Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 02. 09.     Ninaa    személyes     6 komment

Igen, egy újabb sorozattal érkezem, ami szintén a személyesebb vonalat ragadja meg és ez is egy havi összegző féle bejegyzésforma lesz, januári kedvencek címmel. Hogy miről is fog szólni? Arról, ami én vagyok, amit én szerettem az aktuális hónapban. Remélem érdekesnek fogjátok találni.

Először is kezdjük azzal, ami talán mindenki számára hasznos lehet..

A januári hónapban a kedvenc blogposztom…

Layla és az ő “Miért jó blogot írni (még 2020-ban is?)” című bejegyzése. Igen, tavalyi poszt, de annyira jó érzéssel töltött el az olvasása és teljes mértékben egyet is tudtam érteni az érveivel. Aztán elgondolkoztam, hogy nekem mi a fenéért nincs erről még posztom. Bár, mint említettem, egyetértek vele és valószínűleg újat nem tudnék írni. Az íráskészség javulása nálam is előjött, bár a beszélőkém még mindig a béka feneke alatt van ^^” Az emlékek visszapörgetése, az, hogy hogyan jutottam el oda-ahova (egyelőre még állok egyhelyben, de emlékek azok vannak). Az, hogy valahol megoszthatom a kedvenceimet, az ajánlókat, a személyes tapasztalatokat. Mind-mind jó érzéssel tölt el.

Amit hozzá tennék és egy kicsit elszomorít, hogy mostanában egyre kevesebb személyes bloggerrel találkozunk. Ugyanis a babás-mamás, könyves, szépségápolási, divat és történetes oldalak átvették “felettünk az irányítást”. Ami persze nem baj, de mindenki azt a bloggert keresi, akivel azonosulni tud és ez így van rendjén. Persze néha szét kell nézni a komfortzónánkon kívül is, de értitek…

Szóval, amikor találkozok egy ilyen gyöngyszemmel azonnal támogatom, elolvasom a bejegyzéseit (feliratkozok az oldalára), csekkolom ahol lehet és próbálok kommentelni is. Tehát ez nem azt jelenti, hogy a fentebb felsorolt témájú bloggerekhez nem nézek be vagy nem támogatom őket, de valljuk be, én nem vagyok könyvmoly, gyerkőcöm sincs, továbbá a divat és a smink sem teljesen az én világom.. Tehát maradtak nekem a maradékok.

Hogyha ismertek személyes/mindenes kategóriájú bloggereket, akkor ide velük! Ne tartsátok magatokban.

A januári kedvencek közt a sorozatok…

A múlt hónapban a Fate: The Winx Saga és a Chilling Adventures of Sabrina voltak terítéken. A Winx-ről korábban már olvashattatok, a CAOS-ról a későbbiek folyamán szeretnék írni egy véleményt/ajánlót, majd ami sikeredik. Mindkettő egy természetfeletti sorozat és annyit elárulok azért, hogy mind a kettőért odaáig voltam. Sajnos a CAOS-nak vége, de a Winx még talán kaphat egy második és akár egy harmadik évadot is. Továbbá az Odaát és a Született Feleségek megy folyamatosan, előbbi éjszakai szórakozásként, utóbbi pedig amikor épp kedvem van hallgatni valamit, akkor elindítom a kövi részét.

A januári kedvencek közt a filmek…

Na ez az, amivel nem büszkélkedhetek, mert nem sok filmet néztem meg a hónapban. Egyet tudok kiemelni, ami a Boszorkányok című alkotás volt Anne Hathaway főszereplésével. Szintén egy fantasztikus kategóriába sorolható cucc, ami egyébként a maga módján nagyon is jó volt. Nem láttam az eredetit, de ez a reboot vagy átdolgozás vagy nem is tudom minek nevezzem felüdülés volt. Szórakoztatott, tetszettek benne a boszik, a gyerkőcök is jól alakítottak még kisegérként is. Ami nekem furcsa volt az a nagyi, ugyanis legutóbb én a Mami című horrorban láttam a színésznőt és folyton az a film járt az eszembe, akármikor megláttam őt. Egyéként simán ajánlom mindenkinek a Boszorkányokat egy remek délutáni kikapcsolódásként.

