Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 05. 31.     Ninaa    személyes     18 komment

Folytatom a személyesebb vonalat és a havi összegzőt, szóval most a májusi kedvencek posztommal érkeztemHogy miről is fog szólni? Arról, ami én vagyok, amit én szerettem az aktuális hónapban. Remélem érdekesnek fogjátok találni. Az előző havit is elolvashatjátok, ha kíváncsiak vagytok rá. Ebben a bejegyzésben szinte minden benne van, kivéve a kpop részleg, ugyanis arról külön poszt fog készülni. Felkészültetek a májusi kedvencek bejegyzésere? Kezdjünk is bele.

A MÁJUSI HÓNAPBAN A KEDVENC BLOGPOSZTJAIM…

A kedvenc bejegyzéseim közt ismét újabb bloggerek fedezhetőek fel. Először is meg kell említenem a DarkSide című oldalt, ahol horrorfilmekről, sorozatokról és karakterekről van szó. Szerintem sokszor fogok ellátogatni hozzá, úgyis mostanában hiányban szenvedek a horrorfilmek terén. A következő poszt a Csészefolt nevű oldalon volt, ahol 100 környezetbarát praktikát ismerhettem meg, ideje követni egy-kettőt belőle. Továbbá a Primadonna Girls Rule oldalon is imádok elidőzni a különböző photoshop praktikákért odáig vagyok, de szerintem ezt egy korábbi posztban már említettem, emellett a kinézeteiket is csodálom. Most is vannak újdonságok náluk, így mindenképp nézzetek be!

A Read Blog-on egy szintén nagyon értékes bejegyzésre találtam, ami az affi programról vagy partnerprogramról szól. Szintén ajánlom mindenkinek. Még van két poszt, amit örömmel osztok meg veletek, az egyik a Japán nők szépségéről szól, míg a másik arról, hogy hogyan is készül a fürdőbomba. Érdekesek voltak a számomra, főleg azért, mert a fürdőbombát is nagyon szeretem és a Japán kultúrát is.

MÁJUSI KEDVENCEK KÖZT A SOROZATOK ÉS FILMEK

Bár filmet ismét nem néztem, de hátha a június hoz valami jót. A sorozatok közt viszont megnéztük A boszorkányok elveszett könyve című alkotást, ami iszonyatosan király lett. Bár a varázslás elég kevés volt bene, de örültem egy újabb természetfeletti műsornak, mert mostanában nem csak a horrorfilmekből, hanem ezekből is kifogytam (na jó, régiek közül tudnék még mit nézni..). Szóval erről is érkezni fog a hónapban (júniusban) egy ajánló, hátha valaki még nem látta.

A MÁJUSI KEDVENCEK KÖZT A KÜLFÖLDIEK

Először is Arash és Helena közösével jöttem, ami az Angels Lullaby címet kapta és egyszerűen imádom. Régebben is oda voltam Arash zenéiért, szinte mindegyiket imádtam. Most sincs ezzel másképp, úgyhogy nagyon örülök ennek az újdonságnak tőle. Bár már hamarabb kijött, de Tinashe és Shift K3Y együttműködése is nagyon tetszik, ami áprilisi darab, de májusban kapott videoklipet. TONES AND I is visszatért egy újabb furcsa dallal és videoklippel, ami a Won’t sleep címet kapta, nekem ez is nagyon tetszik az előadótól.

Mellettük még Zhavia Ward legújabb zenéje lepett meg, ami a Big Girl$ Don’t Cry és mindenképpen szerettem volna megemlíteni a tiktok sztárból énekesnővé vált Bella Poarch-t és a Build a Bitch dalát. Szeretem nézni a videóit és amikor megtudtam, hogy zenéje is lesz/van nagyon meglepődtem. A hangja sem rossz egyébként, kíváncsi vagyok mi vár még rá. Feltörekvő előadót is találtam, mostanában egyre többre bukkanok, ő most Jessie Murph és a Look Who’s Cryin’ Now dala, ami szerintem mocsokjó lett, oda vagyok a csaj hangjáért.

A bulisabbak most nem igazán fogtak meg, májusban ugyanis csak ketten vannak, Helion & Joe Killington és a Got You, ami nagyon megtetszett, valamint Blasterjaxx & Mariana BO-tól a Dreams.

Végül pedig olyan előadókat hoztam, akik különböző országokból származnak, kezdve Alina Eremia énekesnővel és az Arde dalával, aki romániai. A zenét a lassúsága ellenére nagyon sokszor hallgattam, vele egyébként már egy korábbi bejegyzésemben is találkozhattatok, mint kedvenc. A másik ilyen előadó, aki szintén romániai, Irina Rimes volt és a N-avem timp című száma, imádom! Lele Pons a venezuelai és amerikai származású énekesnő is azon előadók közé tartozik, akit nagyon szeretek. Az Al Lau száma pedig egy kissé chilles, de mégis fülbemászó muzsika lett. Még egy női előadót hoztam nektek, aki JO művésznévre hallgat és a Dorul számával fogott meg nagyon. Végül pedig Alvaro Soler-t kell megemlítenem, akinek a zenéjéért most nagyon megvagyok halva. Igazi kis táncolós, latinos darab lett a Si Te Vas.

