Blogszületésnap: 2 éves a fromninaa.hu

Ismét egy nagyobb mérföldkőhöz érkezett a blog, ugyanis már két éve, hogy a fromninaa.hu oldal tulajdonosának, bloggerének mondhatom magam. Nagyon örülök, hogy elértem ismét egy újabb évet ezen a címen, ezen a tárhelyen, szolgáltatónál stb. Hajlamos vagyok sokat költözködni, de most nem! Megembereltem magam, itt vagyok és itt is maradok.

Szóval boldog 2. blogszülinapot fromninaa.hu!

Bár azt nem tudom kijelenteni, hogy oly sok minden történt volna ezalatt a 24 (azaz 12) hónap alatt, mert hát még mindig keresem önmagam, keresem azt, aki vagyok, kutatom mi a célom a bloggal. Azon kívül, hogy magam szórakoztatására, magam miatt írom. Hogy tudjam mely filmeket/sorozatokat láttam, mi volt a véleményem róla (igen, hajlamos vagyok elfelejteni), milyen zenéket szeretek nagyon. Ez egy fontos szempont nálam, hogy az emlékeim megmaradjanak.

Szeretnék természetesen valamelyest több látogatóhoz eljutni és egy jót beszélgetni a horror filmekről vagy a kpop zenékről, esetleg a sorozatokról, amikkel az estéimet töltöm, de ritka belefutni egy horrorrajongó, kpopimádó és sorozatmániás egyénbe.

A legeslegelső blogszületésnap

A tavalyi bejegyzésben, a “Mi történt veled, Ninaa” posztban ecseteltem pár dolgot a blog életével kapcsolatban. Na, de hogy mi történt azóta? Mesélek egy kicsit, statisztikailag, instagramilag és mindenileg. Van ilyen szó egyáltalán? Nem baj, ha nincs. Ez olyan Ninás lett. ^^”

A tavalyi évben az első blogszülinap előtt értem el a 100. bejegyzést, azóta 56 új poszttal gazdagodott az oldal és még van körülbelül 40 vázlatként mentve. Hagyni kell az ihlethiányos napokra is. :3

8000+ látogató lett, illetve 350+ komment, ez azért szerintem elég szép arány, ami egy év alatt gyűlt össze. Na meg ahhoz képest, hogy én milyen kisember is vagyok. Szóval köszönöm mindenkinek, de főleg a Támogasd a Bloggert! tagjainak, hogy itt vannak és itt vagyunk egymásnak. Csatlakozz hozzánk, ha te is szeretnél bloggerbarátokat, társalgást, kommenteket, támogatást (itt írtam róla)!

Az instagramon nagyot nőtt a követőtáborom, de azt hiszem ott is kicsit megfeneklett az egész. Mindig próbálkozom valami új dizájn kialakítással, de rájöttem, hogy a rendszeresség nagyon nem az én utam. Szóval hamarosan ismét váltás lesz, azt hiszem ezzel a poszttal és instaképpel fogom befejezni a rózsaszínes árnyalatú megoldást és visszatérek egy egyszerűbbhöz.

Egyébként az instagram az a platform, amit nagyon szeretek, szerintem ott élem ki igazán a kreativitásom dizájnilag és rajzolgatással is. Viszont még meg kell találnom ott is a helyem, a hangom. Ahogy fentebb is írtam, folyamatosan keresem önmagam, de néha meglepődök, ha egy-egy komfortzónámon kívüli tevékenységbe fogok bele. Igen, ilyen is szokott lenni, például, amikor videót pakolok fel magamról. Na az.. nagy lépés volt.

Ezen kívül nem történt úgy semmi komolyabb dolog a blog életében. Köszönöm, hogy itt vagytok velem, hogy itt vagytok nekem. Hogy követtek instagramon, hogy kommenteltek itt és ott is, hogy ebben a két évben újabb nagyszerű embereket, bloggereket ismerhettem meg és remélem, hogy ez a jövőben még jobban fog gyarapodni.

Jöhet egy kis statisztikai összegzés?

