Főoldal Interjú Rólam Kapcsolat
2023. 02. 03.     Ninaa    személyes     8 komment

Személyesebb bejegyzés következik, pontosabban: 2023 január, mégis mi történt velem ebben a hónapban? Tavaly nagyon elhanyagoltam ezt a személyes posztsorozatot is, de most visszatértem. Szóval hol is kezdjük?

A tavalyi év elmaradt beszámolójával

A tavalyi év ősze és decembere nem igazán volt kibeszélve. Bár instagramon osztottam meg ezt azt, például, hogy ismét eljutottunk a Mondoconra és nagyon jól éreztük magunkat.

Sajnálatos hír is volt, mégpedig hogy elhunyt szeretett Lizánk, a labrador keverék kutyánk. Összesen 13 év adatott meg neki és most már a kutya mennyországból figyel minket. Én nem vagyok az a fajta, aki a haláleseteket ki akarja beszélni, így megtartottam magamban, kisírtam a szemem, majd próbáltam a jó oldalát nézni. Már nem szenvedett.

Ezek után örökbe fogadtam egy 3 hónapos corgi-husky keverék kutyát október végén a közeli menhelyről. Az már kiderült, hogy a tulajdonságai egy fajtiszta huskyra hasonlítanak, így meggyűlik vele a bajom. Lunának neveztem el, de lehet, hogy jobban illene rá Lilith, olyan ördögi. Hamarosan fogok hozni róla egy bejegyzést.

Volt egy mini halloweeni bulink is, ami végül egy szórakozóhelyre vitt el, nagyon nem szeretjük a discokat, de ez most egész jól alakult.

A november leginkább munkával, kisebb összeröffenésekkel telt. Nem történt semmi érdekes vagy maradandó. A december viszont a legrosszabbra sikerült. Először is a hónap elején kaptam egy nagyon rossz hírt: elütötte barátnőmet egy kocsi. Sokáig altatták szegénykémet, most kezdi visszaszerezni az erejét, de még hosszú út áll előtte. Nagyon féltettem őt, de talán már bizakodóbb vagyok. Az a hónap ráadásul tele volt családi drámával, vitával, beteg is voltam. Az egész karácsony előtti napon kezdődött és rohadt ramatyul voltam egészen szilveszter előestééig. Ráadásul a novemberi hónap végén is megbetegedtem, így az év vége totál káosz volt. Szilveszterre érezte a szervezetem, hogyha nem javul meg, még jobban tönkreteszem. Na jó nem, de tényleg addigra lettem úgy használható állapotban.

A szilvesztert egy nagyon jó barátnőmnél töltöttük, az igazán jól sikerült. Ettünk, ittunk, játszottunk, zenét hallgattunk és táncoltunk. Nem volt végülis semmi különleges azon az éjszakán. Max annyi, hogy új évet kellett írnunk és ezáltal egy évvel idősebbek is leszünk.

A tavalyi évről ennyit. Jöhet 2023 első hónapja?

Szóval új év, új… nem én, hanem újabb évvel idősebb lettem. Január 8-án volt a születésnapom, immár beleillek a 30+ korosztályba, mert miért is ne. Hogy milyen érzés? A 30. nem volt rossz, a 31 már egy fokkal keményebb. Kicsit belegondoltam abba, hogy az életem több, mint negyedét leéltem és nem tudok semmi olyat felmutatni, amit ilyenkor már illene. Na de sebaj, majd mindennek eljön az ideje. Aztán eltelt még egy hónap és már a 31 sem olyan vészes! :3 A születésnapomra sütöttem, főztem, családi ebéd volt, beszélgetéssel, evéssel és igazából elég szuper volt minden. Végre a drámának is annyi volt. Aztán haverokkal is megünnepeltük, az is királyul sikerült, szóval nem panaszkodom.

Aztán még jött párom és testvérem születésnapja is, szóval értitek, milyen szuper a január, az öregedést majdnem mindenki letudja körülöttem ebben a hónapban, vagy a februáriban. Igen, akkor is tele leszünk szülcsinapcsikkal. Fenomenális. Ohh, amit még meg kell említenem, dédim is ebben a hónapban töltötte a 100. életévét. Belegondolni is durva, hogy 1923-ban született. Örülök, hogy még itt van köztünk. ♥

Munkahely és egyéb

A munkahelyen minden oké, vannak kisebb-nagyobb rontásaim, hibáim, amiket amúgy rohadt szarul viselek, de ennek ellenére azt kell mondjam, tűrhető és vállalható. Jól érzem magam ott, még ha néha annyira kedvtelen vagyok, hogy legszívesebben feladnám. Egyébként nagyon fáradtnak érzem magam, emiatt is lehetek olykor nyűgösebb, hisztisebb, kedvtelenebb. Nem tudom normálisan kipihenni magam, még akkor sem, ha hamarabb lefekszem aludni, mert akkor meg korán felkelek. Ez egy ördögi kör.

