Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 02. 01.     Ninaa    személyes     2 komment

Ismét egy személyesebb bejegyzéssel boldogítalak titeket ezen a gyönyörű (haha….) februári estén, ugyanis itt a miújság Ninaa következő kiadása. Hogy mi történt velem a januári hónapban? Miket szerettem és mi az, ami a legboldogabbá tett? Ha végigolvasod a bejegyzést, rájössz.

Először is kezdjük azzal, hogy a 2020-as év összegzőmben írtam arról, hogy szeretném a .hu-s domaint megszerezni… TÁDÁ! Hol is vagyunk? Hát a fromninaa.hu oldalon. Szóval boldog vagyok, hogy hamar megoldottam ezt az ügyet. Bevallom, hogy nehéz volt, mert jó pár napig szenvedtem az átalakítással, a blog kinézetével, a bejegyzésekkel. Ráadásul a komment szekció sem úgy működött, ahogy szerettem volna, de most úgy érzem, hogy minden oké!

Aztán elkezdődött újra a munka, nehéz volt visszaszokni, főleg most, hogy naponta kell bejárni, nem pedig a félig ott, félig home office verzióba toljuk. Lett egy új kollégám (folyamatosan cserélődnek és sajnos a mostani sem marad sokáig), akivel egyébként nagyon jól kijövök. Kíváncsi leszek, hogy a következő ki és milyen lesz. Remélem vele is megtalálom a közös hangot. Kissé nehézkesen haladok a pénzügyes, adminisztrátori munkafolyamatban, mert sok hibát ejtek, de aki nem dolgozik az nem is hibázik, szokták mondani. Bízom benne, hogy azért a későbbiekben zökkenőmentesen fogok haladni (ha márciusban meghosszabbítanak, mert még az sem biztos). Egyébként szerencsémre a főnökömmel is jól kijövök, annak ellenére, hogy hibázom. Tudja, hogy nem ez a szakmám, próbál mindent átadni, de azért nehéz ezeket az infókat befogadni, de igyekszem.

Hogy mi történt még?

Na hát  akkor elárulom, hogy mi is volt a hónapban az a boldogságos pillanat, ami lehet, hogy kissé vicces lesz számotokra, de… Végre megkaptam az új telefonomat, amit a párom karácsonyi ajándéknak szánt, de végülis szülinapi lett belőle (igen, az előző bejegzésben pont írtam róla). Tehát egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro az új szépségem, amire már két tokot rendeltem is (1, 2), amint megjönnek úgyis fogok egy röpke posztot vagy instabejegyzést hozni róluk. Alig várom, hogy ékesítsék a telefonkám ♥

Ezeken kívül még négy szülinapot is tarottunk több-kevesebb sütivel és tortával. Nekem egy fekete erdő torta jutott, uracskámnak én sütöttem (sütés nélküli ^^”) krémest, ami szerintem iszonyat finom lett, de az elkészítésén még javítanom kell. Hó végén párom anyukájának volt még a születésnapja, őt megajándékoztam egy finom illattú parfümmel. Majd végül tesóm születésnapját “ünnepeltük” gesztenyetortával. Ajándékokkal is megleptük egymást persze, pénzzel, parfümmel, édességekkel és egyéb apróságokkal. Hamar letudjuk ezeket a születésnapokat, ugyanis a hónapba még lesz sógornőmnek, haveromnak meg már nem is tudom kinek. Igen.. híztam is, ahelyett, hogy fogytam volna.

Folytattam a Lose Wight alkalmazásos tornát, plusz facebookon találtam egy nagyon jó gyakorlatot, amit szintén csinálok mellette (amikor is csinálom.. még rá kell állni), plusz arra gondoltam, hogy youtube-n is vannak jó kis gyakorlatok, be kéne vezetni azt is. Rá kéne vennem magam, hogy reggel az appos tréninget csináljam meg, este pedig youtube vagy a fészes cucc. Ez persze még a jövő kérdése, mert hát… nem tudom ti hogy vagytok vele, de én elég lustácska vagyok. ^^”

Azt hiszem ebben a bejegyzésben túl sok smileyt használok, amit nemrég pont említettem Klaudinak, hogy nem igazán szeretek.. dehát nézzétek el, személyes poszt, talán még illik is hozzá. Persze javítsatok ki, ha tévedek.

Hogy még mit szeretnék nektek mondani? Igazából semmit, ennyi volt a januári miújság Ninaa bejegyzés. Ez történt velem a múlt hónapban, hogy a február mit tartogat számomra, az még kérdéses. #OMGdemárelteltegyhónap2021ből

Veletek miújság?

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

2 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nagyon tetszett ez a személyes bejegyzés rólad^^ csak így tovább és még több ilyet! 🙂

Amúgy a tokon nem kicsit jöttem zavarba :’) nem szoktam ilyen mobiltokot venni/rendelni, de most komolyan erről akarsz majd bejegyzést írni? :’ D Csodálom a bátorságodat, de komolyan! 🙂 Nekem nem lenne bátorságom ilyesmit kitenni, nem hogy írni róla! *zavarban van*

Örülök, hogy végül megkaptad álmaid telefonját szülinapodra. 🙂 Aztán tessék rá vigyázni! 😛 Látom neked is gyarapodnak a ünnepek, szülinapok, névnapok megtársaik. 😀

Puszi
Klaudi