10 dolog, ami nélkül nem nyár, a nyár

Sziasztok! Jöttem egy újabb bejegyzéssel, ami a nyár legjobb dolgairól szól. 10 pontban írtam össze mindezt, kíváncsi vagyok, hogy Ti milyen dolgok miatt érzitek igazinak a nyarat.

https://i1.wp.com/data.whicdn.com/images/319071618/original.gif?w=720&ssl=1

1. Nekem az első mindenképpen a pancsolás. Strand, tópart, éjszakai fürdőzés bármi, ami vízzel kapcsolatos és élvezhető. Bár nem vagyok teljesen megelégedve az alakommal mégis imádok vízközelbe lenni. Bár ebben a remek vírusos időben nem tudom mennyire fog sikerülne, maximum beszerzünk egy medencét. Ti fogtok strandolni?

2. A pihenés. Persze a felnőttek számára már a nyár sem igazán pihenő, hiszen dolgozni kell minden nap, vagy aki szerencsés annak más – más időben, de mégis menni kell. Viszont amondó vagyok, hogy nyáron használjuk ki a lehetőségeinket és amikor csak tudunk, kapcsolódjunk ki, pihenjük, élvezzük a jó időt.

3. Bulizás. Ez lehet egy fesztivál, egy kisebb koncert vagy akár egy házibuli/kertibuli a haverokkal. A jó időt mindenképpen ki kell használni.

4. A nyári kaják. A nyár, nem nyár kukorica nélkül. Imádom a főtt kukoricát és természetesen a dinnye is ilyen. Meg rengeteg gyümölcs: cseresznye, ribizli, eper… stb. Nektek mi a kedvenc kajátok nyáron?

5. A nyaralás. Bár én még messzire nem utaztam, voltam már különleges helyeken, de Magyarországon belül, ami ugyan csak jó, de nyaralni jó lenne elmenni külföldre is. Ti merre jártatok már?

https://i2.wp.com/data.whicdn.com/images/275895766/original.gif?w=720&ssl=1

6. Sátrazás. Mi általában egy közeli helyet választunk, ha épp rászánjuk magunkat egy egész estés bolondozásra. Szalonnasütés vagy bográcsozás mellett elkortyolgatni egy-két pohár alkoholt, zenélgetni és mind ezt a barátainkkal/családunkkal együtt, nem az egyik legjobb időtöltés? Figyeljetek arra, hogy olyan helyet válasszatok, ahol senkit sem zavartok! (Ez most az ibs miatt kissé lehetetlennek tűnik számomra… de próbálkozok ^^”)

7. Hahh, kihagyhatatlan számomra egy egész napos sorozatozás/filmezés. Igen, a nyáron lehet a legjobban darálni. Amikor csak vagy a nagy hőségben és hűsölsz a szobádban, vagyis próbálsz hűsölni, beteszed a kedvenc sorozatod, vagy a kedvenc filmed, esetleg olvasol valamit és emellett csak punnyadsz. Mindenki érezte már ezt, ugye?

8. Barát / barátnő shopping, fagyinyalás, koktélozás a napsütötte teraszon. Ugye milyen jól hangzik? Főleg, ha van kivel. Na, ti melyiket fogjátok a napokban elkövetni?

9. Blog, olvasás, főzés.. bármi ami a hobbid. Egy kis időt ezzel is el kell tölteni. Amikor úgy érzed, hogy már nem tudsz mit csinálni, kezd el valamelyiket és hidd el, élvezni fogod. Én természetesen a blog / webvilág részét imádom. Bár a főzést is bevehetném melléjük, mert elég gyatra, amit én művelek.

10. A viharok. Utolsó pontként talán ezt írnám. Imádom a viharokat, amikor dörög és villámlik és egyszerűen csak az ablakból nézem, hogy mennyire gyönyörű és egyben félelmetes tud lenni ez az idő. Igen, szeretem. Sőt.. odavagyok érte.

+1 Azzal tölteni a legtöbb időt, akit a legjobban szeretsz!

Én ezt a 10 dolgot szeretem ebben az évszakban. Nektek milyen az igazi nyár? Mik a tervek? Hova mentek, eddig hol voltatok? Osszatok meg velem pár szaftos részletet.

Gifek forrása: We ♥ It

Puszi,
Ninaa

About the Author

Subscribe
Visszajelzés
4 hozzászólás
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
View all comments
1 éve

A kukoricát én is imádom… csak megfőzni nem abban a mikro konyhában, ami nekem van. 😀 De strand is jöhet bármikor. Kiváncsi vagyok, mikorra nyitnak újra a strandok egyébként, jó lenne már úszni egy kicsit. 😀 Én úgy vagyok az alakommal, hogy felveszek egy fürdőruhát, leviszem magam egy partra, és kész a beach body. Csak ajánlani tudom ezt a módszert. 😀 Én azóta jól érzem magam. 😉

1 éve

Nekem a nyár favoritja a nyári gyümölcsök. Emellett szeretek kikapcsolódni a barátokkal. Majdnem ugyan ezeket szeretem. A viharban szeretem a melankóliát.

You may also like these