Bejegyzések TOPTEN Review Rólam Kapcsolat
2020. 08. 23.     Ninaa     személyes     0 komment

Hogy mik a kedvenc tv műsoraim? Igen, vannak, ahogy mindenki másnak is, még akkor is, ha mostanában sokan hangoztatják, hogy felesleg a tv vagy épp “nekem nincs tv-m/nem kapcsolom be”. Olyanokat is szoktam olvasni a facebook komment szekcióiban, hogy nincs értelme nézni a sok reklám és a hülye műsorok miatt.

Miért nézzenek az emberek sok reklámot egy kevés filmmel/sorozattal?

Teljes mértékben igazat ezzel kapcsolatban. A hírekről pedig ne is beszéljünk. Csak az elkeserítő, lehangoló és félelemkeltő üzeneteket hallhatjuk. Nagy ritkán vannak benne pozitív dolgok is, de a 95%-a a rossz tényekre összpontosít. Nem hiszem el, hogy fele-fele arányba ne tudnák elosztani a napi eseményeket. Mindegy. Erről tudnék még írni, mert számomra bosszantó ez az egész, de… nem ezt akarom mai témának.

Szóval: hogy mik a kedvenc tv műsoraim?

Először is kezdjük a nemrégiben új évaddal útnak induló Konyhafőnökkel. Az Rtl klub műsorfelhozataláról ez a kedvencem már a kezdetek óta. Szerintem hatalmas forma Zé és a séfek (Ákos és Jenő) is tudnak alakítani, ami miatt egyszerűen élvezhetővé válik a show. A versenyzők közt mindig akad olyan, akinek drukkolok, hogy nyerje meg, szeretem nézni az újragondolt ételeiket és jókat nevetek azon, amiket épp elrontanak. Természetesen én még főzés terén a béka feneke alatt állok és nem innen fogom megtanulni a fortélyait, de szuper ötletekkel lehet néha gazdagodni, ha valaki figyelemmel kíséri a részeket.

A következő műsor a TLC csatornán szokott menni: bármelyik, amely menyasszonyi ruhákkal foglalkozik. Sajnos már nem szoktam nézni, de amikor volt ilyen csatornám, akkor sok műsorát néztem a menyasszonyi ruháson kívül is. Nagyon szeretem nézni, ahogy kiválasztják a megfelelő ruhát vagy épp a “Valami új vagy valami régi” (vagy valami hasonló című) -ben, amikor átalakítják azt. Volt még pár műsor, amit szerettem ezen a csatornán, viszont már

Most pedig térjünk át a National Geographicra, ami szerintem a kedvenc tv csatornáim közé tartozik. Itt mindenfélét szoktam nézni, ami állatokkal kapcsolatos vagy épp olyat, ami a természettel. Szeretem azokat is, amik a “Hogyan készült?” kérdésre adnak választ. A “Pedig jó ötletnek tűnt” is egy baromi jó műsor. Továbbá a droggal/drogcsempészettel kapcsolatos sorozatokat is örömmel nézem meg vagy akár a börtöntöltelékek dokujait.  Címeket sajnos nem tudok írni, ne haragudjatok. Ezek még a mai napig mennek, szóval ha valakit érdekel nézzen utána. Van még jó pár műsor, amit szívesen nézek, de ezek a legnagyobb kedvenceim.

anime, dvd, and funny kép
(képforrás: weheartit.com)

Régebben pedig mesékkel és animékkel tömtem az agyacskámat, amiről a közeljövőben egy posztot is tervezek írni.

Ti mit szoktatok nézni a tv-ben? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra.

Puszi,
Ninaa


Kommentszekció


Moderátori jóváhagyás szükséges a komment megjelenéséhez!