az egész. Nyugodjon békében!

Az olvasóimat és az idetévedőket pedig arra kérem, hogy ha hasonló érzések dúlnak bennetek, ne féljetek segítséget kérni. A halál nem megoldás semmire, csak hatalmas űrt és szomorúságot hagytok magatok után.

A “megmondó” és beszólogatós nethuszároknak pedig csak annyit üzennék: gondolkodjatok el rajta, hogy mennyit ér egy “na majd én megmondom” féle megnyilvánulás. Nem egy haláleset volt már az ilyenek miatt, a lelkiterror miatt, a szavakkal ért bántalmazások sem különbek a tettlegességnél. Ha valami nem tetszik, állj tovább. Nem kell átadnod másoknak a keserűségedet. Néha jobb csendben maradni.

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

You may also like these