Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 09. 22.     Ninaa    blogging, személyes     0 komment

Beköszöntött az ősz így hát itt az ideje egy ezzel kapcsolatos posztnak is. Természetesen még kapunk nyárias időt, de azért valljuk be.. a reggelek és az éjszakák már elég hűvösek. Egyébként a legtöbben már biztos tudjátok, hogy nem vagyok oda túlságosan ezért az évszakért. Viszont ennek ellenére szeretném összeszedni a szépséges oldalát, amivel a legtöbben biztosan egyet fogtok érteni.

1. A teljes ruhatáram kihasználhatom

Ezt úgy írom, mintha olyan jó cuccaim lennének, vagy épp divatosba tenném magam. Pedig nem. Viszont ilyenkor már tényleg ki tudom használni azt, ami a szekrényemben lapul. A pulóvereimet egytől egyig imádom. A bőrkabátok ilyenkor kihagyhatatlanok és nálam a sálak is szóba jöhetnek. A cipőimmel még kezdeni kell valamit, mert azok elkoptak idővel, így be kell szereznem az évben újakat.

2. Fotózáshoz ideális időszak

Igen, ezt is hozzá kell tenni az ősz szépségeihez és természetesen emiatt én is nagyon szeretem. Bár melyik évszak nem fotogén? Mindegyik az, mindegyikben találunk jó pillanatokat, de akkor is az ősz a legjobb és a legszebb.

3. Gyönyörű ősz

Ehhez nincs mit hozzátenni. Szeretem a színeit, ahogy mindenki más. Szeretem a szép mintás faleveleket. Az esőt, ami ősszel a legélvezetesebb. A dörgést és a villámlást (amikor épp nem viszi magával az áramot), ami szintén az ősz velejárója.

4. Halloween

Tudom, ez egy nagyon megosztó téma. Tudom azt is, hogy jobban az amcsiknál van halloween, itt pedig mindenszentek napja van. Viszont én úgy gondolom, hogy megfér egymás mellett mind a kettő. Ha már megannyi baromságot átvettünk az amcsiktól, akkor ezt miért ne tehetnénk? Szóval én kimegyek a szeretteimhez, majd pedig tartunk egy kis halloweeni bulit is. Októberben pedig ideje lenne egy horrormaratont letolnom. Ki tart velem?

5. Otthon édes otthon

Jöhetnek a forró csokik, forralt bor (*-*) a finom kávék, a meleg teák és a bebújós, “csak vagyok” napok. Bújjunk be az ágyikónkba, nassoljunk, sorozatozzunk, szeretgessük a párunkat (ha nincs akkor a mackónkat, a házi állatkáinkat vagy csak a szeretteinket), lustuljunk. Tulajdonképpen ezt bármikor megtarthatja az ember lánya, fia, de azt hiszem, ősszel kell kezdeni, hogy a telet már felkészülten várjuk.

5+1. Hobbik kihasználása

A legjobb időszak, amikor blogolhatsz. Nem csalogat ki a meleg a hideg házikódból, hanem most pont fordítva. A hideg kint lét üldöz be a melegebb házikóba vagy takaró alá. Szóval ősszel sokszor otthon maradhatunk, bekuckózhatunk és bekapcsoljuk a kedvenc sorozatunkat vagy elkezdjük írni a következő bejegyzésünk, esetleg olvasunk, élhetünk a hobbinknak vagy csak lustálkodunk. Igen, ezeket mind megtehetjük, ha van pár szabad percünk, óránk, napunk. Viszont, ha valaki a szabadban szeret lenni, akkor remek túrázási évszak, hiszen nincs annyira meleg, hogy megsüljünk, de annyira hideg sem, hogy megfagyjuk.

És hogy miért nem szeretem?

Mert az ősz hozza magával a hideget. Szeles. Viharos. Közeledik a karácsony. Eltelt még egy év. Öregszem. Anno’ a suli miatt. A fanatikus karácsony imádók már most készülnek, díszítenek, megőrjítenek *bocsi, azoktól, akik ezt a tábort erősítik*. Ha túlöltözök megsülök, ha nem öltözök fel rendesen, megfagyok. Hülye időjárás. Kisül a szemem, ha nem veszek fel napszemüveget, de ha elmegy a nap, akkor meg baszhatom *sorry, not sorry*. Hamar sötétedik és későn kel a nap.

Nekem szükségem van a napra! Nektek is?
Puszi,
Ninaa
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments