Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2021. 12. 02.     Ninaa    blogmas, személyes     12 komment

Egy alap téli bőrápolási rutin lesz a mai blogmas témánk. Már összeszedtem, hogy idén miről is szeretnék írni a decenberben, vagyis inkább azt, hogy miből szeretnék csemegézni. Íme az első posztom ezzel kapcsolatban, amiben több dolgot is meg fogok említeni. Apropó, hogy tetszik a kinézet? Nem saját, de én imádom az egyszerűségét és a színeit.

Na de térjünk a témára. Ebben a bejegyzésben a téli rutin kerül terítékre, tehát hogy hogyan állok át a téli időszakra, nálam ez miben nyilvánul meg, milyen termékeket használok és még mire lenne szükségem.

Téli rutin

Igazából én még nem is írtam ilyen rutinszerű dolgot a blogra, egyszerűen feleslegesnek tartottam, mert hát mindig az járt a fejemben, hogy ki kíváncsi rá. Valószínűleg senki, de most mégis megírom. Nem mintha olyan nagy ördöngösséget csinálnék. A legfontosabb dolog, amikor az ember felébred az a felfrissülés. Ez lehet egy gyors zuhany, de simán csak egy alapos arcmosás is. Én utóbbiak táborát erősítem. Fogmosás után pedig jöhet az Avon Cannabis Sativa arckrémje, ami minimális fényvédelemmel biztosítja az egész napos védelmet (remélem).

Pihe-puha bőrrel indulok útnak, néha megrontom magam egy kis (miss sporty márkájú) alapozóval és ajakápolóval (jelenleg kettővel rendelkezem, egy Labello és egy eperillatú Avon Color Trend). Emellett mindig tartok magamnál kézkrémet, mert télen sokkal jobban ki szokott száradni a kezem.. dob a koromon vagy 10 évet, ha valaki ránéz.

Az este folyamán pedig heti két alkalommal használom mostanában a Jeju márkájú arcradírt, szerintem nagyon jó, imádom. Viszont, ha elfogy újat fogok kipróbálni, mert miért ne?! Szeretem, de nem lett teljesen kedvenc. Tovább arcmaszkot és arcpakolást szoktam még felrakni fürdés után. Végezetül pedig a hétvége egyik napján beülök egy kád forró vízbe, amibe beleszórom az aktuális fürdősót/fürdőbombát és pihenek egy nagyot, mert fontos az énidő.

Mindenképp fontos, főleg ebben a vírusos helyzetben, hogy szervezetünket is támogassuk vitaminokkal, így a C és a D vitamin mindig kell, hogy nálam legyen, ezek mellett pedig sok-sok gyümölcsöt eszek.

Hogy még mit szeretnék bevezetni a bőrápolási rutinomba? Bármit, ami egészséges, szérumokat és állatkísérlet mentes termékeket. Még van hová fejlődnöm, így nagyon kíváncsi vagyok, hogy nektek milyen a téli rutinotok, hogyan és mivel álltok át erre a hideg és nyirkos, száraz időre.

Meséljetek a ti téli bőrápolási rutinotokról. Szívesen olvasnék róla, hiszen, mint írtam, ezt még nekem fejlesztenem kell.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

12 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nekem nagyon tetszik ez a új kinézet! Olyan szép, letisztult és mellesleg karácsonyi hangulata van, de főleg télies! ^~^

Nagyon tetszett nekem ez a bejegyzésed, kicsit megismerhetjük a reggeli, illetve az esti rutinodat télen. 🙂 Nekem is hasonló a rutinom, kivéve hogy én igen ritkán teszek a kádba bármit is, ha fürdősó akkor nálam inkább a levendula az ami eddig bevált, bejött. De biztosan fogok majd venni valami karácsonyi hangulatút. 🙂 Inkább habfürdőt szoktam csinálni gyakran, mert azt jobban szeretem.

C, D Vitaminokat én is fontosnak tartom, bár van mikor csak későn jut eszembe, de beszoktam szedni a fontosabb vitaminjaimat, illetve magnéziumot és kálciumot is szoktam szedni, na meg béres cseppet is, ha nem felejtem el. XD

Nagyon tetszett ez a bejegyzésed, remélem lesz majd egy tavaszi is ^~^

Fekete-Virág Virgínia

Nagyon szeretek ilyen rutinos bejegyzéseket olvasgatni 😍 szuper beszámoló 😊

Jakó Judit

Nekem tettszik, hogy leírtad a rutinod. Én kíváncsi vagyok rá, mert több tapasztalatot szerezhetek, illetve termékismeretet. Én csak akkor használok alapozót amikor nagyon problémás a bőröm, ami mostanság nem szokott előfordulni. Így marad a BB krém. Szuper poszt lett.

Bernie

Tetszik az új kinézet. 😍
Jó volt olvasni, hogy más is hasonló dolgokat csinál.
Nálam most annyi újítás van, hogy megleptem magam a mindennap használt kozmetikai családom adventi naptárával. Minden napra van benne egy mini kozmetikum, ampulla. Kíváncsi leszek, hogy az egy hónapos extra kényeztetés után milyen lesz a bőröm. 😊

Mariann

Fontos téma, főleg a bőrnek. Nagyon ki van télen a bőrőm.

Eszter

Klaudiához kapcsolódva, szerintem is nagyon szép a kinézet. 🙂 Az ajakápoló nálam is játszik, illetve a kézkrém ami mindig nálam van. A sok fertőtlenítés egész nap kicsit kikészíti a kezem. Ezen kívül Revox szérumokat használok, nekem nagyon jót tesznek, illetve Yves Rocher arckrémet. Figyelek rá, hogy épp mi kell a bőrömnek, illetve a micellás víz sem maradhat el.