Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2022. 09. 20.     Ninaa    interjú     3 komment

Az interjú posztsorozatom harmadik részével érkeztem, amiben olyan rejtett tehetséggel, szimpatikus bloggerekkel, írókkal, nagyszerű művészekkel találkozhattok majd, akit még talán nem ismertek, de szerintem ideje, hogy ez változzon.

Első körben egy bloggert kértem fel alanyomként, másodszor egy feltörekvő művészt szemeltem ki. Most pedig egy instagramon tevékenykedő, de bloggerként is jelen lévő lánnyal ismerkedhettek meg, aki nem más, mint Vivi a viiviiblogja.blogspot.com és a Vivi blogja instagram oldal szerkesztője.

Fogadjátok szeretettel az interjú sorozatom következő részét és ismerjétek meg Vivi csodás személyiségét.

Először is, kérlek mesélj magadról. Mutatkozz be nekünk pár mondatban.

Először is köszönöm szépen, hogy felkértél az interjúra, nagyon kedves Tőled. 25 éves vagyok, Miskolcon születtem, Tokaj-hegyalján, Mádon nőttem fel. Sokoldalúnak mondanám magam, több minden érdekel, de leginkább a művészeti dolgok. Nagyon szeretem az állatokat, van egy kutyusunk és két cicánk. Imádom a természetet és az utazást. A Tokaji Kereskedelmi és Idegenforgalmi Középiskolában érettségiztem, aztán Miskolcon tanultam két szakmát is. Az egyiket nappali tagozaton végeztem el, ez lenne az Irodai titkár a másikat pedig esti tagozaton, ez pedig a Kisgyermeknevelő. Jelenleg kint dolgozom Ausztriában.

https://www.instagram.com/p/Cc5kWR8IJq-/

Mi az, amit szabadidődben a legjobban szeretsz csinálni?

Nagyon szeretek edzeni, hetente legalább 3-szor szoktam jógázni és/vagy aerobicozni. Emellett szeretek olvasni, kirándulni. Illetve nagyon érdeklődöm a zene iránt is.

Mi cicapajtik vagyunk.. meg kutyipajtik is. Mesélj milyen háziállataid vannak és röviden bemutatnád őket?

Imádom az állatokat. A kutyusom Maci, egy 7 éves tacskó keverék, de olyan, mint egy szeretetgombóc, folyamatosan mellettem van, odajön, vigyáz rám és állandóan simogatni kell őt. Ha esetleg abbahagyom a simogatást, akkor az orrával azonnal elkezdi bökdösni a kezemet, hogy folytassam. Sanyi cicánk 4. éve van velünk, ő is nagyon szeretetreméltó. Nemrégiben befogadtunk a keresztszüleimtől egy 11 éves cicát, Pihét. Eddig panelban élt, de amióta nálunk van, azóta nagyon szeret kint lenni az udvaron. Nehezen szokták meg egymást, de remélem, hogy nagy spanok lesznek.

Ki a leginspirálóbb személy számodra? Miért?

Az anyukámat mondanám, hiszen számomra Ő a világ közepe, bármit elmondhatok neki, mindig segít, mellettem áll és bátorít.

Az anyukák a legjobbak. ♥
Beszélgessünk az instagram profilodról is. Hogyan, mikor indult, milyen céllal kezdtél bele?

Ha jól emlékszem, akkor 2013-ban regisztráltam fel, akkoriban nem volt semmilyen célom vele, igazából csak a képeket nézegettem, nem nagyon használtam az alkalmazást. Aztán ahogyan teltek az évek, kezdtem megtanulni/meglátni, hogyan is működik ez az egész. Ezután bekerültem egy olyan közösségbe, ahol láttam, hogy néhány embernek vannak együttműködései és az idő elteltével ezeket a dolgokat nekem is sikerült elérnem.

Jelenleg több, mint 10.000 követővel rendelkezel. Ez egy elég szép szám. Mi a titkod?

Köszönöm. Néha még nekem is elég nehéz elhinnem. Egy olyan közösségbe kerültem bele, ahol támogatjuk egymást, így könnyebb volt úgymond összegyűjteni.

Egyébként szuper együttműködéseid is vannak. Melyik volt a kedvenced és miért?

Köszönöm. Ezek tényleg szuper lehetőségek számomra és nagyon hálás vagyok mindegyikért. Több kedvencem is van, egyet nem tudok kiemelni. Pl.: Nagyon szerettem, amikor a Tchibo-val működtem együtt a Trnd által, szeretem a kávét, így nagyon örültem ennek a lehetőségnek. Emellett nagyon tetszenek a legutóbbi együttműködések: Goisocks, cuki, puha, színes és vidám zoknikat kaptam, amelyek bambuszból készülnek, így környezettudatos, ami fontos számomra. Infraaqa: a tavalyi hízásom után lettek striacsíkjaim és a termék által ezek a csíkok csökkentek. Lovenir: egy cuki bögrét kaptam tőlük, amin a kiskutyám és az egyik cicánk is rajta van, aki már nincs közöttünk, így az ő emlékét is őrzőm. Biola: többféle terméket kaptam tőlük, amelyektől szebb lett a bőröm. A kedvencem pedig a zöld tea hidratáló nappali krém lett, hiszen hasonló, mint egy BB krém.

https://www.instagram.com/p/CgH58UNoWyg/

Melyek azok az álommárkák, amelyekkel szívesen dolgoznál együtt?

A Rossmann-nal, DM-mel, Tally Weijl-el nagyon szívesen együttműködnék és gondolkodás nélkül igent mondanék a felkérésükre.

Te melyik platformot szereted a legjobban? Hol vagy még elérhető?

Bármennyire is ment el az Instagram egy másik irányba, még mindig az a kedvenc platformom. Emellett a TikTok-on is elérhető vagyok.

Egyetértek. Egyébként én nagyon szerettem a profi fotós által készített képeidet (is). Milyen volt, hogy érezted magad? Milyen élményekkel gazdagodtál?

Jaj de cuki vagy. Imádtam ezeket a fotózásokat, bár még nem volt sok belőlük, de remélem, hogy a jövőben lesz még rá alkalmam, hiszen nagyon nyitott vagyok rá. Nagyon jól éreztem magamat a fotózásokon, a fotós ismerősöm nagyon kedves, érti a dolgát, nagyon jó pózokba állított be engem, folyamatosan dicsért és bátorított, nagyon türelmes volt és az eredmény mindig hihetetlen volt számomra, hiszen én máshogy látom magamat, mint pl.: Ő. Egy-egy ilyen fotózás nagy önbizalmat tud adni.

https://www.instagram.com/p/CUXjtG5oked/

Fontosnak tartod az arcápolást. Milyen termékeket használsz naponta/hetente?

Igen, nagyon fontos számomra az arcápolás, mert majdhogynem folyamatosan pattanásokkal küzdök. Fontosnak tartom a naptejet/fényvédőt, esténként a hidratálót, szérumot, illetve a habzó lemosót. Nagyon szeretem a Farmasi, Isana, Balea, Biola termékeit. Közel állnak hozzám a gyógynövényből készült kencék.

Én is így vagyok ezzel, nagyon szeretem a gyógynövényből készült termékeket. Na és mi az, ami nem hiányozhat a táskádból egy kiruccanás során?

Telefon, zsebkendő, Carmex, víz, naptej/fényvédő.

Úgy tűnik, nagyon szeretsz utazni is. Melyik volt az eddigi legjobb hely, ahol jártál?

Lengyelország, Krakkó, ami nagyon tetszett. Emellett kétszer voltam Szlovákiában, Kassán, szép kis város. Már itt kint Ausztriában is voltunk 1-2 helyen, ezek a helyek pedig álomszépek, mintha egy mesében lennék. De Magyarországon is több, csodaszép helyen jártam, pl.: Budapest, Debrecen, Tihany. Tokaj-hegyalján, ahol én felnőttem, ott is hegyes-dombos, szőlős helyek vannak, én mindig azt a vidéket fogom otthonomnak tekinteni és számomra mindig az a vidék lesz a legszebb, bármerre is sodor az élet a későbbiekben. Ezek mellett imádom a tavas, nyugis helyeket is, néha szükség van rá, hogy ilyen helyeken kikapcsolódjak.

Ezzel teljesen egyetértek. Melyik az a hely (ország/város), ahová minden vágyad eljutni?

Van ebből a vágyból is több, de leginkább Amerikába szeretnék eljutni, azon belül is New York-ba.

Végül: Mi a terved a jövődet illetően? Hol látod magad öt év múlva?

Huh ezek nagyon jó kérdések, ezelőtt is sokat gondolkodtam már ezeken a dolgokon. Remélhetőleg lesz saját házam egy kis udvarral, állatokkal. Esküvőt, majd 2 gyermeket szeretnék. Tervben van az is, hogy saját kisvállalkozást indítok. Na de ezek a dolgok még a jövő zenéi.

Köszönöm szépen Vivi, hogy elfogadtad erre a kis interjúra a meghívást és válaszoltál a kérdéseimre. Szerintem egy őszinte, csupaszív lányt ismerhettünk meg ismét és egy igazán remek instagram és blog oldallal lettünk gazdagabbak.

Vivi elérhetőségei tehát:
Blog: viiviiblogja.blogspot.com
Instagram: Vivi blogja
Tiktok: @viiveeen

Kövesd őt bátran minden platformon!

Reméljük, hogy tetszett nektek az e havi blogger interjú. Már meg van ki lesz a következő személy, akit szeretnék kikérdezni, szóval hamarosan jelentkezem.

Hogy ki lesz az? Körülbelül egy hónap múlva kiderül.

Kommentben pedig várom a véleményeket a kérdésekkel, válaszokkal, Vivivel kapcsolatban.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

3 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vivi

Köszönöm szépen a lehetőséget! 🥰❤️ Szuper kérdéseket kaptam és nagyon örülök, hogy gondoltál rám! 🥰❤️

Wikka

Hűha, nagyon izgalmas kérdéseket tettél fel Vivinek. Gratulálok! Jól sikerült interjú lett.

Klaudi

Nagyon jó kérdések lettek, csak így tovább! 🙂
Aprópó: Nagyon sok a linkes kép, így hosszú a bejegyzés, szerintem ezt csökkents. ^^