Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 09. 04.     Ninaa    ajánló, film     0 komment

Láttátok már az Anna című filmet? Én a múlt hónapban néztem meg és eszméletlenül tetszett a története és az akciódús jelenetei. Aztán gondoltam írok arról, hogy miről szól az Anna. Itt az ajánlóm.

Ez egy 2019-es alkotás, amit Luc Besson írt és rendezett, a főszereplője pedig a gyönyörű és tehetséges orosz modell és színésznő, Sasha Luss. Ezelőtt pedig a Valerian és az ezer bolygó városában láthattuk őt, mint színésznőt.

Hogy miről szól az Anna?

Ezt a filmet az akció és a thriller kategóriába sorolhatjuk be és közel két órás, de minden percét megéri. Az elején talán kicsit lassan indul be a sztori, miszerint Anna egy orosz nő, aki fiatalon elég rossz társaságba keveredik. Egy alkalommal az erőszakos és bűnöző barátját, akitől nem tudott megszabadulni megölik, majd kap egy lehetőséget, hogy új életet kezdjen, megerősödjön, jobb körülmények közt éljen. Elfogadja, de nem tudja mi vár rá. Bérgyilkosnak vagyis inkább kémnek képzik ki, miközben be kell épülnie a modellek közé. A filmben elhangzik, hogy ő pont olyan, mint egy orosz matrjoska baba.

Sasha mellett még szerepet kapott a filmben Luke Evans, Helen Mirren és Cillian Murphy, akik lehet nektek ismerősebbek lesznek, mint nekem, de ettől függetlenül mind a hárman egész jól alakították karaktereiket.

Viszont Sasha szerintem nagyon passzolt Anna karateréhez, nem csak azért, mert orosz származású vagy mert modell, hanem tetszett a játékossága, a keménysége, a szépségéről pedig ne is beszéljünk. Rengeteg kritikus lehúzza őt és a filmet is, de szerintem elég jól játszotta a szerepét és az Anna is egész kellemes kikapcsolódást nyújtott.

Hogy milyen volt a film?

Nagyon tetszettek az időugrások, ezáltal néha nem tudtam követni, hogy mi a fene történik, de volt, amikor rájöttem, hogy mi lesz a csavar. Néhol klisés, néhol túlzó, de összességében szerintem egy egész jó kis akció-thrillert kaptunk.

Mindenki a Nikita utódjának írja, amiben van valami, ezáltal azt is be kell valljam, hogy nem mutatott sok újdonságot az elődjeihez képest. Viszont nekem mégis valamiért sokkal jobban tetszett.

Egy “nem tudom mit nézzek” estén remek kikapcsolódást tud nyújtani a műfaj kedvelőinek.

Míg az IMDb szerint egy erős 6-os, nekem egy erős 7-es. 

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments