Filmajánló: 47 méter mélyen 

Ismét jöttem egy filmajánlóval, ugynais nemrég néztem meg a 47 méter mélyen című cápás horrort. Nem volt rossz viszhangja és az nekem adott egy kis pluszt, hogy Claire Holt volt az egyik főszereplője.

Na de, hogy miről szól a film?

A címből talán már kideríthettétek. Viszont azért tartsatok velem a teljes bejegyzésben.

Szóval, a történet egy testvérpárról szól, akik Mexikóban nyaralnak. A lányok extrém cápa-lesre mennek, ahol egy ketrecbe zárva merülnek le a mélyvízbe. A ketrecet tartó zsinór/kábel azonban elszakad és a lányok a cápákkal teli mélybe zuhannak, 47 méter mélyre. Az oxigénpalack, hiszen búvárfelszerelésben merültek, összesen egy óráig bírja ki, így gyorsan kell, hogy segítsenek rajtuk a hajón lévő emberek. Azonban ez nem olyan egyszerű egy cápákkal teli tengerben.

A leírás alapján lehet nem biztos, hogy érdekesnek tűnik, de nekem végig lekötötte a figyelmem ez a 2017-es film. Izgalmas volt, és a csavar/ok még jobban felcsigáztak, miközben néztem. Ritkán látni ilyen jó cápás alkotást. Az a másfél óra tényleg teljesen megérte.

Claire Holt nagyon jó színésznő és ebben is szuper jól játszotta a karakterét. A másik szereplő Mandy Moore volt, aki szintén nem mondható átlagosnak, remekül alakított. Érdekességként olvashatjuk az imdb oldalon, hogy mindketten a 47 méter mélyen című film miatt tanultak meg búvárkodni. Továbbá kiderül még, hogy nagyon nehéz volt a cápákat ábrázolni, ezért az igazi élőlényeket meg kellett figyelni.

Tudjátok, a legtöbb cápás filmmel az a gond, hogy műnek látszik. Na, ez nem ilyen volt. Nekem az egyik kedvenc alkotásom lett ebben a műfajban, ezzel az élőlénnyel a másik pedig a Zátony, Blake Lively főszereplésével. Azt is ajánlom megnézésre.

Egyébként 2019-ben kijött a második része 47 méter mélyen 2 címmel, ebben már teljesen más szereplőkkel, feltörekvő  színészekkel találkozhatunk (bár az egyikük Sylvester Stallone lánya). A történet természetesen a vízben fog játszódni, ahol cápákkal futnak össze főszereplőink. Annyi a csavar benne, hogy ők labirintusszerű barlangokban búvárkodnak, ahol persze cápákkal találják szembe magukat. Klausztrofóbiásoknak lehet nem ajánlatos megnézni.

Ennyi lett volna ez a poszt. Összességében szerintem egy nagyszerű film volt a 47 méter mélyen. Örülök, hogy megnéztem, megnéztük párommal, bár a második rész még hátra van.

Ti láttátok már? Ha igen, véleményeket ide. Ha nem, akkor tessék megnézni.

Puszi,
Ninaa
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

5 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi
4 hónapja

Nagyon jó ajánló lett! Én nem láttam, megnézni meg nem hiszem hogy tervezem. 😀

Eszter
4 hónapja

Én még nem láttam a filmet, hasonlót már igen. Nem lehet rossz ez sem 🙂

Vivi
Vivi
3 hónapja

Még nem láttam, de köszi az ajánlót! ☺️

Jakó Judit
3 hónapja

Szuper ajánló lett. Még nem láttam, de igazán kedvet kaptam hozzá.

Virgínia Virág
Virgínia Virág
3 hónapja

Én még nem is hallottam róla, de biztos rosszat álmodnék, miután látnám, úgyhogy ezt talán kihagyom. Ettől függetlenül elég izgalmasnak tűnik 😊

5
0
Would love your thoughts, please comment.x