Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 09. 23.     Ninaa    ajánló, kpop, zene     0 komment

Az első negyedévet szépen összeszedtem nektek, majd kellett volna érkeznem mondjuk június-július tájékán a következőkkel, de elmaradt. Röstellem, hogy ennyire elhanyagoltam, pedig nagyon szerettem anno’ ezeket össze írni, csak mostanában egyre kevesebb időm van.

Igyekszem visszatérni a régi kerékvágásba és még ebben a hónapban lesz egy augusztusi kedvencek lista. Szeretném visszahozni az egy havi adagot. Ha nem sikerül, akkor valószínűleg decemberben fogunk találkozni, de ez a jövő zenéje még.

Az áprilisi kedvencek listám:

Ebben a hónapban nem volt túl sok olyan zene, amit szerettem volna. Jay Parkkal kezdünk, aki nálam alap és mostanában egyre több dalt ad ki. Aki még említésre méltó az Jessi és a Zoom című száma, valamint egy 2ne1 és BIGBANG History of Kpop egyveleg. Ezeket mind-mind hallgassátok meg, de természetesen a kevéske, 14 kedvenc közül is válogathattok, mert vannak köztük kiemelkedően jók.

A májusi hónap kedvencei:

Elkezdődött a jó idő és egyre több bulisabb zenét adtak ki a koreai zeneiparban is. Kezdve a LE SSERAFIM nevű új csajbandával, akiknek a karrierjük már botrányosan kezdődött. Ettől függetlenül eléggé szeretnivalóak és a daluk is az. Májusban jött ki az iKON legújabb albuma, ami számomra azonnal szerelem volt első hallásra. Miért nem írtam róla? Ostorozom most magam emiatt. Meg ott volt B.I és a ONEUS, na meg a GOT7. Egyszerűen ebből a listából 18/18 abszolút love. Mindenképp hallgassátok meg őket, egy-egy szám tényleg fantasztikus.

Itt a júniusi:

Elérkezett a június, amikor is a Queendom 2 csajbandái kiadták új dalaikat is, ezek azonnal mentésre kerültek (Hyolyn, LOONA, Kep1er), de ott volt Ailee gyönyörű száma is, amivel kezdődik a lista. A KARD is visszatért végre és egy igazán hangulatos, latinos, nyárias dallamú zenével rukkoltak elő. Szintén szerelem ez a lejátszási lista, bár ismét kevésnek tűnik ahhoz képest, amiket általában hallgatni szoktam. Fiatal előadók is találhatóak itt pl. a PIXY, aki jelenleg az egyik kedvenc rookie bandám. A CLASS:y, bugAboo vagy a Lapillus, de a SECRET NUMBER is valamilyen szinten mondható még újoncnak. Tökéletes kis lista lett ez is.

Ne feledkezzünk el a júliusiról sem:

Júliusban egyértelműen az ATEEZ vitte a pálmát nálam, de az MCND is harcolt az elsődleges kedvenc címért. Na meg ott van még egy Jay Park zene is, amit szintén nagyon-nagyon szeretek. Rengeteg újonc van itt is, pl a TO1, az ALAMAT vagy akár a BLITZERS is mondható annak. Én nem vagyok egy nagy BTS fan, de azért szeretem őket és, ami jó, azt el is kell ismerni. j-hope valami rohadt jó zenét dobott össze az már biztos. Nem is kérdés, hogy a kedvenceim közt van a helye. Na meg a Purple Kisst is érdemes figyelgetni, mert a Nerdy nagyon király zene lett, kissé halloweenre hajaz, pedig még júliusban elég messze volt. Valamint még a YOON és MINO közösét kell megemlíteni és meghallgatni, ami a BIGBANG dalának a feldolgozása. Egyszerűen tökéletes páros!

Meséljetek, találtatok esetleg egy-két hallgatható zenét a kedvenceim közt? 

Köszi, ha belekukkantottál, köszi, hogyha elolvastad.

Puszi,
Ninaa

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments