Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 10. 09.     Ninaa    blogtober, személyes     0 komment

A saját blogtober poszt ötleteimből merítve a mai estét azzal zárom, hogy 5 érdekes tényt olvashattok rólam és/vagy az életemről. Egyébként nagyon nehéz ilyeneket összeszedni, főleg annak, aki még mindig csak kutat önmaga után, ahogy én is. Persze ez nem azt jelenti, hogy elbuktam ezen lista összeállítását, sőt.. A régebbit is elolvashatjátok, ha szeretnétek, mert biztos találunk egymás közt pár hasonlóságot. Na, de most ismét jöjjön az 5 érdekes tény az életemről.

1. Mindig nevetek.

Ez lehet, hogy nem egy pozitív dolog, de nagyon sokszor észreveszem, hogy ha ideges vagyok vagy néha akkor is, ha csak beszélek, ha csak úgy mondok valamit a végén olyan mosolygósra fogom, mintha nevetnék. Tesóm mindig megkérdezi, hogy “most mit nevetsz?”, én meg nem tudok rá válaszolni, mert csak így jön ki. Végül is igaza van, de mégsem tudom másképp mondani.

2. Visszatérő álmok

Gondolom mindenkinek vannak visszatérő álmai, nekem körülbelül három szokott többször előjönni. Az egyik az, amikor menekülök valami elől és egyszer csak lezuhanok. Nem tudom minek köszönhető, de utálom. A másik, hogy még mindig iskolába járok. Lehet, hogy ez valami trauma vagy fogalmam sincs, de az álmomban általában az történik, hogy elhagyom a táskám vagy az, hogy nem tudom melyik terembe kell menni. Néha az is elő szokott fordulni, hogy újra iskolában dolgozom, mint pedagógiai asszisztens (ugye ez a szakmám) és nem érzem jól magam. Szerintem csak simán traumaként jönnek ezek vissza. A harmadik pedig, hogy szellemek (vagy Michael Myers és társai) vannak a házunkba (uhh, sok horrorfilm.. nesze nekem) és megpróbálok elbújni előlük a szekrényembe, ezek után pedig felébredek. Nektek milyen visszatérő álmaitok vannak?

3. Nincs jövőképem

Ezt úgy gondolom, hogy még régen elképzeltem, hogy milyen boldog életem lesz, gyerekekkel, családdal, kocsi, ház stb. mostanra ez megszűnt. Egyszerűen nem tudom, hogy lesz tovább. Nem tudom már ezeket lejátszani a fejemben. Néha arra gondolok, hogy mindez azért van, mert nem fogom megélni az idősebb kort. Nektek szoktak ilyen érzéseitek lenni?

4. Titok

Jelenleg még titokban blogolok. Vagyis szeretném ezt hinni, bár tudom, hogy pár ismerősöm már tudja, hogy létezik a fromninaa és olvassa is olykor-olykor, amiért hálás is vagyok nekik! ♥ Hamarosan szeretném teljesen felvállalni az oldalt és talán a későbbiekben komolyabban is venni ezt az egész bloggeresdit. Addig pedig.. itt vagyok, teljes titokban.

5. Örökké fiatalon

Sokszor hangoztatom. Szeretem is ezt érezni, hogy az ember örökké fiatal marad. Néha gyerekként viselkedik, néha meggondolatlan. Persze ezzel együtt komolynak is kell lenni, csak ne vigyük túlzásba. Ez már csak kényszer pont volt, hogy kielégítsem a blogtober “kritériumait”.

Nektek mennyire érdekes az életetek, a személyetek? Meséljetek valamit magatokról kommentben. Ti is kapcsolódjatok be a blogtober pontjainak kitöltésébe.

Puszi,
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments