Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 08. 27.     Ninaa    személyes     18 komment

Már nagyon rég volt személyesebb bejegyzés a blogon (meg egyébként is bármilyen ^^”), szóval úgy éreztem ideje előrukkolni egy ilyennel. Mivel június elején volt utoljára “mi történt velem” bejegyzés, ezért azzal a hónappal kezdem a mesét. Bár elárulom előre, hogy nem sok minden történt, plusz az instagram oldalon a legtöbb dologról beszámoltam. Na de kezdjünk bele, mert azért rövid sem lesz.

Júniusi-Júliusi hónap

A júniusi hónapban sikerült újra meglátogatni a miskolci Tündérkertet, ami ismét gyönyörű volt, nagyon jó, meleg időt fogunk ki, de azért egy hirtelen zivatar csak elkapott minket. Az instagramon jó pár képet megosztottam veletek, szóval nézzetek fel rá. :33 Azért nem is volt nagyon ehhez hasonló beszámolós poszt a blogon, mert a júniusi hónapom leginkább ebből és a munkából állt.

A júliusi hónapom volt a legpörgősebb.  Július közepén voltunk barátnőm esküvőjén, ami gyönyörű volt. Nagyon tetszett az egész szertartás, a kialakított helyszín szépséges volt, ahogy a barátnőm az esküvői ruhájában. Elképesztően összeillenek a (ma már) férjével. A torta isteni volt, az ital és a kaja is nagyon jó megoldás volt (svédasztal), valamint volt instax mini, amivel nagyon jól elszórakoztunk, sok-sok emléket hagytunk nekik és végig nagyon jól éreztük magunkat. ♥

A júliusi hónapban még strandolni ugrottunk el, erről instán röviden beszámoltam, akik ott követnek, tudják, hogy a Miskolci Barlangfürdőt látogattuk meg. Másodszor voltunk ott és sajnos így már kissé unalmas volt számomra, szóval vagy két évig nem fogunk oda menni. Egyébként féláron kaptuk meg a jegyet, így mindenképp megérte, de lehetett volna egy izgalmasabb helyre is költeni. Szeretünk újabb és újabb helyeket meglátogatni. Az előző években Miskolcot végig jártuk strandilag (van ilyen szó?:’D), voltunk továbbá Debrecenben, Tiszaújvárosban, Ózdon és Vadnán. Utóbbihoz szerintem még lesz szerencsénk a hónapban (tehát augusztusban) eljutni, de ez majd eldől a későbbiekben.

A barlangfürdő mellett van még egy bobpálya és csónakázó-tó. Bár utóbbit nem, de a bobpályát a párommal kipróbáltuk és nagyon élveztem. Nekem ez volt az első ilyen alkalmam, azt mondta, hogy majd lassan megyünk. Gondolhatjátok, hogy az milyen volt. Száguldottunk, mint az őrültek :’D A kép, ami készült rólunk, örök emlék lesz, de vállalhatatlan, szóval sehova nem lesz feltöltve. Egyébként imádtam, alig várom, hogy újra menjünk.

Júliusban még megünnepeltük anyukám születésnapját, kis szalonnasütéssel, tortával és egyéb finomságokkal. Végül pedig sikerült megnyernem egy gyönyörűszép fürdőruhát, amit szintén az instagram profilomon láthattatok.

Augusztusi hónap

Az augusztusi hónap igazán “nadrágszíjszorítós” hónapnak indul, ugyanis szeptemberben egy újabb esküvő van a láthatáron, méghozzá a testvéremé. Szóval a tervezett mozik és a strandolás teljesen elmarad. Az AH magazinban írtam arról, hogy milyen filmeket vetít majd a Cinema City és legalább 4-et megnéztem volna, de végül erről le kellett mondni. Kevés fizetésből csak egy dologra lehet keményen koncentrálni.

Augusztus 20-án a pihenés helyett bulizósabb napot választottunk magunknak, nálunk Geszti Péter volt fellépőként, ami bár nagyon élvezetes volt, de mégsem a mi világunk. Másnap Deniz látogatott el szülővárosába, ahová mindenképp el szerettünk volna menni. Barátnőimmel és párommal beálltunk hátra és nagyon jól éreztük magunkat az egész koncert alatt. Oda meg vissza vagyok Deniz zenéiért és Orsovai Reni pedig nagyon jól kiegészíti őt, örülök, hogy összeálltak és együtt zenélnek. Brutál jól éreztük magunkat. Én egyébként minden koncerten hangos vagyok és éneklek, na meg táncolok (bár utóbbihoz nem kell, hogy fellépő is legyen, elég a zene). Szóval a mai napra kissé elment a hangom és rohadtul fáradtnak érzem magam.

A tűzijáték nálunk elmaradt, amit sajnálok, szeretem nézni, szerintem gyönyörű. Tudom, most a tűzijáték ellen van szinte mindenki az állatok miatt és a pénzpazarlás is közre játszik meg persze környezetszennyezés, de nekem akkor is baromira tetszik, még így is, hogy tudom, hogy milyen káros. Ha már a pénzt költik, akkor az legyen látható számunkra is, hogy mire megy el :’D

Aztán, hogy a nyár utolsó napjaira még mi a tervünk? Talán-talán elmegyünk egy kis pancsolásra, moziba vagy a rudabányai tóhoz, de ez még nagyon kérdéses. Szeptemberben esküvő, aztán készülni kell.

