Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 12. 20.     Ninaa    blogmas, tag     1 komment

Karácsonyi kérdéssoros taggel érkeztem, ami egy régi posztom volt, de nagyon szerettem, így mindenképp szeretném, hogyha itt lenne az oldalon. Kicsit átalakítom természetesen, hogy aktuális legyen.

1. Kedvenc karácsonyi filmed
A grincs ♥  Talán 2018 végén néztem meg a mesét, aztán jött a film és be kell valljam, hogy imádtam. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, de hát.. beszippantott.

2. Mit szoktál hallgatni karácsonykor?
Uhh, mindig valami újat. Viszont, hogy emlékezzek is rájuk, ezért a youtube-n csináltam egy listát, ahová elmentem az aktuális vagy épp nem aktuális kedvenceimet. Most ezt be is illesztem ide. Hallgassátok őket szeretettel.<

3. Kivel csókolóznál a fagyöngy alatt?
Valószínűleg a párommal. Ha pedig olyasvalakit kell írni, aki biztos nem jönne össze, akkor Jay Parkot írnám. Nagyon rá vagyok függve a csávóra.

4. Legszebb karácsonyi emlék
Még úgy nem történt velem ilyen. Minden karácsony szép a maga módján. Kiskoromban is jó volt karácsonyozni, most is. De annyira nagy különlegessége nincs számunkra.

5. Milyen ajándékot NEM szeretsz kapni?
Bármilyen ruhát, mert nem tudhatja senki, hogy nekem mi tetszik.. nagyon ritka amikor eltalálják vagy olyan dolgot, amit rám akarnak erőszakolni pl. a főzés megtanulását, majd megy szép lassan, ne erőltesd.

6. Karácsonyi wish-list
Most igazából nem tudom mire vágynék, de ha nagyobbakra is lehet gondolni, akkor:
– hoverboard
– repülőjegy Japánba
– egy élményfürdőzés

7. Egy tipikus karácsonyi nap
Szeretem a lazulós, kis különleges napot. Ha én tervezhetném meg a napomat, akkor mindenképp a 24 és 25 – ét a családdal tölteném. Ahogy szoktuk, az utolsó napot pedig magunkra szánnám. Reggel sokáig aludni, majd egy kis ebédet valahol megejteni, egy kiadós séta/vásárlás/mozi, bármi ami jókedvre derít. Este pedig egy nekünk tetsző filmmel zárni a napot egy üveg bor/pezsgő és rágcsálnivaló társaságában. Aztán pedig.. fejezd be a mondatot.

8. Melyik a kedvenc karácsonyi kelléked?
A karácsonyfa. Öröm feldíszíteni.

9. Karácsonyi hagyomány, amit ki szeretnél próbálni
Igazából nincs ilyen. A karácsonyi böjtöt talán egyszer megpróbálnám, de szerintem nem sokáig bírnám. Nem vagyok egy nagy hagyományimádó, vagy bármi ilyesmi.

10. Ha karácsonykor valóra válna egy kívánságod, mit kívánnál?
Ez fogós kérdés. Ha önző akarok lenni, akkor mindenképpen egy utat Japánba. Minden vágyam. Ha nem akarok önző lenni, akkor valószínűleg azt, hogy ne legyenek halálos betegségek. Ha pedig csak úgy belegondolok, hogy mire lenne szükségünk, akkor talán pénzt. Sok mindent kívánnék, de legyek önző, egy életünk van. Egy utat Japánba.
Ha tetszett ez a rövid kérdéssor, akkor vigyétek és töltsétek ki Ti is.
Puszilok mindenkit,
Ninaa
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Nagyon jó kis karácsonyi tag😘 Bár kicsit előbb is ki rakhattad volna😆 Na mindegy. Én is egy repülő jegyet szeretnék Japánba*.* De ha már itt tartunk, mehetnénk együtt is is nem? 😆 Legalább spórolhatnánk a szállodával😆🥰