8 dolog, amit szeretek benne

8 éve vagyunk együtt, 8 éve szeretlek és most 8 dolgot írok, amit szeretek benned.

El sem hiszem, hogy elérkeztünk ehhez a számhoz is. Nagyon kevés veszekedéssel, kisebb megszakításokkal, de itt vagyunk, együtt vagyunk, szeretjük egymást. Most pedig egy személyes és kissé csöpögős poszt következik.

8 éve szeretjük egymást

Tehát a 8 dolog, amit szeretek benne

1. Támogatsz

Annak ellenére, hogy rengeteg tervem van és nehéz megvalósítani őket, te mindig azt mondod, hogy hajrá. Csináld, mert meg tudod csinálni. Ezzel bíztatsz, támogatsz és ilyenkor mindig boldog a lelkem is, mert tudom, hogy egy ember biztosan mellettem van.

2. Előnyömre változtatsz, de mégis úgy szeretsz, ahogy vagyok

Mindig is utáltam, hogy ha meg akarnak változtatni. Ezt a kapcsolataim legelején el is mondom. Nem a tulajdonságaimat akarod megváltoztatni, hanem azt akarod, hogy fejlődjek, hogy felnőjjek. Ez pedig így is van rendjén. Szeretem, hogy előnyömre változtatsz.

3. Megbírkózol a nehéz természetemmel

Aki ismer az tudja, hogy egy örökké mosolygós lány vagyok. Azonban nagyon nehéz természetem van, nem könnyű velem együtt lenni, mert akaratos vagyok, de mégis döntésképtelen és emellett néha hisztis is. Bár az melyik nőszemély nem?! Azonban úgy érzem, hogy tudsz kezelni, tudod, hogyan állíts le vagy hogyan ösztönözz döntésre.

4. Biztonságban érzem magam melletted

Ha veled vagyok, akkor biztonságban érzem magam. Ezt szerintem többször is említettem már az üzenetváltásaink, beszélgetéseink során. Nem tudom megmagyarázni miért, de ezt érzem.

5. Szeretem a hasonlóságainkat

Sok mindenben hasonlítunk, a tulajdonságaink, a dolgok, amiket szeretünk, a stílusunk (bár ez fiú-lány között nem tudom mennyire érthető), az ízlésünk.. és még sorolhatnám. Persze nem mindegyiknek van előnye, de nincs gond.

6. A hibáim ellenére is szeretsz

Rengeteg hibám van, mint mindenki másnak. Ennek ellenére te mégis kitartassz mellettem és szeretsz. Ez pedig kölcsönös, hiszen a hibáid ellenére, én is szeretlek.

7. Meg tudsz nyugtatni

Általában nyugodt természetű vagyok, de amikor idegeskedek vagy valami miatt inkább elmenekülnék a te szavaid mindig megnyugtatnak. Nem tudom, hogy hogy csinálod, de sikerül mindig megnyugodnom.

8. Mert szeretsz és mert szeretlek

Voltak hullámvölgyeink, a hetedik évünk borzasztó volt, de ekkor jöttünk rá igazán, hogy valóban szeretjük egymást. Nem tud semmi és senki sem szétszakítani minket. Várom a közös életünket, a közös lakást, a közös bébit, az együtt öregedést és mindent, amit a következő években együtt fogunk átélni.

És hogy mi az a 8 dolog, amit ő szeret bennem?

Hogy kedves vagyok és aranyos és cuki. Aztán megértő és jószívű. Továbbá akaratos és csintalan. Nem mondta miért vagyok csintalan és innen is köszi 😀 Végül pedig bolond, de így szeret, ahogy vagyok. Ő is aranyos, ugye?

Egyébként pedig, mindent szeretek benne, ahogy ő  is bennem. Nagyon nehéz volt összeszedni ezt a 8 dolgot is, nem azért, mert nem tudom eldönteni, hogy miért szeretem, hanem, mert egyszerűen csak szeretem.

Na, de sok lesz már a csöpögés. Nézzétek el nekem. Boldog vagyok és szerelmes.

Tehát 8 év. Boldog vagyok. Megyünk tovább.

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
4 hozzászólás
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
1 éve

Gratulálok, csajszi! 🙂 Ez már biza elég szép szám. Még sok-sok-sok boldog évet kívánok nektek! ^^

1 éve

Gratulálok, még nagyon sok boldogságot kívánok nektek 😀

You may also like these