Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 08. 26.     Ninaa    Egyéb kategória     0 komment

Hamarosan itt a sulikezdés. Hogy én mit tennék az utolsó napokban, míg elérkezik az újabb évnyi szenvedés? Azaz a szeptemberi tanév? Erre a meglehetősen kellemetlen, de néha várva várt alkalomra szedtem össze pár dolgot, amit még az utolsó napokban érdemes megtenni.

sulikezdés

Eőször is az alapokat osztanám meg veletek.

Amit a legtöbben csinálnánk sulikezdés előtt:

– menj el a strandra, barlangfürdőbe, de ha nem szereted a vizet, akkor túrázni, de mindenképp a szabadban legyél
– bográcsozz/süss szalonnát a barátaiddal, családoddal
– búcsúztasd el a nyarat, vedd fel a kedvenc nyári ruhád (hozzá valami melegebb öltözéket, a hűvösebb éjszakára), menj el a barátaiddal a kedvenc helyetekre, mosolyogj sokat, élvezd a napsütést és az utolsó pillanatait az augusztusnak
– készíts képeket

Ha már itt járunk, kedvcsináló fotók az őszhöz:

 

 

Készülj fel az első napokra:

1. Az első napokra tölts le a telefonodra filmet/sorozatot, általában úgyis unalom van ezeken a napokon, hát tedd élvezetessé. Bár az sem rossz ötlet, ha a barátaiddal beszélgetsz, de olyan szürke egereknek, mint én, akinek kevés barátja van és volt, ez akkoriban életmentő lett volna. Csak nem volt hozzá megfelelő telefonom. A barát hiánya természetesen az én hibám is volt, meg kell hagyni, nehéz eset voltam. Most se lehetek könnyű, de tíz éve.. mára már sokkal jobbnak érzem magam. Ki van még így a középiskolai/általános iskolai éveivel?

2. Dekoráld ki a füzeteidet, könyveidet.. bármit, amivel jobban fogod érezni magad
Ez nem csak a suli kezdetére érthető, hanem bármelyik szakaszára, ha például nem csináltok semmit órán vagy szabadfoglalkozás, lyukasóra, tanár nem megy be.. Dekoráljatok. Én mindig a füzeteim első és utolsó lapját tettem színesebbé, aztán hátulrol visszafelé haladtam, hogyha unalmas perceimben találtam magam. Általában ezek a kis rajzolgatások, dekorálások, színezgetések boldogabbá teszik a napjainkat. Vagyis nekem mindig azzá tette. Persze kell hozzá egy kis tudás is, de ha a rajz nem megy, akkor írjatok. Töltsétek ki boldog szavakkal a füzeteiteket.

3. BULIZZ!
Még itt a hétvége, itt a jó idő, használd ki az alkalmat és menj el a barátaiddal egy utolsó nyárzáró bulira, amin esztek-isztok-mulatoztok.

4. Tarts az utolsó napon sorozat és/vagy filmmaratont. Hogy mit nézz? Ezeket: Bajos csajok, High School Musical, Harry Potter (ez szerintem alap és felkészít az őszi napokra is), Hajrá csajok, Fák jú tanár úr, Rossz tanár, Step Up, Sex Education, Esernyő akadémia, Élite, Chilling Adventures of Sabrina.

5. Emlékezz vissza a nyárra és élvezd ki az augusztus végét és természetesen a szeptember első hetét, amikor még úgysem csináltok semmit!

Na, Ti mit fogtok csinálni még ebben a pár napban?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments