Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 08. 23.     Ninaa    személyes     16 komment

Hogy mik a kedvenc tv műsoraim? Igen, vannak, ahogy mindenki másnak is, még akkor is, ha mostanában sokan hangoztatják, hogy felesleg a tv vagy épp “nekem nincs tv-m/nem kapcsolom be”. Olyanokat is szoktam olvasni a facebook komment szekcióiban, hogy nincs értelme nézni a sok reklám és a hülye műsorok miatt.

Miért nézzenek az emberek sok reklámot egy kevés filmmel/sorozattal?

Teljes mértékben igazat kell adjak ennek a kérdésnek. A hírekről pedig ne is beszéljünk. Csak az elkeserítő, lehangoló és félelemkeltő üzeneteket hallhatjuk. Nagy ritkán vannak benne pozitív dolgok is, de a 95%-a a rossz tényekre összpontosít. Nem hiszem el, hogy fele-fele arányba ne tudnák elosztani a napi eseményeket. Mindegy. Erről tudnék még írni, mert számomra bosszantó ez az egész, de… nem ezt akarom mai témának.

Szóval: hogy mik a kedvenc tv műsoraim?

Először is kezdjük a nemrégiben új évaddal útnak induló Konyhafőnökkel. Az Rtl klub műsorfelhozataláról ez a kedvencem már a kezdetek óta. Szerintem hatalmas forma Zé és a séfek (Ákos és Jenő) is tudnak alakítani, ami miatt egyszerűen élvezhetővé válik a show. A versenyzők közt mindig akad olyan, akinek drukkolok, hogy nyerje meg, szeretem nézni az újragondolt ételeiket és jókat nevetek azon, amiket épp elrontanak. Természetesen én még főzés terén a béka feneke alatt állok és nem innen fogom megtanulni a fortélyait, de szuper ötletekkel lehet néha gazdagodni, ha valaki figyelemmel kíséri a részeket.

A következő műsor a TLC csatornán szokott menni: bármelyik, amely menyasszonyi ruhákkal foglalkozik. Sajnos már nem szoktam nézni, de amikor volt ilyen csatornám, akkor sok műsorát néztem a menyasszonyi ruháson kívül is. Nagyon szeretem nézni, ahogy kiválasztják a megfelelő ruhát vagy épp a “Valami új vagy valami régi” (vagy valami hasonló címűben), amikor átalakítják azt. Volt még pár műsor, amit szerettem ezen a csatornán, viszont már nem emlékszem a címükre. ^^”

Most pedig térjünk át a National Geographicra, ami szerintem a kedvenc tv csatornáim közé tartozik. Itt mindenfélét szoktam nézni, ami állatokkal kapcsolatos vagy épp olyat, ami a természettel. Szeretem azokat is, amik a “Hogyan készült?” kérdésre adnak választ. A “Pedig jó ötletnek tűnt” is egy baromi jó műsor. Továbbá a droggal/drogcsempészettel kapcsolatos sorozatokat is örömmel nézem meg vagy akár a börtöntöltelékek dokujait.  Címeket sajnos nem tudok írni, ne haragudjatok. Ezek még a mai napig mennek, szóval ha valakit érdekel nézzen utána. Van még jó pár műsor, amit szívesen nézek, de ezek a legnagyobb kedvenceim.

anime, dvd, and funny kép
(képforrás: weheartit.com)

Régebben pedig mesékkel és animékkel tömtem az agyacskámat, amiről a közeljövőben egy posztot is tervezek írni.

Ti mit szoktatok nézni a tv-ben? Nagyon kíváncsi vagyok a válaszaitokra.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

16 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Nagyon jó ez a poszt is, és szerintem nagyon sokba hasonlítunk ilyen téren. Én is imádom a Konyhafőnököt, bár a mostani évadba van pár olyan versenyző aki felbasz..
A TLC-t én is sokat követem. ( főleg most hogy itthon vagyok), de nekem az Élet 250 kiló fölött, a 3hónap jegyeség és a Feleségtársak a kedvencem. ( az a 4nő azért a ronda pasiért miket nem tesz meg) 😀 .
A NatGeon régebben néztem ezeket én is. A Bekasztlizva külföldön volt a nagy kedvenc. :).

