Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 08. 04.     Ninaa    személyes, tag     1 komment

Nem is emlékszem, hogy mikor volt utoljára kihívásos posztom, de már azt hiszem ideje volt, hogy hozzam a következőt. Ez a nosztalgia tag a we♥it nevű oldalról van, kérlek, ha viszitek őt is osszátok meg.

Na de lássuk a kérdéseket és a válaszaimat.

1. Kedvenc gyerekkori disney hercegnő? Megváltozott?
A kedvenc gyerekkori disney hercegnőm Jázmin volt az Aladdinból. Azóta pedig azt hiszem nagy Aranyhaj párti vagyok, viszont a kettő közül nem tudnék választani.

2. Kedvenc gyerekkori film, amit még mindig szeretsz?
Ismételten: Aladdin. A kedvenc mesém volt, imádtam a dalokat benne, a Dzsinnt, a gonosz Jafart és a papagáját, mindenért odáig meg vissza vagyok még a mai napig.

3. Gyermekkori kedvenc nassolnivaló/cukorka?
Hmm, ez egy nagyon jó kérdés. Nem emlékszem milyen nasikat ettem anno’, de szerintem akkoriban is chips mániás voltam, főleg azokat szerettem, amiben pl. tazókat lehetett gyűjteni.

4. Kedvenc gyerekkori játék/videojáték?
SIMS. Ez egyértelmű. Nagyon szerettem még társasjátékokkal játszani, bár valljuk be, amikor kiütöttek meg visszaküldtek a pálya elejére nagyon fel tudtak idegesíteni. Ezen kívül pedig még nagyobb nintendo mániás voltam. Márió, hangyás játék, aladdin, mortal combat és a többi. Erről korábban írtam is ide a blogba: Kedvenc játékaim címmel.

5. Hogyan ismerkedtél meg a gyerekkori legjobb barátoddal? Még mindig barátok vagytok?
A szembe szomszédom a gyerekkori legjobb barátom és szerintem még mindig azok vagyunk. A találkozások teljes mértékben leredukálódtak, sajnos a munka és a párkapcsolat mellett nehezen tudjuk összehozni az összeröffenéseket, de ettől függetlenül mindig tudjuk mi van a másikkal. Mivel velünk szembe laktak régen is, így nincs mit mesélni. Átszaladtam mindig hozzá és DIDIII (a Vivi helyett elvileg ezt mondtam). Vicces kis sztorijaink vannak. Jóban-rosszban együtt voltunk >…< Egyébként egy évvel idősebb nálam.

6. Milyen tévéműsort néztél iskola után?
Dragon Ball, X-men, Sailor Moon, Jetixen a sorozatokat, Sharon naplója, Varázslatos iskolabusz, Dexter laboratóriuma, Pindúr Pandúrok, Rolly Polly Olly >_<‘ Született kémek, Az ikrek Malibuból (So Little Time), Ikrek akcióban, szappanoperák, Csacska angyal, Bűbájos boszorkák, esténként pedig az Animax/A+ animéit és még temérdek szuper mesét és műsort néztem, lehetne ebből egy külön poszt azt hiszem. Mit szóltok?

7. Van olyan dal, ami a gyerekkorodra emlékeztet?
“Itt az élet hurrikán, Mert ez Hápburg, ú-ú-ú.”
“A célom az, hogy jó legyek. Hű társam oldalán,…”
“Bum-bum-bum-burum-burum-bum-bum, Kezdhetjük! Oié….”

És most remélem mindenki ezeket fogja dúdolni ^^ ♥

8. Fiatalabb korban melyik kitalált szereplőhöz hasonlítottad önmagad?
Úúúú, fogós kérdés. Sokat néztem az X-ment, mint animációs sorozatot. Ott imádtam Kittyt (Árnymacska) és Vadócot. Született kémekből Clover…. Bűbájos boszorkák Phoebe… szerettem magamat másokhoz hasonlítani.

9. Kit csodáltál a legjobban fiatalabb korodban?
Olsen ikreket, rájuk nagyon emlékszem, mert készítettem weboldalt is róluk és a mai napig nagyon szeretem egyébként őket. Nagyon jó színésznők voltak, a divatban pedig most megtalálták a helyüket ez a lényeg. Remélem a magánéletük is rendben van.

10. Mi az az egy dolog, amit szívesen visszahoznál a gyerekkorodból?
A régebbi meséket és azok stílusát, értékét. A mai mesék (Pepe a kismalac, az agyonmodernizált Pokémon, a béna animált mesék..) szerintem nagyon sz*rok már elnézést. Egyszerűen nem tudom, hogyan sikerült ezt a szintet elérni, mert a régebbi mesék sokkal, de sokkal jobban ki voltak dolgozva.

Ha szeretnétek vigyétek ezt a kérdéssort, ha esetleg csak pár kérdésre válaszolnátok, azt a kommentszekcióba is megtehetitek :3

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nagyon jó kérdéssorok ezek😊