Jelenleg a TOP 5 kedvenc bejegyzés a következő:

  1. Sorozatajánló: The Originals – A sötétség kora
  2. ANIMEAJÁNLÓ: Hanyou no Yashahime
  3. 5 ok, amiért megéri blogolni
  4. Interjú a Because I’m a Dreamer bloggerével
  5. Filmajánló: Halálom napja

Amit pedig én ajánlok olvasásra, mert imádtam őket megírni:

  1. 8 dolog, amit szeretek benne
  2. Miért szeretem annyira a Született feleségeket?
  3. Elfogadni önmagunkat és másokat
  4. 5 horrorfilm, ami álmatlan éjszakát okozhat
  5. Roxyval az élet | A csínytevő husky kutya

Kérdések instagramról:

1. Melyik az a bejegyzés, amit először írtál és miért pont az? 
Köszöntő bejegyzés volt a legelső, szerintem mindenki ezzel kezd. Aztán az “Egy éve, a tavaszi Mondocon-on” volt, ugyanis mindenképpen meg akartam örökíteni azt az emlékem. ^^.

2. Melyik bejegyzésedre vagy a legbüszkébb?
Irritábilis bél szindróma: ami megkeseríti az életem – nehéz volt megírni, ezért büszke is vagyok rá, hogy sikerült.

3. Szerinted, hogyan érdemes elkezdeni blogolni?
Igazából nem kell ehhez semmi különlegesség. Ha valaki szeret írni, szereti másokkal megosztani tapasztalatait, véleményét, gondolatait, akkor vágjon bele. Legyen egy téma, amit követni fog (haha, én beszélek erről) és próbáljon rendszeresen posztolni, a követőivel tartani a kapcsolatot. Adtál egy psoztötletet, köszi Klaudi

4. Tervezel TAG-eket a blogra?
Naná! Bár inkább a Támogasd a Bloggert! instájára próbálom átvinni őket, de hosszabbak itt is lesznek, ahogy az ihlet néni/bácsi meglátogat.

5. Melyik az a téma, amiről nagyon szeretsz írni?
Ajánlókat szeretek hozni, legyen az anime, film, sorozat vagy zene… de egyébként a blogon megjelent témák mindegyikéről szívesen írok.

+1 Melyik az a téma, amiről szerinted keveset írnak, pedig kellene?
Ezt én is nagyon sokszor felteszem másoknak kérdésként, mert magam sem tudom rá a választ. Igazából a személyes blogok eltűntek, a könyves, a divat/smink és a történetes oldalak vannak jelenleg előnyben. Esetleg többet kellene hallanunk a SEO-ról, a gugli pénzszerzési lehetőségekről. Sajnos ezekről nagyon kevés infó van  és amiben több potenciál van, az fizetős. Persze ez az élet rendje, ha szeretnél komolyabb infóval rendelkezni, akkor fizess.

Szerintetek mi az a téma, amiről kevesen/keveset írnak, pedig kellene?

Ennyi lett volna ez a bejegyzés, bár már ez is hosszú lett. Köszönöm, hogy itt vagytok, örülök, hogy két éve folyamatosan jelen vagyok és posztolok és, hogy nem vagyok már költöző madár! ♥

Ha valami még érdekelne, ne tartsd magadban, kommentben is várom a kérdéseket. ^^.

Boldog 2. blogszülinapot fromninaa.hu!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

10 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi
6 hónapja

Nagyon jó bejegyzés lett és itt is Boldog BlogSzülinapot FromNinaa! 😄🎂❤️💐 Remélem még sokáig fogsz minket boldogítani és sok sok sok sok posztot, bejegyzéseket olvashatok tőled😄❤️ Szeretem olvasni a írásaid, ahogyan ezt is jól esett olvasni. 🤗

Bernadette
6 hónapja

Boldog 2. blog-szülinapot! 🙂

Petra
6 hónapja

Nagyon boldog blogszülinapot! 🙂

Vivi
Vivi
6 hónapja

Gratulálok! 🥰

Eszter
6 hónapja

Gratulálok, sok sok évet még 🙂  <3

Virgínia Virág
Virgínia Virág
6 hónapja

Gratulálok 😘 Boldog Blog Szülinapot ❤

Jakó Judit
6 hónapja

Nagyon Boldog 2. Születésnapot! Szuper összefoglaló, illetve még több ilyen Blog Születésnapot kívánok. Valamint ilyen érdekes, és változatos bejegyzéseket.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x