5+1 ok, amiért szeretem a tavaszt

Ugye te is a tavasz szerelmese vagy? Ugyanis elérkeztünk az idei év ezen évszakához. Már néha-néha láthatunk olyan embereket, akik pólóban nyomulnak és a napszemüveg le sem esik rólunk. Élvezzük a minimális napsütést. Viszont itt vagyok én.. még mindig pulóverben és / vagy kabátban totyogok az utcán, mert annyira fagyos lelkű vagyok. Nálam a jó idő 25 és 30 fok között kezdődik, amikor nem igazán lengedezik a szél és amikor csak a nap sugarait érzi az ember a testén. Persze nem azt mondom, hogy nem örülök a jó időnek, csak a még jobbnak még jobban fogok örülni. Amúgy meg.. imádom a tavaszt, és a miértjét olvashatjátok el most nálam.

1. Először is a legfontosabbal kezdjük: vége a télnek, a rossz időnek és végre csiripelnek a madarak, kisütött a napicska. Ez a legjobb érzés az egészben, hiszen én télgyűlölő vagyok. Nálam a hideg egyenlő a fagyott állapottal. Tök jó lenne téli álmot aludni. Ki van velem?

2. Aztán személyes kedvencem, amikor látom a gyönyörű égboltot. Utálom, amikor szürke és nincs benne semmi szép, amikor nem látni semmit, csak a szomorúságot és a sötétséget. Én azt szeretem, amikor kék, van pár felhő és a napocska is ott virít valahol körülöttük. Amikor pedig már a közelükbe ér, valahogy kikerüli, hogy ne takarják el őt. Ne nézzetek zakkantnak, de szeretem bámulni az eget. Nem csak bámulni, de fényképezni is, amit biztos fogtok látni az instagram oldalon, vagy itt a blogon is.

3. Na, de haladjunk tovább. SZABADBAN TÖLTÖTT IDŐ! A tél elmúltával úgy érzem, hogy kicsit le kell adni a felesleget, ami ez alatt a pár hónap alatt felszaladt. Hazudok.. már januárban töröm a fejem, hogy kéne megszabadulni a felszedett kilóktól. A tavasz bejövetelével pedig előkerül a kerékpár, másoknál a futócipők és uzsgyi neki, le a kilókkal. Bár eddig mindig fölényekkel győzött a lustaság a bicózás felett.. de talán az idei évben erősebben ellen fogok állni.

4. Amit még személy szerint nagyon szeretek, azok a viharok. Persze van, amikor utálom. Van rossz és jó oldala is. Szeretem, ha mindennek vége és felfrissül a levegő. Imádom az eső illatát. Meghalok azért, amikor villámlik és azért végképp, amikor dörög. Viszont addig szeretem, amíg nem megy el az áram. Utána már átkozom és parázok. A sok horror megteszi a hatását, higgyetek nekem ^^”

5. Most pedig jöjjön egy olyan dolog, ami a fiúknak lehet a legjobb dolog: lezser ruhadarabok. Bár tudjátok, én eléggé fázós típus vagyok, így még nem igazán szoktam márciusban rövidebb fazonokat viselni, de április közepére talán már én is megenyhülök kicsit és jöhetnek a shortok, a blúzok, a trikók és a rövidebb, nyáriasabb ruhák. Viszont, amíg fúj a szél és maximum 20 fokokat (vagy kevesebbet) látok, addig marad a hosszú nadrág, pulóverrel és / vagy bőrkabáttal. Ti már hordjátok a tavaszi szetteteket?

5+1. Buli, kinti programok, éjszakai séták, szórakozás, kikapcsolódás. Végre el tudjuk engedni magunkat, nem kell bent ülnünk a meleg szobában. Ki lehet menni akár este is a szabadba és boldog sétákat tenni, családi programokat szervezni és hasonlók.

Kíváncsi vagyok ti mit szerettek a tavaszban? Mennyire vagytok bevállalósak, hordotok már rövidebb ruhadarabokat vagy hasonlóak vagytok hozzám és jól felöltözök még?

Ez a poszt a tavaszi blogposzt ötletek bejegyzésem első pontja miatt jött létre, ha nektek is van hasonló, várom kommentben.

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
16 hozzászólás
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka
7 hónapja

Nagyon jó volt olvasni,hogy miert szereted a tavaszt a jo időt en is szeretem bennne leginkább a kertészkedés szezon miatt mostanság,

7 hónapja

Nekem is a kedvencem a tavasz ❤️ hiába vagyok téli gyerek, számomra a tavasz a megújulást hozza mindig 😊
Május a kedvenc hónapom. Ekkor költöztünk össze a férjemmel, 4 éve az esküvőnk, sőt a névnapom is. 🌸 Imádom amikor éled a természet, egyre jobb lesz az idő. Szeretem a vékonyabb sálakat, dzsekiket. 😊😊

7 hónapja

Én a hármas ponttal tudok a leginkább azonosulni. Sajnos az aktuális helyzet miatt, kicsit korlátozottak a lehetőségek kikapcsolódás terén. Persze a természet mindenki számára elérhető. Inkább a szórakozás, illetve kikapcsolódás egyes nézőpontjára gondolok most. A viharokat, es az esőt én is szeretem. Furcsa, de bennem soha nem lehangoltságot, és szomorúságot vált ki. Jó kis poszt lett! 🙂

Szovegkonyvem
7 hónapja

Valahogy én is így vagyok ezekkel a dolgokkal de én mondjuk a telet is szeretem ha van hó nem csak a komorság meg a sok latyak 😂😂

7 hónapja

Ezeket mindet szeretem én is. Amit kihagytál az én listámról (már ha írnék ilyet), az a temészet ébredése, a virágok, a barka, ahogy a fák kezdenek zöldülni, levelet bontani. Én szeretem a húsvétot is.

7 hónapja

Én már alig vártam, hogy jó idő legyen. Imádom ezt az időszakot mikor minden kezd zöldülni, és végre felvehetem a lazább ruhákat is. Jó lenne végre beülni egy teraszos vendéglőbe vagy kávézóba is, de addig nekünk marad az itthoni kerti sütögetés. :).

7 hónapja

Nagyon jó poszt lett! ^^ Vittem is a blogomra is, amit persze már észre is vettél.:) Kicsit változtattam rajta ugyan, de a lényege ugyanaz szerencsére. 😀 Én csak 5-öt tudtam összeírni, remélem hogy neked ez nem okozott problémát. 🙂 Én is téli gyerek vagyok, megmondom őszintén, hogy én szeretem a telet is! ^^ Persze a tavaszt, a őszt is, egyedül a nyár nem kedvenc évszakom. ˇˇ A tavasztról már írtam a blogomon ugyebár, de itt is elmondom hogy nagyon szeretem a tavaszt, a természet újjá születését, a szabadságot, a napsütés és úgy mindent is! *o* Lassan-lassan de eljön a fagyi szezon is! ^.^

Nagyon jó kis bejegyzést lett! 🙂 Jó lenne még több ilyet is olvasni. ^^

Puszi
Klaudi

Móni
7 hónapja

Szeretem a tavaszt, el lehet hagyni a meleg öltözéket és át lehet váltani a könnyű viseletre. Nekem egyfajta megkönnyebbülést hoz.

You may also like these