Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 12. 05.     Ninaa    blogmas, személyes     0 komment
Vannak olyan inspiráló sorozatok, amelyek megannyi ötlettel szolgáltak nekem és a blognak. Egyébként nyílt titok, hogy az utóbbi pár évben ráfüggtem a sorozatokra. Nem mondhatom azt, hogy megszállott vagyok, mert azért annyira nem. Viszont rám is igaz az a kép, amit szerintem már mindannyian láttatok, hogy “na még egy utolsó rész…” és aztán egy évadot végig néztem.

Egy sorozat természetesen nem csak azért jó, mert önmagában igazi élvezetet nyújt a hideg, meleg, uncsi és magányos estékre, hanem azért is, mert némelyik egy blogger számára igazi ihletadó. Nézzük mely inspiráló sorozatok adtak számomra témaötletet.

Szex and The City

Szerintem nekem az egész bloggerkedés ötlete a Sex and The City nézése során vált komollyá. Carrie Bradshaw (akinek a nevét egyébként még mindig nem tudom leírni) annyira profin végzi munkáját, újságírónőként, hogy egyszerűen nem lehet azt mondani ilyenkor egy “írópalántának”, hogy áhh, te ne fogj bele, nem fog menni. Igenis az az érzés fog el mindenkit, akiben egy kicsit is él a tűz, hogy menni fog. Írok, mert a szenvedélyem és azért is, mert imádom. Ha valakinek pedig mindenes vagy személyes kategóriába tartozik az oldala, akkor ez a sorozat egy igazi ihletbomba a számára.

Született Feleségek

Aztán itt van a kedvencem, amit már többszörösen is újranéztem, tehát a Született feleségek. Imádom és szerintem sosem fogom megunni. Nem azt mondom, hogy minden részben találhatunk olyat, amiről lehet írni, de.. végül is a monológok az elején és a végén kapóra jöhetnek. Az idézeteket kinyerése, a családok fejlődése, vagy épp viszálya, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Számomra ez a sorozat tényleg annyi mindent adott, örömöt, bánatot, tanított és természetesen van olyan is, amikor megdobott pár ötlettel a bloggal kapcsolatban. Szóval igen, szerintem ez is tökéletes forrása az írásnak.

Awkward

Nem utolsó sorban megemlíteném az Awkward-ot, kizárólag az elejét. Ahogy kezd átmenni egy ribanccá a sorozatban a csajszi, úgy kezdem megutálni én is. Viszont témaötleteket adhat még így is. A 3. évad közepénél abbahagytam, körülbelül fél évre, mert sokkot kaptam tőle, de aztán végignéztem és bevallom kis szünet után ismét tetszett.

Azt hiszem nekem ezek adtak ihletet, löketet, hogy írjak és hozzak bejegyzéseket. Ha esetleg tudtok nekem ajánlani ezekhez hasonló, inspiráló sorozatot, nagyon boldog lennék. Továbbá azt is szívesen elolvasnám, hogy számotokra mi ad a médiavilágból ötletet. Írjatok nekem sok kommentet!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments