6+1 ok, amiért szeretem Bella Thorne kisasszonyt

Annabella Avery „Bella” Thorne, 1997. október 8 – án született, fiatal kora ellenére már rengeteg élménnyel gazdagodott élete során. Három testvére van, mindannyian Bellához hasonló élettel rendelkeznek. És igen… ugyanolyan őrültek is. Diszlexiával küzdött, de sikerült legyőznie. Egy későbbi interjúban azt is elárulta, hogy kisebb korában szexuálisan bántalmazták. Viszont Bella most már így teljes, ahogy van. Úgy érzem megtalálta önmagát. Hogy miért? Írok róla pár sort.

Bella Thorne

A színészkedést még kicsiként kezdte, körülbelül 6-7 éves lehetett. Emlékeztek még az Indul a risza! című sorozatra a Disney Channelről? Remélhetőleg igen. Én nagyon szerettem. Bella pedig ezzel a sorozattal tett szert az ismerettsége, társával Zendaya Colemannal együtt.

Sokan elég butának tartják őt, de ez nem igaz. Anyanyelvi szinten beszél spanyolul, gyerekként azért kezdett el dolgozni, mert szegények voltak és szeretett volna segíteni az anyukájának, aki egyedül nevelte fel őket. Így került a Disneyhez.

Azonban minden nehézségen túljutott és bár a Disneynél nem igazán találta meg önmagát, mostanra azt hiszem kiéli azt, amit eddig nem tudott. Nem korlátozhatják, tudja, hogy úgy viselkedik, ahogy akar, de bizonyos keretek közt. A színészkedésből még mindig rengeteg pénz folyhat be hozzá, emellett pedig a zenei karrierjét saját magának csinálja, a saját vállalkozása, az FF Records alatt.

Bár kezdetben Bella Thorne, mint énekes, elbukott. Valljuk be, tényleg nincs olyan hangja, mint például Zendayának (bár neki sem tökéletes), és lenne hova fejlődnie, de ez úgy tűnik őt nem érdekli. Az Éjjeli napfényben való alakításaiért sokan dícsérik, de ott sem az az egetrengető énekelésről van szó, hanem inkább olyan egyszerű, kis dúdolászásról. Ő is tudja magáról, hogy borzalmas énekes, de úgy tűnik egy másik, szabadabb műfajban jobban érzi magát és szerintem tök pozitív dolog az, hogy bevallja, hogy nem tud énekelni. DE! Színészkedni igen, bárki bármit mond. Most pedig jöhetnek a tényleges okok, amiért szeretem.

1. Bella Thorne remek színésznő

Hiába állítják sokan, hogy nem tud színészkedni, de tud! Temérdek filmhez kérik fel őt főszereplőként, nemrég a Famous in Love-ban vagy a Midnight Sun-ban is övé lett a főszerep, de megemlíthetném a horrorjait vagy akár a többi kisebb-nagyobb szerepeit. Nem egyben láthatjuk őt, hiszen már legalább 60 filmben/sorozatban/reklámfilmben volt jelen. Ha nem lenne jó színésznő, felkérnék? Őt választanák? Ezerszer jobbak vannak nála, azt elismerem, de ő sem rossz!

2. Őszinte

Egy interjúban elmondta, hogy nem tartja magát jó énekesnek, továbbá elárulta, hogy kiskorában szexuálisan zaklatták. Ebben az interjúban rengeteg mindent elárul még magáról, ami miatt még jobban megszeretettem őt. Instagramon se mutatja magát tökéletesnek, pedig megtehetné. Pattanásait/aknéit sem szégyelli, közszemlére teszi a kezeléseit is.

3. Önmagát adja

Amikor kell, akkor bohóckodik, jól érzi magát, fiatal. Most fedezi fel önmagát, azt, hogy kicsoda. Mit akar. Kit akar. Mit szeretne csinálni. Új dolgokat kipróbál. Viszont, amikor kell, komoly (például egy interjú). Tökéletes megjelenés, nem hülyéskedik, intelligens és látszik rajta az is, hogy egyáltalán nem feszeng. Bulizik, ha kell. Imádja a sminket, de anélkül is kamera elé áll. Nem takargatja a hibáit.

4. Rengeteg szervezetet támogat

A pénzét nem csak saját magára költi, mint a legtöbb híresség ő is támogat több alapítványt is.

Bella a Humán Társaság, a Cisztás Fibrózis Alapítvány és a Nomád Szervezet lelkes támogatója, amely oktatást, élelmiszereket és orvosi ellátásokat biztosít az afrikai gyerekeknek. Csatlakozott a PETA alapítványhoz és a SeaWorld kezdeményezéshez is, amely az állatokért van.

5. Kerüli a vitát, a drámázást és imádja a rajongóit

Sosem láthattuk, hogy mogorván viselkedik a rajongóival. Azt a szeretetet, amit kap tőlünk, visszaadja nekünk. Mosolyog, megosztja velünk élete szinte minden pillanatát (ami nem mindig jó, de legalább nem álszenteskedik) és kedves. A rajongókért mindent. A sztárvilágban sem lehet látni, hogy utálnák őt.

6. Bella Thorne sohasem adja fel

Szegény volt, feltört. Beskatulyázták, kitört. Elárulták, felállt. (Pia Mia rajta keresztül szerzett “hírnevet” magának) Saját vállalkozást indított, ami a Fithy Fangs nevet kapta. Ebből alakult ki az FF Record kiadó és még további saját kollekciók is várhatóak tőle.

+1. Azért valljuk be, a Midnight Sun (Éjjeli napfény) című filmben, remekül állta a helyét, mint énekes.

Ezek mellett elismerem, vannak rossz mozdulatai, például a rengeteg magamutogatás és az idióta videók vagy az, hogy nem borotválkozik, de mégis.. nem tudom ezek miatt utálni.

Várom a Ti véleményeiteket is. Szeretitek Bella Thorne-t, vagy megvetitek? Azt kérem mindenkitől, hogy próbálja kulturáltan leírni a véleményét és fejtse is ki, hogy miért szereti, vagy nem szereti.

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments

You may also like these