Mi van a telefonomon?

Egy újabb személyes bejegyzéssel érkezem, mégpedig arról, hogy milyen telefonos appok, programok játékok és egyebek találhatóak a telefonomon.

telefonos appok

Először is, szeretném elmondani, hogy egy Xiaomi Redmi 3S volt a tarsolyomban már nagyon-nagyon rég óta, ráadásul örököltem, szóval gondolhatjátok, hogy mennyire volt már strapa (igazából imádtam, csak kezdett lassulni, mert már nem érkezett rá frissítés) és most anyukám örökölte tőlem. A januári hónapban viszont megkaptam talán álmaim telefonját, a bazinagy Xiaomi Redmi Note 9 Pro-t. Igen, ilyen hosszú neve van, igen, imádom és yepp, számomra a Xiaomi, mint márka az ász!

Hogy visszatérjünk az eredeti tartalomhoz, már nagyon rég szerettem volna valami hasonlót hozni, bár biztos a legtöbb embernek ki van a nemlétező micsodája is ezekkel a témákkal (akár vlogban, akár blogban). Viszont miért ne? Én is beállok a sorba és megmutatom nektek, hogy mik azok az appok, amik az én telefonomat lassítják.

Szögezzük le, hogy a facebook, instagram és hasonló közösségi médiák nekem is fent vannak. Manapság kinek nincs (gratulálok annak, akinek nem kellenek, talán jobban is jár nélküle).

Szóval… kezdjük talán a telefonos appok játékaival

Régóta vártam már arra, hogy legyen egy pöpec kis telefonom és végre én is kihasználjam a Pokémon GO cukiságát. Nagyon szeretem még a mai napig is a Pokémont, két éve még újra is néztük a párommal és persze a filmek sem maradhattak ki, szóval tényleg a kedvenc animéim közé tartozik. Szóval most, hogy meglett az új telefonom, letöltöttem és elkezdtem vele kockulni. Persze nem sokat, mert a másik játék jobban leköt.

A Genshin Impact mostanában a legfelkapottabb gamek közé sorolható. Egyszerűen beszippantja az embert. Már írtam róla az AH Magazin oldalán, így nem részletezném, hogy miről szól és hogyan kell játszani. Talán annyit idéznék a cikkemből, hogy:

A Genshin Impact csak online és korlátozott multiplayer móddal rendelkezik, amely akár négy játékos együttes szórakozását is lehetővé teszi. Nem csak számítógépen játszhatunk vele, hanem például PlayStation 4 és 5, Android és iOS rendszerben is, továbbá a Genshin Impact megjelenését Nintendo Switch-re is tervezik.

Jelenleg 35-ös kalandor ranggal rendelkezem és a karaktereim 50-60 között mozognak. Elég szerencsétlen “húzásaim” vannak, de még így is nagyon élvezem az egészet. Nem költök rá, ahogy eddig egyik játékra sem költöttem, szóval lassan, de biztosan haladok. Remélem még sok-sok pályával és bossal fogok találkozni.

Jöhetnek a kedvenc programjaim? #telefonosappok

A legelső, amit említeni fogok a “SNOW” alkalmazás. Ez egy koreai alkalmazás, amiben szebbnél szebb képeket tudunk készíteni. Hasonló a híres snapchat-hez, mert ugyanúgy bármivé átalakulhatunk, de emellett az arcunkat teljesen átformálhatjuk (például én egy kicsit megnyújtottam a pofimat). Rengetegszer használom, akik követnek instán, azok olykor láthatják, hogy milyen őrült vagy elképesztő dolgokat teszek ki. Sok-sok filter van és persze videót is készíthetünk, amiből akár gif-et is lehet csinálni. Én imádom, az biztos.

A következő a “Lose Weight” nevezetű fogyókúrás app, amit minden évben elkezdek használni, tart két-három hónapig, aztán alább hagy a lelkesedésem. Egyszerű (például lábemelések) és nehéz (például a plank) gyakorlatokkal is találkozhatunk benne, amivel remélhetőleg könnyebben elérhetünk egy kis fogyást. Természetesen ehhez még pluszban kéne egy kis diéta vagy valami plusz mozgás, mert egy gyakorlat összesen 7 mozdulatsort tartalmaz és azt körülbelül 5 és 10 perc között el is végzed. Ez persze attól függ, hogy mennyire nehezek, mennyit kell csinálni vagy hány percig. Viszont élvezed és kellően kifáraszt egy kezdőt (mint engem). Szóval, ha valami fogyókúrás appon gondolkoztok, akkor ezt szívből ajánlom.

Call recorder a következő appunk, aminek jelenleg nem találom a linkjét. Ez felvesz minden beszélgetést, ami számomra azért jó, mert hamar elfelejtem, hogy kivel és mit beszéltem. Igen, elég tré az agyam úgy tűnik (kéne rá valami bogyó?^^”). Viszont nagyon szeretem ezt az appot is, egyszerűen csak be kell állítani és ha nincs szükséget a felvételekre, törölni.

Ezek mellett pedig alap appok vannak fent és még egyre vágyom, amivel például képeket tudok szerkeszteni. Lehet, hogy ebből egy telefonos photoshop alkalmazás lesz, de még nem találtam meg a megfelelőt. Ha van ötletetek, tippetek, akkor írjátok meg kérlek kommentben.

Ti egyébként ismeritek ezeket az appokat és használjátok valamelyiket? Nektek mennyi és milyen cucc húzza le a telefonotok tárhelyét? Várom kommentben a válaszaitok.

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
2 hozzászólás
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
8 hónapja

Nagyon tetszett ez a kisbejegyzés, még akkor is, hogy nem volt valami “egyedi”, mert mint írtad beálltál te is a sorba és megírtad ezt a gyönyörű bejegyzést. 😄

Nos, én nem használok valami sok alkalmazás, az alapok nekem is fenn vannak, mint mindenkinek. Van egy-egy alkalmazás amivel szoktam szerkeszteni, de leggyakrabban a Picsar c. Alkalmazást szeretem a legjobban használni. 😊 Csak annyi a hátránya, hogy sok helyet foglal, ha a képeket nem rakod át belső tárhelyre.

Fogyókúra appok nekem is megvannak, amit említettél is egyszer kipróbáltam vagy talán többször is, de sajnos nekem nem jött be. ☹️ Inkább váltottam. De ha őszinték akarunk lenni, akkor inkább YouTube csatornán tudunk választani rengeteg edzés opciókat, hogy melyik edzés szeretnénk csinálni és kinek a videóját akarjuk “alkalmazni”. Rengeteg féle edzés van fent.

Játékok: Húh.. Nekem rengeteg féle játékom fenn volt, de jelenleg inkább a ilyen “ügyességi” játékok tetszenek ami több figyelmet igényel stb. A Pókémon Go sose próbáltam, de nincs is rá szükségem. 😅

Remélem lesznek még ehhez hasonló bejegyzéseid, mármint többet is megtudhatunk majd rólad❤️😍

Puszi
Klaudi

You may also like these