Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 05. 18.     Ninaa    személyes     4 komment

A mai bejegyzésem egy kicsit személyesebbre fogom. Bár már valószínűleg a többségetek ismeri egy – két furcsa tulajdonságomat, viszont szerettem volna ezt megosztani veletek.

1. Nem iszok tejet
– A sima tejet sosem szerettem, furcsa íze volt aztán a hasam sem kímélte. Amikor általános iskolás voltam és hozták a napi kakaó vagy tej adagunkat, mindig csak a kakaós napokat szerettem és azt is ittam. Tudom, az is tejből van, de az legalább finom. Furcsa, hogy pl. müzlivel simán megeszem (néha kerül bele kakaópor… >,<) vagy ha tejberizst / grízt készítünk, akkor is finom, de a sima tejet akkor sem iszom meg magába! Undorító az íze! Ráadásul mostanában csak a laktózmentes változatát szoktam inni, ami édesebb, de még mindig nem bírom magában. Ti, hogy vagytok a tejcsivel?

2. Amelyik étel rosszul néz ki, azt nem eszem meg
– Így vagyok például a töltött káposztával vagy a töltött paprikával… A sztrapacskára rá sem bírok nézni és a főzelékekkel is így vagyok. Az illatukat sem bírom, az ízüket pedig.. bár még nem kóstoltam mindet, de szerintem nem változtatna a helyzeten.

3. Döntésképtelen vagyok
– Ezt párom is sokat emlegeti és teljesen igaza van. Amikor elmegyünk vásárolni és órák hosszáig keresgélek, de sosem találok jót. Vagy ha valami fontos dologról kell dönteni, egyszerűen nem tudom mit válasszak/mondjak. Ti is tudjátok, hogy az oldal címével is bajban voltam, aztán a tárhelyről ne is beszéljünk és még sorolhatnám. Ezen változtatni kellene… ugye?

4. Imádom a horrorfilmeket, de félek (utána) tőlük
– Ezt a későbbiekben észre fogjátok venni! Rengeteg horrorfilmet láttam már, imádom őket, de utána elég parás vagyok. Emellett még a  sötétben is félek… de ettől függetlenül imádom a horrorokat, lehet mazochista vagyok? Azt azért még el kell árulnom magamról, hogy csak azokat nézem, ami szellemes, démonos, kézi kamerás, vagyis amiben nincs emberek általi mészárlás, kínzás, gusztustalankodás. Például a “Köpök a sírodra” vagy az “Emberi százlábú” című filmek számomra nem horrorok, nem félelmetesek, hanem gyötrelmes időpazarlásnak és undorítónak tartom őket. Egyiket se láttam, csak olvastam és az előzetesükbe néztem bele, de bőven elég volt. Természetesen láttam már hasonló horrorfilmet tehát nem csak úgy írom ezt, hiszen néztem már ilyen kategóriát (például Viasztestek), de nem vagyok odáig értük.

5. Csikorgás
– Brr, ha eszembe jut már kiráz tőle a hideg. Tudjátok, amikor valaki úgy vágja a húst a tányéron, hogy a kés és a tányér összeér, és csikorog vagy hogy mondjam. Vagy amikor valaki foggal húzza le a kaját az evőeszközről. Most is ráz a hideg, szóval ezzel be is fejezem, szerintem értitek.

Egyelőre ennyit szerettem volna megosztani veletek. Nektek van bármilyen furcsa szokásotok? Osszátok meg velem nyugodtan, jöhetnek linkek vagy le is írhatjátok.

Csóközön.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

4 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amy

1. Én szeretem a tejet :3 (és a kakaót is).
2. Ezzel évek óta így vagyok én is, főleg, hogy a Goblin c. horrorfilm óta hidegrázásom van a spenóttól/sóskától :”D. Gyerekkorom egyik legrosszabb élménye volt.
3. Igen, Ninaa, ismerjük ezt… de szeretünk érte ♥
4. Azért kell őket nézni, hogy ne félj tőle. Mert a legtöbb csak hanghatások és ijesztő dolgok keverése (kivéve, ami állítólag megtörtént eseteken alapszik).
5. Ismerős… és olyankor csak a jóindulat tart vissza, hogy szóljak, hogy halkabban tessék táplálkozni :D. A cuppogás nekem ugyanez a vesszőparipám.

Mónika

1. Nincs gond a tejjel, jól izésíthető, én szeretem.
2. Undorodom a kocsonyától, az íze számomra gusztustalan.
3. Örökös hezitálás sorai…”Egyek? Ne egyek? Na jó mégis eszem”. xd
5. Tanórán: a kréta fogcsikorgató hangja, mint egy rossz fogorvosnál.