ANIMEAJÁNLÓ: Yamada-kun to 7-nin no Majo

A mai napon ismét egy ajánlóval érkeztem, ugyanis nemrég sikeresen megnéztem a Yamada-kun to 7-nin no Majo (山田くんと7人の魔女 TV) című animét. A sztorija igazán érdekes és magával ragadó, kissé romantikus beütésű és némi boszorkánysággal megfűszerezett ecchi, ami számomra a legjobb párosítás.

A Yamada-kun to 7-nin no Majo története:

A sztori Ryuu Yamada és Urara Shiraishi körül forog és természetesen a hozzájuk csapódó mellékszereplők körül. Yamadáról azt kell tudni, hogy egy lázadó és eléggé rossz tanuló, míg Urara az ellentéte, remek jegyei vannak, kicsit stréber, visszahúzódó, de nagyon aranyos lány. A kettejük kapcsolata akkor kezdődik, amikor Yamada megcsúszik a lépcsőn és a lányra esik, de úgy, hogy megcsókolja őt. A gyengélkedőn pedig már a lány testében ébred fel, értelemszerűen Shiraishi pedig a fiú testében landol. Az első rész végén kiderül, hogy a csók az oka mindennek. Yamada képességére is ekkor derül fény, ugyanis, ha megcsókol valakit, képes vele testet cserélni. Ezután jönnek a bonyodalmak és a vicces szituációk, majd kiderül az is, hogy több, rajta kívül még hét diáklánynak is megvannak a saját képességeik. Ezeket a tanulókat a kis csapatunk elkezdi felkutatni, ezáltal pedig egy igazán aranyos, vicces és ecchivel (azaz kis perverzióval) teli sztorit kapunk.

A boszorkányok ereje: testcsere, csábítás, telepátia, jövőbe látás, mások traumatikus múltjába való betekintés, képesség ellopása és az emlék elvétele. Yamadaé pedig a másolás hatalma, míg egy másik srácé az erő elvétele.

Az anime egyébként 2015 tavaszán indult útnak, az angol címe pedig a Yamada and the 7 Witches.  Összesen 12 része van és a manga, amiből készült 2012-ben íródott.

A véleményem róla:

A rajzolása nagyon jó, oda vagyok azért, ahogy a szemeiket tudják ábrázolni. Emellett a sztorija is bejött, bár az eléggé fura volt az elején, hogy háttal esik a lányra, de azért megcsókolja őt. Az opening és az ending nem jött be, az olyan semmilyen érzést nyújtott. A karakterek szépen ki vannak dolgozva, plusz mindenkiről megtudunk valamit, senki se marad “lógva”.

A leírtak alapján nem tudom, hogy kinek jött be, de én nagyon jól szórakoztam rajta. Igazi kikapcsolódást nyújtott és sikerült szépen elütni vele az időt. Szóval, ha valaki unatkozik, akkor bátran merem ajánlani, mert remek szórakozás volt a nézése.

Vélemények jöhetnek, ha már láttátok. Azt is szívesen olvasom, hogy ti milyen animét néztetek legutóbb, ami nagyon tetszett.

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

You may also like these