Amy

Én azon táborba tartozom, akiknek nincs tévéjük, és boldogok nélküle, de hallottam ezekről a műsorokról. Nekem valahogy a Konyhafőnök nem jött be, bár lehet nem kellene egy Pokol konyháját várnom tőle 😀 azt viszont nagyon szeretem.
A TLC nálunk is nagy kedvenc, bár mostanában nem tudom, mi megy ott. Anyu szereti az Élet 250 kiló felett c. műsort, mert motiválja?! Hogy értette, nem tudom XD
Amit írtál Andi, azt csak azért ismerem, mert elkezdtem írni egyet a fordított mintájára, férjtársak jelenségnek hívom XD. De amúgy tényleg, rossz, hogy mindig a pasik vezetnek, a nőkeg sehol ┐(´ー`)┌

Bernadette

Na, igen, én vagyok az, akinek már vagy 7 éve nincs TV-je. 😉 Ha filmet szeretnék nézni, akkor azt a neten teszem. Híreket is ott olvasok.

Wikka

Semmit. Évek óta nem nézek tévét 🙂

Klaudi

Ez egy nagyon jó poszt lett, már annak aki ugyebár néz is egyáltalán TV-t otthon. ^^” Én úgy gondolom, hogy leginkább maximum a idősekre jellemző, vagyis a szüleink generációja még talán néznek tv-t. Amit fent is említettél, hogy rengeteg a reklám és alig ha az ember ki tud egyáltalán kapcsolódni a rengeteg reklámok miatt. -.- A hírekről már ne is beszéljünk. 😀 Sok bennünk a hasonlóság. ^^ Néztem a TLC csatornát, ezekből is a Tortakirályt, az esküvőruha választást is, valamint ebből is régiből új? Stb…Valamint néztem még a 250 kiló felett, bár őszintén nem sokáig, mert egy idő után számomra eléggé khm… 😀 A konyhafőnököt néztem egy ideig, de őszintén szólva… Sokszor felbaszott egy-egy ott lévő ember vagy pedig igazságtalannak véltem a zsűrik döntését és hogy valaki másnak kellett volna megnyernie, mint annak. Ja, meg a pokolkonyháját is imádtam nézni. 😀 Jó ötletnek tűnt is nagyon jó műsor volt, hogyan csinálják, hogyan készült is nagyon imádtam. 😀

Őszintén szólva egy csomó jó dolgot feltudnék sorolni aminek tényleg volt értelme nézni, de ma már..Hát igen. :/ Nagyon ritkán kapcsoljuk be a TV-t, inkább letöltjük és rátesszük a TV-re. 😀

Uh… na, szerintem ilyen hosszú kommentet már rég kaptál. 😀

Klaudi

Puszillak <3

Jakó Judit

Én sem nézek tv-t. Többek között azok az érvek szerepelnek a listámon, amit már te is felsorakoztattál. A konyhafőnököt en is szeretem, és sorozatbaráton általában visszanézem. 🙂

Eszter

Én is hasonlóakat nézek, természetesen a Konyhafőnök nem maradhat el, a többi megosztott műsorokat is szeretem, bár nem mindig sikerül őket megnéznem. 🙂

Anne D.

Én sem nézek már évek óta tévét (főleg amióta már csak a szüleim szobájában van), de régebben én is szokat néztem a TLC csatornát és a Discovery Channel, National Geographic, Animal Planet stb. csatornákat is. Tehát igazából gyerekként a Disney Channel, Jetix, Cartoon Network csatornákon lógtam, aztán a vége felé, amikor már nagyobb lettem, akkor váltottam át a TLC-re és a társaira.

(Egyébként a TLC-s bekezdés utolsó mondatának a vége csak szerintem lett levágva? :D)