Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 05. 27.     Ninaa    KINGDOM, kpop     0 komment

Lezajlott a KINGDOM harmadik fordulójának második fele, amiben a csapatok bármit előadhattak, bárkivel, hiszen nem volt megkötés (NO LIMIT). Korábban már részleteztem, hogy ez miről is szól pontosan, így ezt most kihagynám. Szóval itt vagyok a kilencedik epizóddal és olvashatjátok is a véleményemet róla.

iKON

Az iKON egy igazi kis YG family egyveleget dobott össze az előadásuk elején, azt sajnáltam, hogy pl a 2ne1 vagy az AKMU kimaradt. Viszont, amikor meghallottam a BIGBANG dalát… belesajdult a szívem, alig várom a comebackjüket, ha egyszer lesz.

Visszatérve az iKON előadására, nincsenek rá szavak. A BLACKPINK Pretty Savage dalát alakították át a saját stílusukra és a CLASSY SAVAGE nevet kapta. A srácok egy szobában kezdték, nézték YG előadóit, majd egy dzsungelben találták magukat, ami brutál jól nézett ki. A koreo egyszerű volt, de “iKON-os”, majd amikor megjelent a BLACKPINK Lisája elkezdtem örjöngeni. IMÁDTAM! IMÁDOM! Lisa csak pár sort rappert el, de az is fenomenális volt. A srácok még iKON zászlókkal is vonultak a végén.. szóval ebben tényleg minden benne volt és mindent imádtam! Egy hibája volt: Lisa és az iKON nem álltak egymás mellett és nem tolták együtt a SAVAGE-t.

Stray Kids

Szintén egy BLACKPINK számmal érkeztek, összekovácsolták a Ddu-Ddu-Ddu zenét a saját God’s Menu “dududu” részével és woooow. Nem gondoltam volna, hogy ez jól fog elsülni, de basszus… ez elképesztően ütős volt. Az elejétől a végéig imádtam. A Deadpool jelent, az, ahogy a fanok által kreált (ugye jól tudom?) hashtaget bedobták a végén “Stray Kids everywhere all around the world” és a “Stray Kids world domination”, nagyon király volt a srácoktól. Egyszerűen lehetetlen őket felülmúlni. Ezt a fordulót is nagyon jól összehozták.

Egyébként a két banda előadásában rengeteg hasonlóság volt és ez nagyon fura, de fantasztikusak volt mindkét csapat.

BTOB

Annyira tetszett a koncepció, ahogy megelevenítettek egy színházi előadást. Viszont belőlem nem hozott úgy ki semmilyen más reakciót. Élveztem a zenét, a műsort, de úgy éreztem, mintha kicsit unatkoznék. A BTOB volt az a banda, akik folyamatosan megleptek eddig, az ének, a koreo úgy minden egyben volt. Ez is ilyen volt, mert imádtam hallgatni őket, a díszlet is egyben volt és a történet is nagyon tetszett, de valamiért laposnak éreztem. Ne kövezzetek meg pls ^^”

ATEEZ

A srácok az ANSWER dalukat alakították át a NO LIMIT keretein belül és hozták is a megszokott formájukat. Erőteljes volt, energikus, a tánc szokás szerint elképesztő és bár az ANSWER szerintem úgy tökéletes, ahogy az eredeti is szól, de ez sem volt egy rossz megoldás. Amikor pedig bejött a négy operaénekes nagyon meglepődtem. Erre nem számítottam és az elején még tetszett is, majd amikor ütemesebbre válltott, akkor nem annyira jött már be. Jobb lett volna, ha az ütemesebb résznél visszatérnek a srácok és ők énekelnek. Viszont hasonlóan éreztem magam, mint a BTOB esetében. Kissé unatkoztam.

SF9

A srácok Taemin-nak a Move című dalát adták elő, imádom azt a zenét, minden pillanatával együtt, szóval nagyon kíváncsi voltam, hogy mit fognak kihozni belőle. A kedvenc dalaim átalakítását ritkán tudom jól értékelni ^^” Na meg Taemin mozgása… OMG ♥ Visszatérve a srácok előadására, mert ők aztán megcsinálták. Hoztak egy ugyanannyira szexi és érzéki (talán még egy kicsit több döggel), mint az eredeti dalban is láthatunk, megspékelték még a croptoppal (ami egyébként annyira nem jött be), az esővel, a futószalaggal, a csajokkal… ez egy baromi jó előadás volt. Az SF9 most megmutatta, hogy valóban.. itt a helyük és nyerni akarnak!

THE BOYZ

A fiatal tehetségek az EXO bandától a Monster című számot dolgozták át és nem csalódtam bennük. Szokásukhoz híven nagyon király koreojuk volt, emellett a hangi adottságaik is brutál erősek. A rap részek mindig is a kedvenceim lesznek. Aztán ott volt a kígyó, ami baromira meglepett, de valamiért itt is azt éreztem, hogy elfogytak, hogy élvezi az ember az egészet, de mégis hiányol valamit. Nemtudom mi van most velem, vagy mi volt a srácokkal, lehet elfáradtak? Remélem, hogy a következő fordulóban, ami egyben az utolsó és a legújabb dalaikat adják majd elő, visszakapjuk őket és egy baromi jó előadással zárja mindenki a showt.

Az én rangsorom a következő lett:

1. iKON
2. Stray Kids
3. SF9
4. BTOB
5. THE BOYZ
6. ATEEZ

A KINGDOM rangsora:

1. SF9
2. Stray Kids
3. BTOB
4. THE BOYZ
5. iKON
6. ATEEZ

A következő rész a finálé és saját, új dalokat hoznak a csapatok. Már alig várom és azt is, hogy vége legyen, mert ez egy igazi kis hullámvasút volt a fiúk számára és igazából nekem is. Rossz volt látni, hogy azok, akik utolsók voltak vagy nem kaptak pontot vagy egy picit is rontottak menynire szomorúvá váltak. Remélem mindezek után csak élvezni fogják a csillogást és jó emlékként fognak a KINGDOM-ra gondolni.

Jövőhéten találkozunk és lezárul a KINGDOM blogposzt sorozatom (de már meg van a következő kpoppal kapcsolatos).

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments