Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2023. 09. 25.     Ninaa    blogging, személyes     7 komment

Ez a poszt kicsit különleges kiadás, ugyanis a BloggerKözösség által elindított Bloggerjáték kap helyet most, amiben a nyári élményeimről lesz szó. Ez egyben a Mizu veled Ninaa posztsorozatom újabb bejegyzése.

Tehát a szeptemberi hónap havi témája a nyári élmények, amit már ugyan elmeséltem nektek, hisz minden hónapban írtam egy személyesebb posztot, de most összegezném a nyarat. Ez által pedig ebben a bejegyzésben az augusztusról is mesélek.

A nyár az az időszak..

..amikor ki kell használni a jó időt. Bulizni kell, strandolni, sétálni, a szabadtéri programokat megtervezni és élvezni a napsütést. Persze nem a 40 fokot, bár én azt is szeretem.

Tudom, vannak, akik gyűlölik ezt az időt, ahogy én a telet. Nekik csak azt tudtam mindig tanácsolni, hogy kitartás. :’D

Az én nyaram szinte minden évben hasonlóan telik: strandolás, szalonnasütés, bogrács, tópart és a bulik. Na, most a strandolás elmaradt, amit egyébként mocskosul bánok, de majd wellnessezek ebben az őszies időben, meg télen és akár tavasszal is.

Viszont a bulikat ez év nyarán nagyon éltem. Tiszafüredre júliusban és augusztusban is ellátogattunk, ahol fesztiválszezon volt. Ott egyszer vízibicóztunk, a másik alkalommal pedig csónakáztunk. Szuper volt. Valamivel a vízibicózás jobban tetszett. Voltunk libegőzni és óriáskerekezni is ebben a két hónapban, amit szintén nagyon élveztem, mindkettő egy csodás élmény.

Ezek ilyen bakancslistás dolgok voltak nálam, de most ki is húzhatom őket a listámról.

A tóparti sütögetés is elmaradhatatlan volt idén, tavaly horgászni is voltunk, idén azonban én nem mentem. Ez is egy pótolni való teendő.

Szóval, ahogy fentebb említettem, a nyáron nagyon éltem a bulikat, koncerteket. Egyszer élünk, ezeket az alkalmakat, ha az ember olyan beállítottságú, mint én, ki kell használni. Az ingyenes koncertek pedig kihagyhatatlanok szerintem. A legtöbb koncert olyan volt, amiket sokan nem kedvelnek (MISSH, GWM, ESSEMM, KKEVIN… és a többi rapper). Valamint Rico és Miss Mood volt az abszolút kedvencem. Nagyon jól éreztem magam szinte mindegyik előadó partyján, azonban rá kellett jöjjek, hogy a tömeget és a magánszférámba való nyomulást nagyon utálom. Az alkohol nagy úr ilyenkor és nem gondolunk akkor semmire. Pedig kellene.

Figyelj oda, ha bulizol

Hogy kell-e alkohol ahhoz, hogy jól érezd magad? Nem!

Persze jó, hogyha van. Ez pedig nem egy követendő példa tőlem. : D

Ami nagyon fontos, bármilyen italt is rendelünk mindig figyeljünk oda arra, hogy mi kerül bele, na és az árára. Volt egy hely, ahol azon kaptuk magunkat, hogy először 1500 ft, majd 2000 ft és végül 2500 ft-ba került ugyanaz az ital. A bulikban, discokban könnyen át lehet verni az embert, mi is megjártuk, többet nem is megyünk oda.

A másik, amit fentebb is említettem és idén már nekem is kicsit már sok volt, az a tömeg. Ami ilyenkor egy fesztiválon, egy discoban összegyűlik.. kegyetlen. Tényleg nagyon utálom, amikor belemásznak a magánszférámba, de most mind a két nagyobb fesztiválon is megtörtént. Számíthattam volna rá, de azt hittem jobban viselem. Sajnos nem. Próbáltam visszafogni magam, de..

..amikor a törpe begurul, akkor nincs megállás, ő is megvadul.

Ilyenkor szoktak rám csúnyán nézni, de akkor már nem szokott érdekelni. Egyszerűen zavar, ha nem tudnak az emberek normálisan bulizni. Én is megőrülök egy-egy előadó láttán, de nem nyomok össze azért embereket, hogy megérintsem pl. a kezét.

Szóval, amit ezen a nyáron láttam, inkább megmaradok hátul a koncerteken.

A tömeg mellett arra kell még ügyelni, hogy ne másszanak ránk, illetve ne lopják el a cuccainkat.

Persze ez már nagyon az alja, de mindig olvasok ezzel kapcsolatban posztokat. Szerencsére lopás áldozata még nem lettem, az emberek viszont részegen nagyon nyomulóssá válnak vagy erőt merítenek az alkoholból és mindenképp ágyba akarnak vinni. Na ezeket messziről kerülni kell és, ha úgy érzed gond van, vedd elő a rosszabbik éned és küld el a picsába. Ha nem megy, keress a közelben egy nagyobb darab embert, kidobót, biztonsági őrt és reméljük megszabadítanak tőle.

Végezetül, ami még nagyon fontos: Sose maradj egyedül.

A bulik, a koncertek néha veszélyesek.

Nektek van rossz tapasztalatotok koncertekkel, bulival kapcsolatban? 

Na és hogy milyen volt még a nyaram? #augusztus

Ugye az összeköltözés megtörtént és azóta voltak jobb és rosszabb pillanataink, de reméljük a legjobbakat. Nem az egymással való együttélés okozta a nehézségeket, ne erre gondoljatok. Ismerjük egymást annyira, hogy tudjuk mi a másiknak a rossz szokása. Más dolog miatt lett szar az augusztusom, de erről bővebben nem is szeretnék írni.

Viszoooont. Az augusztus 20-ai tűzijáték hatalmas volt, az nagyon tetszett. Valamint egy lánybúcsún is részt vettem és az is csúcsszuper volt. Ha olvasod drágám, innen is köszönöm a meghívást és csak gratulálnék ismét ♥

Röviden tömören, ennyit szerettem volna ebben a posztban megosztani veletek. Kicsit kesze-kusza lett, de remélem tetszett nektek a mizu veled Ninaa különkiadása.

Jók amúgy ezek a bloggerjáték témák. Nem? Legközelebb szálljatok be Ti is!

Legyetek rosszak.
Ninaa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

7 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Wikka

Most hogy külföldön élek, mi teljesen mást tapasztalunk, mint amikrt te leirtál. Nagyon érdekes hogy telejsen más mentalitasuk van itt az osztrakoknak. Találnak egy esernyőt vavy bármit senki nem viszi el, ott hagyják hogy a gazdája érte tudjon menni. Renegeteg bolt előtt ki vannak téve cuccok őrizetlenül, senki sem lopja el őket. Ezt mint érdekességként írtam le. A repzenék tőlem is távolabb állnak, pedig akad egy kettő akiket szeretek. Pl Deniz, Akkezdet Phiai. Habár nem szoktam őket hallgatni mostanában,. főleg h német zenéket hallgatok 😀 örülök hogy jól telt a nyarad. Nekem.simcsen szükségem alkjolora hogy jól erezzem magam. Sosem iszok csak vizet. Bulikban is és erre büszke vagyok=)

Vivi

Jó kis tartalmas nyarad volt, de nem baj az, addig kell menni bulizni, amíg csak lehet. 😁 Azt a hatalmas tömeget én sem bírom a koncerteken. 🫤
Az alkohol kis mennyiségben jöhet, nálam leginkább tokaji, néha kell 1-2 pohárral. 🤤

Fekete-Virág V

Szuper bejegyzés lett, nagyon izgalmas és mozgalmas nyári programok ☺️☺️

Klaudi

Nagyon,nagyooon jó volt olvasni ezt a bejegyzésedet, igazán kellemes volt olvasni. Sajnos, én most ebben nem vettem részt, na nem mintha nem lett volna miről írnom, de ezek a dolgok tőlem távol állnak inkább. 😀 Na, majd legközelebb én is beszállok a bloggerjátékba, mert tényleg nem rosszak ezek ^-^

Örülök, hogy ilyen jól telt a nyarad, bár neked tényleg ilyen mozgalmasan telnek a napjaid, amint beroppan a nyár. 😀 Mint tudod, én nem erősítem a nyár évszak táborát, de ki tudja… 😀 Sajnálom, hogy az Augusztusod nem telt olyan jól… De ezt hagyjuk is. 😀

Várom a további bejegyzéseid <3

Puszillak,
Klaudi

Kitti

Annyira jó, hogy ilyen bulis nyarad volt 😊 Pár éve még nekem is ez ment 🤣🤣 Néha hiányzik a pörgés 😁 Nagyon tetszett az a rész, ahol felhívod a figyelmet mire figyeljünk oda 😉 Nekem is voltak incidensek nyomulós pasik és kötekedő csajok végett a discoban 🤣🤣 Na meg tánc közbeni tapi, ahol a tömegben nem tudod, hogy kit kellene lecsapni érte 😂😂

Manó

Örülök, hogy ilyen eseménydús nyarad volt. 🙂 a tömeges kijelentéseddel egyetértek, bár én gyűlölöm a tömeged és rám tör a pánik, ez is az egyik oka, hogy nem megyek diszkókba. 🫢
Már nyitott vagyok koncertekre, ha összegyűjtök 2 havi fizut és utàna még meg is élek 😀

Jakó Judit

Igazán mozgalmas nyarad volt. Jól teszed, hogy kihasználod a lehetőségeket, koncerteket stb.. Én nem vagyok a nyár híve, de azért én is igyekszem megtalálni a számomra közel álló programokat! Sajnálom, a negatív koncert élményeket. Illetve nem is az élményt, hanem egyes emberek viselkedését. Reméljük az őszi idő is szuper tartalmas programokat tartogat számodra. Szuper volt ez a poszt is. 🙂