Természetesen minden hónapban van egy vagy két horgászat is beiktatva, vagy egy házibuli megtartva, illetve hétvégente nem ülünk a babérjainkon, szeretünk a baráti társaságunkkal is összefutni. Sosem unatkozunk, bár ez hazugság, néha jó elterülni az ágyon és egész nap lustálkodni, nem csinálni semmit. Nem igaz?

Élvezzétek ki a nyár utolsó napjait és készüljünk fel az őszre, reméljük nem lesz nagyon hideg. Mutassátok/írjátok meg nekem, hogy mivel telt az idei nyár, mi volt a legjobb pillanata(i)? Nagyon kíváncsi vagyok! ^^

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

18 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Petra

Nahát, nagyon aktív nyarad volt, jó, hogy ilyen sok helyre sikerült ellátogatni, biztosan sok szép emléket gyűjtöttél össze 🙂

Idén nyáron a Balatonon jártam a legtöbbször, de legalább minden alkalommal más-más települést választottunk, Balatonalmádin például egy szuper vegán éttermet is kipróbáltam, a Veganeetát. Ezenfelül 10 napot töltöttem Romániában, a nyár utolsó napjaira pedig még sikerült beszúrni egy kiruccanást belföldön.

Kitti

Nagyon szuper beszámoló 🙂 Jó sok programotok volt 🙂 Tündérkertbe én is tervezek menni még nem voltunk, sajnos mikor otthon vagyok rossz az idő, de remélem hamarosan én is megnézhetem.

Klaudi

Nagyon jó poszt lett, örültem annak hogy újra olvashatok tőled. ☺️ Szerintem így is tartalmas bejegyzést hoztál, tehát hoztad a megszokott formádat, tehát abszolút nem csalódtam, legalábbis én biztosan nem. 😆 Nos, mint tudod, hogy nekem a nyár nem tartózik a kedvenc évszakjaim közé, mert gyűlöllöm a nagyon meleget és a kánikulát is, így pláne hogy dolgoznom is kellett, nem elég hogy a laptopom is melegít, de a nyár is rátesz.😔😖 Ha olyan 25-30 fok lenne a nyár, akkor kedvelném, de így?! Sehogy!!! Én inkább jobban kedvelem az ősz, a telet és a tavaszt, mint a nyarat, legszívesebben kitörőlném ha lehetne. XD

Mi most idén nem mentünk sehova, mivel nem szeretjük annyira a nyarat, leginkább dolgoztam, vagy pihentünk itthon. Néha elmentünk egyet sétálni, fagyizni, mozizni és ennyi is volt. Valamint a Képesek vagyunk magazinba is ugye írtam tavasszal, meg most is fogok egy saját írással jönni. 🙂 augusztus 20…hát ez a napot is inkább rühellem, meg egyáltalán minek? XD Főleg hogy a fiatalabb generáció azt se tudja miről van szó-tisztelet a kivételeknek!-akkor így pláne mi értelme van ünnepelni bármit is? Azon megse lepődnék ha az se tudnák mikor van karácsony és szilveszter. XD A tűzijátékoknak külön örülök, hogy lemondták az állatok, a környezet miatt, hiszen rengeteg pénzt kidobnak az ablakon, mikor azt másra is lehetne költeni, ja aztán jön a “sajnálkozás”, hogy erre meg arra nincs pénz… Ahha ahha… :’) Itt nem tudom hogy volt-e vagy sem, de valami biztos volt mert hallottunk tűzijáték hangokat, így mérges is voltam hogy nem szavazták le… Na, mindegy. :’)

Az ünnepünk… Nos arról lassan-lassan hozok egy bejegyzést, mivel megígértem neked. 🙂 ❤️☺️

Puszi
Klaudi

Amy

Izgalmas hónapok voltak, ahogy úgy olvastam, bár a nagyját tudtam már Instagramról vagy a Messengeres megosztott pillanatokból 😁

Nekem a nyár már készen van, egyelőre több minden nem kell, már csak egy Barba Negra 10 buli van hátra, és azzal én lezárom a nyarat.

Szeretem az ilyen bejegyzéseket nagyon, írhatnál sűrűbben is 😁
Puszi

Bernadette

Azért nem volt eseménytelen ez a nyár! Sok szép helyen jártatok, és jó programokon vettetek részt.
Én is utálom, hogy mindenki a tűzijáték ellen van, szerintem egy évben egyszer ez igazán megengedhető/elfoggadható.

Virág Virgínia

A miskolci Tündérkertbe mi is régóta tervezünk menni 😊

Jakó Judit

Szuper változatos programjaid voltak. Egy jó koncert vagy egy mozi már nekem is hiányzik! 🙂

Wikka

_Szeptemberben én is esküvúre megyek, csak apukáméra 😀 Ha legközelebb DEbrecenben jártok, akkor összefuthatnánk :DD

Eszter

Nagyon jó kis poszt, szuper izgalmas dolgokkal. 🙂 Biztosan akkor szuperül is telt így a nyarad. Másképp nem is lehet eltölteni ezt az időszakot 🙂 <3 Puszii