Még egy nagyon jó dolog volt ebben a hónapban, mégpedig, hogy barátnőm hazajött külföldről. Vele volt egy iszonyat jó kis találkozó, beszélgetés, evés-ivás, szórakozás. Nagyon szeretem őt ♥ Most pedig eljutott álmaim helyszínére, Japánba, amiért rohadtul irigy vagyok basszameg. Na mindegy, attól függetlenül imádom : D

Azt hiszem ennyit tudtam magamról és a kis átlagos életemről mesélni. Remélem tetszett ez a kis személyesebb poszt, mert mostanában megdobtalak titeket sok-sok ajánlóval, így kellett a változás. Nem?

Nektek milyen volt 2023 január? Tessék velem megosztani. Mivel tudom, hogy nem szerettek hosszan írni, így a szokásost alkalmazom: 5 szóval írjátok le a Ti januári hónapotokat :3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest

8 hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Klaudi

Háth ez igazán tartalmas és hosszú bejegyzés volt, ami kicsit meglepet, azaz a tavalyit is beleírtad. 😀 Nekem a Januárom egész jól telt, végre vissza álltam edzeni és imádom!😍 Persze vannak napok, amikor semmi kedvem, 0 motivációval stb, de mégis csak megcsinálom! 😃 A össze-vissza kutyulások által, hoztam egy döntés, megyek vissza wpre😅 Akkor olvastam/olvasok, tervezgetek és a határidő naplómba is írogatok most lelkesen, aztán hogy meddig jutok el.. Jó kérdés😃

Engem rohadtúl kifelejtesz xD velem sose beszélgetsz jókat?🤣🤣🤣 Ejnye!🤪

Amy

Szeretem az ilyen posztjaidat olvasni. Nagyon sajnálom, ami a barátnőddel történt, mihamarabbi gyors felépülést kívánok neki! Annak is örülök, hogy már elmúltak a nehezebb korszakok az életedben, innen pedig már csak fölfelé vezet az út! ^^

Még alig kezdtük el 2023-at, úgyhogy tartogat az élet sok meglepetést neked is.

Puszi

Virág Virgínia

Sajnálom, ami barátnőddel történt, gyors települést kívánok neki, valamint utólag is Boldog születésnapot mindenkinek ❤
Én is januárban ünnepeltem, de ilyenkor én is mindig elgondolkodom, hogy milyen baromi gyorsan “öregszek”. 😳
Remélem ahogy a januárod jobban sikerült, mint az év vége, a következő hónapok is csak jobbak, és jobbak lesznek 😘

Vivi

Azta, jó kis tartalmas bejegyzés lett! 🥰 Örülök, hogy szereted a munkahelyedet, hibázni, pedig emberi dolog, abból mindig lehet tanulni. 🤗 Olyan jó azt is olvasni, hogy örökbe fogadtál egy kutyust, nagyon megható, nekem az ilyen dolgok, mindig könnyeket csalnak a szemembe. 🥺 Még nagyon fiatal vagy, nagyon sok minden fog még Veled történni! 🥰
Nekem a január elég kalandos volt, néha csak fogtam a fejemet, hogy mi történik vagy, hogy hol vagyok megint. Sokat utaztam, baromi fáradt voltam mindig. Az edzést folytattam, ahogyan csak bírtam. 🤗 Valószínűleg ez a hónap is hasonlóképpen fog eltelni, majd kiderül. ☺️

Lubna

Szeretek személyesebb posztokat olvasni tőled is! Volt 1-2 dolog, amiről lemaradtam. Nagymamádnak sok egészséget kívánok! Igazi túlélő.
És boldog szülinapot, nekem 9-én volt a 31. Borzalmas. 😫 Nem leszünk már fiatalabbak.

5 szóval a január?
Hideg, túlterhelt, várakozással teli (a jobb időre), meg elkezdtem végre fogyózni. Hah de ez már februárban történt. 😅

Jakó+Judit

Utólag is Boldog Születésnapot! A január nálam mindíg rosszul indul. Talán az 5 legmegfelelőbb szó rá a motiválatlan, tanulságos, unalmas, érdektelen, hosszú.

Eszter

Sajnálom a kutyitokat. 🙁 remélem picit gyógyír az új, gyönyörű kutyus, persze soha nem fogja az előző helyét pótolni. Legyen neki is szép élete. Azért jó kis éved volt, remélem a betegség is rendeződik majd idővel. <3
Sok sikert idénre <3
Én kedvelem a téli hónapokat, így a januárt is. Most meg főképp =) de úgyis tudod. Pusziii

Kitti

Első körben nagyon jó lett a bejegyzésed 🥰 Második körben pedig, hogy milyen volt a januárom?
Uuuuu nem is tudom hol kezdjem 😁😆
Az évemet Access Bars kezeléssel indítottam, ami szuper volt.
Majd folytattam a coach gyakorlásomat és januárra végig vittem egy teljes ülést 🥰
Volt egy nehéz hétvégénk is, úgyanis anyukámat költöztettük 😔 sajnos úgy alakult az életük a férjével, hogy inkább a külön vállás mellett döntöttek.
Végre férjemnek sikerült megvenni azt a drónt, amit már nagyon szeretett volna, így a jobb időben azzal szórakoztunk 😁😄
Ebben a hónapban rengeteget tanultam, már csak a vizsgákra készülök és várom, hogy meglegyen a hivatalos papírom 🙏
Nagy vonalakban ennyi történt velünk 😁😄🥰🤗