A MÁJUSI MAGYAR ZENELISTÁM

A magyarok közül négy előadót mentettem el, mint kedvencek és hallgattam őket, az egyik az SOFI és a Játék című dala, az orosz akcentusú csajszi hangját imádom. A következő kettő, akit megemlítek nem biztos, hogy nektek szimpatikus lesz, ugyanis ESSEMM és Lazy, mint a két rapper lett elmentve. Lazy végre hozta azt a zenei ágat, amit amúgy nagyon bírok, erős és Lazy. ESSEMM-en meg szerintem meg sem lepődtök, sokszor megfordul a kedvenceim közt, mert szerintem az egyik legjobb előadó Magyarországon. Végül pedig Horváth Tamás legújabb dalát említeném, mint kedvenc, mert az új száma is nagyon menő lett. Szeretem ezt a stílusát is.

Nektek mi volt a májusi kedvencetek? Bármelyik “kategóriában” várom a válaszotokat.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

18 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bernadette

Arash… te jó ég, régebben mennyire szerettem! Jó, hogy eszembe juttattad, köszi! 🙂

Bernadette

Már meghallgattam, nem okozott csalódást! <3

Brianna

Hihetetlen, hogy mennyire különbözünk mindegyik kategóriában! 😀 Mégis annyira összeszedett nálad ez a bejegyzéstípus, hogy mindig szívesen olvasom, és bele-belekukkantok egy-egy dalba. Nem fogom hallgatni, de jó tájékozódni, hogy mik vannak. 🙂
Mondjuk a Csészefolt blog bejegyzése nekem is tetszett, az most egyezés. 🙂

Jakó Judit

Bella Poarch-t és a Build a Bitch dalát nagyon szeretem. Alvaro Soler is nagy kedvencem volt.

Köszönöm szépen az említést.
Adri- ReAd-blog

Eszter

A sorozatot ugye már láttam, elég régóta nagy rajongója vagyok, úgyhogy erről nem írok külön, mert a blogomon szerintem már írtam róla. Alvaro Solert szeretem, ez a dala is egész jó lett , Arash meg nekem nagyon retro, nem is gondoltam hogy még aktív. Köszi a posztot.

Szia! Nagyon jó posztot hoztál megint össze. Nekem Aras régi kedvencem volt, és örülök, hogy egy új zenével jött ki. Alvaro Sorelről meg valahogy Juanes jutott eszembe. A stílusa, meg az egész zene hangzása olyan számomra. De még így is tetszik.

Klaudi

Alvaro Soler egy egy számait szeretem a mai napig hallgatni. 😊 Szóval valahogy nem lepet meg, hogy neked is kedvenc. 😀 A blogosokra belefogok majd kukkantani később, mivel érdekelnek az ilyen fajta “ajánlók” is. 🙂 A zenékbe is bele-bele szoktam hallgatni, de őszintén nem lesznek kedvenceim. XD Van ami igen, de az nagyon ritka nálam. :’) Nos, a sorozatokból én is kicsit kifogyóban vagyok, de lassan hozom is szépen sorban az ajánlókat, mert azokkal most perpill le is vagyok maradva rendesen.🙈 Egyébként, sokszor én is elgondolkozom egy ilyen havi bejegyzésen, de hogy őszinte legyek vezetni se tudnám rendesen. 😅 Mert sokszor azt se tudom milyen nap van, összefolynak a napok. Inkább maradok a megszokott évvégi összeírásnál, ami már egy kicsit megszokott rutin nálam. 🙂 Bár úgy tűnhet, hogy ugyanazt írom mint tavaly, de igazából nem, mert mindig összeszedem kb-re mi történt velem. 😀 De ez a havi bejegyzés nálam bele se férne nagyon, akkor sem ha több kategóriát is tudnék írni. Szóval, minden elismerésem, hogy ez neked megy és nem hagysz ki egyet sem. 😀

Anne D.

A megemlített blogokba így gyorsan bekukkantottam és majd később alaposabb olvasásra is vissza fogok térni.
A sorozatot én is néztem és szerintem is nagyon jó lett, bár nekem valamiért kevésbé tetszett, mint az első évad. Viszont azért örülök, hogy belátást nyerhettünk a múltba és Marcus történetszála is tetszett. 😀
A zenékbe is belehallgattam és most valamennyire csak a bulisabb zenék, a N-avem timp és az ESSEMM szám fogott meg (nem a Lazy, mert arra azt írja ki, hogy privát videó).