A januári kedvencek közt a zenék…

Ez pedig az a rész, amiről bővebben egy külön posztban szeretnék írni. Ugyanis rengeteg újonc és visszatérő énekes/énekesnő/banda/idol van, aki a januári hónapban meglepett és a youtube-n a kedvenceim közt landolt. Szóval erre még várnotok kell pár napot, hogy összeszedjem a gondolataimat és elhozzam nektek azokat, akiket imádtam.

Nektek mi volt a januári kedvencetek? Bármelyik “kategóriában”.
Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

6 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nagyon jó lett ez a bejegyzés! *-* Tök jó lett ez a új menüpont vagy minek nevezhetném el? Talán új témának. ^^ Megpróbálok reagálni sorba amiket össze írtál, mert szerintem annak csak úgy van értelme, már magának a kommentnek. 😀 Szóóóvvvvaaaal….

Miért jó blogolni 2020ban is?: Őszintén szólva, teljesen egyetértek a leírtakkal amiket összeszedtél. Ma már tényleg és valóban nagyon kevés a személyes blog, mint a miénk, bár igaz hogy az enyém vegyes kategóriájú, valamint több témával is foglalkozom. ^^” De ez szerintem nem baj és szerintem simán belefér a személyesblog kategóriába. 🙂 De úgy igazán személyes blogokból tényleg nagyoon kevés van, amit én is sajnálok. 🙁 Leginkább, mintha a baba-mama, sminkes, divat-ruházat és még ki tudja mi és micsoda van előtérben. Persze, nem azt mondom én sem, hogy ne legyenek bloggerek ilyen témában is, mert azzal is teljesen egyetértek veled, hogy szívesen olvasom a posztjait, kommentet hagyok ha tudok, persze.. Nekem sincs gyerekem, nem sminkelek és kifejezetten sem vagyok oda a divatért,de persze megeshet hogy majd egy egy terméket majd talán befogok mutatni, de túlnyomni nem hiszem hogy fogom. ^^’

Sorozatok: Amiket említettél fentebb azokat nem láttam még, de régen a Született feleségeket néztem és nagyon szerettem. ^^ Majd valamikor szeretném megint megnézni. 😀 És persze új sorozatokat is tervezek megnézni, mint amiről most is írtál, bejegyzés is van róla. 🙂 Mostanában inkább a sorozatokat hanyagoltam. ^^”

Filmek: Tavaly sok filmet megnéztem mondhatni, de idén még csak egyet, de ezt is igyekszem pótolni. 😀

Zene: Húh… Azt hiszem jobb ha nem sorolom fel neked a kedvenceimet mert esküszöm lesnél :’D

Nagyon tetszett ez a személyes bejegyzés. ^^ Gondolkozom én is egy ilyenen, szerinted? Vagy inkább nem lopom el a ötleted. ^^

Csak így tovább drága! :*

Puszi
Klaudi

Móni

Tetszenek a kedvences bejegyzéseid, G – portálon nincs annyi a személyes témával foglalkozó blogger, inkább átköltöznek egy másik platformra. Ez folyamatos a könyvajánlgatás…Aki babás-mamást vezet, az vezessen. Ha szépülni kell, akkor szépüljenek a vírus alatt, állnak a sminktermékek a drogériák polcain. Lesz miről írni majd 2020-ban, maradjon a személyes blog, de a többi se vészen kárba.

Zene: Selena nálam nagyon befutott. :’)

Sorozatok: A Winx Saga-t még nem láttam, de nagyon szimpatikus.

Jó blogolást!

Móni

Még nem mondtam róla le teljesen, We Heart-on kezdtem el posztolni, már ott leszek fent.

Üdv. :’)