Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2020. 08. 07.     Ninaa    Egyéb kategória     0 komment

Ha már ekkora lázban vannak a legtöbben Taylor Swift új klipjétől/albumától, gondoltam megosztom veletek a róla kialakult véleményem.

Bevallom őszintén, én már akkor sem szerettem, amikor még (szerintem) volt stílusa és country énekesként futott be a médiába. Tehát sem country, sem pop előadóként nem vált a kedvencemmé, de az utóbbi időben nagy “hate”-erré váltam. Hogy miért? Mindjárt rá is térek.

1. Koppintgatás

Az első igazi nagy utálatot az okozta, amikor kiadta a Bad Blood című egész kis fülbemászó dalát, amiben több hírességgel állt össze és igazából igazi sikert aratott vele. Mint írtam, maga a dal nem lett rossz és ha nem másolta volna le annyira a 2ne1 lányok Come back home című klipjét, még lehetséges, hogy szeretném is. Viszont ha megnézitek a két videót, vagy akár a fent beágyazottat, rájöttök, hogy nagyban hasonlítanak. Színekben, képkockákban, felépítésben. Engem, mint 2ne1 rajongót, ez igazán szíven ütött. Szóval ezzel kezdődött az egész.

Természetesen nem ez volt az egyetlen, amiben a kpop dalokból csemegézgetett. Ugyanis előszeretettel használt Taeyeon klipjéből is különleges elemeket. Bár itt nem annyira szembetűnő szerintem, de a 2NE1 esetében eléggé egyeznek a jelenetek.

2. Szakítás = dalszöveg írás

Ezer meg egy téma van, amiről írhatna, de Ő inkább kiteregeti a szerelmi életét. Ami eléggé visszataszító és az exeknek talán még megalázó is lehet. Nem hiszem, hogy bárki szívesen hallja vissza a kapcsolatuk személyes problémáit bárki dalain keresztül. Vagy ha mégis valaki ebből merít ihletet, akkor ne tegye közzé azt, hogy kiről szól. Tartsd tiszteletben a másikat. Elég megalázó így is annak a személynek, akinek címezted, hiszen biztosan tudja, hogy róla van szó. Az, hogy van egy wikipédia oldal arról, hogy milyen pasijai voltak és melyikről milyen dalt írt.. magáért beszél.

3. Rengeteg botrány

Bár a sztárok közül kinek nincs? Viszont Taylor szerintem túltesz mindenkin. Igaz, Ő nem meztelenkedik (mint anno pl. Miley vagy mostanában láthatjuk Bella Thorne-t), de mégis.. abból is rengeteg ellenszenvet vált ki, hogy elég sok párja volt, a 2. pont pedig rátesz még egy lapáttal. A cicaharc Katy és közte sem emeli őt az egekbe, de ugyanígy Katyt sem. Viszont a számlálót, a pénzt kapják érte biztosan. Ahogy a West vs. Swift botrányokért is. Emlékeztek Kanye – Famous című dalára és az ikonikus szövegére “én tettem azt a ribancot híressé, szerintem nekem és Taylor Swiftnek szexelnünk kéne”? Bővebben a történetről starityn olvashattok. Akár megbeszélték, akár nem, akár Taylor, akár a menedzsere akasztotta rá ezt az álszenteskedést, akkor is undorító.

4. Egyéb okok

Például az, hogy túl van hypeolva. Általában Beyoncéra írják ezt, de szerintem Taylor Swiftre is simán ráillene a jelző. A Calvin Harris és a Tom Hiddleston balhé is nagy port kavart körülötte. Az énekhangjával sem vagyok kibékülve, főleg ha élőben tolja. Meg egyszerűen nem.. nagyképű, álszent, de az biztos, hogy van tehetsége valamiben. Hiszen ha nem lenne, rajongói sem lennének.

Azt is tudom, hogy vannak hozzá hasonló sztárok és mindenkiben van valami rossz, de mégis számomra Taylor Swift az egyetlen olyan énekesnő, akit olyan szinten nem kedvelek, hogy.. leírni nemtudom. Még talán a Kardashian családot is többre tartom. Lehet, hogy ez durván hangzik, de ezt érzem. Az okokat pedig már tudjátok.

Ti szeretitek Taylort vagy hasonló véleményen vagytok, mint én? Tudtok olyan hírességet mondani, akit nem kedveltek és bármikor meglátjátok a nevét a falra másztok tőle? Kíváncsian várom a véleményeteket.

Puszi,
Ninaa

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments