Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 09. 01.     Ninaa    élménybeszámoló, személyes     4 komment

Hogy mi történt velem az augusztusi hónapban? Elkezdtem újra dolgozni. Még a vírushelyzet előtt véget ért a program, amiben az előző munkahelyemen dolgoztam, aztán januártól munkanélküli lettem. Márciusban ugyan kezdődött volna egy tanfolyam, de a koronavírusnak hála ez elmaradt. Aztán egészen július végéig szívtam emiatt. Végül találtam ismét egy nagyon nyugis, irodai munkát, amit végülis szeretek, de nem tudom, hogy meddig fog életben maradni. A főnököm elég idős, persze bárki átveheti, a munkatársam, akiből szerencsére csak egy van pedig nagyon aranyos. Szeretem, de ő sem marad már sokáig. Elég régóta ott dolgozik és már váltani akar. Mikor már megszokom az új közeget újra jön majd valaki más. Jó lenne, ha barátnőm kerülne oda, persze ez nem kívánság műsor. Jön majd, aki jön. Remélem vele is egy hullámhosszon leszünk nagyjából.

Szóval augusztus. Teltek a napok, hó közepén hazajött barátnőm külföldről, nála volt egy 20-ai kertiparty, ami nagyon jól sikerült. Finomat ettünk, jókat nevettünk és hát elég sokat ittunk. Neem, nem volt bebaszcsi, kontrolláltuk az evéssel. Vagyis én biztosan, nagyon jól szívja az alkoholt a husi és a chips is. Na meg a rengeteg tánci-tánci.

Aztán eljött a szombat, augusztus 22. Egy tóparti nyárzáró bulira mentünk el, ahol TIAH és MISSH volt a fellépő. Amennyire vártam, annyira volt rossz az elején. Sok mindent nem akarok elárulni, de szerintem, ha csak annyit írok, hogy a gyomrom, akkor aki ismer, az rájön miért nem volt annyira kellemes. Aztán eljött a hajnal egy óra és végre sikerült mindenen túllendülnöm, bár csak ásványvizen éltem, mégis nagyon jól éreztem magam utána.

MISSH koncertet kifejezetten élveztem, nagyon jó élőben is, normális volt, szerette a közönséget és ők is szerették őt. Sajnos utána már nem volt annyira aranyos, mert egy szót nem váltott a rajongókkal, képet nem lehetett készíteni, sem autogramm osztás se volt. Ezt nagyon bántam. Csak beült a kocsiba és elhajtottak. Az uram lepacsizott vele, mint egy külföldi sztár, körülbelül úgy nézett ki. Egyébként imádtam. Nem tudnék egy rossz szót sem mondani a mostani koncertjére és, ahogy olvastam és nézelődtem youtube-n, nem is volt mostanában rossz koncertje. TIAH és MISSH között volt egy bő 2 óra szünet, amiben egy DJ játszott, de elég tré zenéket. Eskü én jobbat kevertem volna, de lehet csak nekem nem tetszettek.

Aztán MISSH után is volt egy másfél órás bulika, amikor egy másik DJ játszott, na ő! Brutál jó zenéket játszott. Mait, régit, vegyesen, jól keverte a zenéket. Hajnali fél 4 volt, mikor hívtunk egy taxit és hazaindultunk. Fáradtan, de még beszélgetve egy sort, olyan hajnal 6 körül elaludtunk és majdnem kipihenten ébredtünk délután.

Hogy ezen kívül mi volt még? Elérkeztünk ahhoz a fordulóponthoz, amikor már átléptük azt a kritikus “kort”, ami a párkapcsolatok egy részét elátkozza. Az a hetedik év (vicces, mert a 7 a kedvenc számom, de csak átkozott az egész). Szóval nyolc éve vagyunk együtt. Beléptünk úgymond a 9-be. Durva és boldog is vagyok egyben.

Röviden tömören ez történt velem. Kinek milyen emlékei vannak az augusztusról?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Móni

Szerencsés vagy, hogy kijutottál Tiah koncentjére. (Amúgy. Ma jön ki az új klipje ^^) ❤️👑 Az augusztusom nem volt valami eredményes, bebukott a blogom, ha valaha is kinyitok, akkor az a csodák csodájára fog történni.

Móni

Nem úgy alakultak a történések ahogy szerettem volna, most úgy érzem nincs motivációm neki állni egy újnak oldalnak. Perpill. nem tudsz segíteni köszönöm, hogy ajánlod.